💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 064
  • 857
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Стефания е красавицата на сезона. Ако и тази година ще избират "Мис" - не виждам коя може да я победи.
"Англичаните"  ми напомнят Анси  и Мартин. И Анси изглеждаше малко глуповата, но пък имаше огромно сърце. И всички я обичаха.
Направи ми впечатление, че Милена и Иван не бяха с останалите в по-голямата част от времето. А когато се появиха, сякаш не се чувстваха много на място. Не се забавляваха. И Милена е единствената, която и вчера, и днес се е чучнала в краката на любимия.  Доста инфантилно.
Тази година са подбрали двойки, които са по-интересни от миналогодишните. В края на сезона някои от тях ще са ни доказали, че и на пръв поглед неподходящите  един за друг, всъщност, са идеална  комбинация. Simple Smile

# 211
  • София

Един за друг (21.02.2021)
Сезон 2 Епизод 2

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 212
  • Перник
Ще бъде интересен сезон според мен, очаквам с нетърпение да видя. Стискам палци на моите съграждани - симпатягите Полина и Фараона 😄 А в Стефания направо се влюбих, страшно магнетична и определено не изглежда лековата за скромните си 21 години.
Определено подборът на двойките е интересен и очаквам да видя развитието.

# 213
Аз гледах малко със закъснение, още не мога да запомня имената и на половината,но повечето двойки ми харесват. Тези от Шумен и Перник ми изглеждат мното забавни и естествени,лесно се комуникира с такива хора. Чернокосото Барби е много глупава ,чак буди съжаление. Здравка мисля беше високата жена с ниския мъж,ми се струва малко желязна лейди и съм готова да се обзаложа,че мъжът й е под тежък чехъл.
Двойката с 26 години разлика ми е много ,много странна . Не е като да съм тесногръда,но прекалено много ми идват годините Rolling Eyes

# 214
Аз пък след днес мога да кажа вече, че тези от Шумен не ми допадат особено.
Всъщност, май харесвам само една двойка така... безусловно, само от видяното до момента. 😊 Много трудно харесвам някого... 🤐

# 215
Много добре подбрани двойки, браво на екипа на предаването. Обещава да бъде интересно.
-Валентин и Зорница (Шумен) - не са ми симпатични, но ми харесва, че все пак  някакво чувство за хумор.
-Дани и Дени (София) - има потенциал в тях, финтес маниаци, живот на дамата в Америка, няма да отпаднат лесно
-Момчил и Яница Силистра) - жената е интересната. Симпатична ми е. Иначе нямаше са си избере този цвят коса.
-Германците - са си лика-прилика, еднакво излъчване имат. По-убрани са, но пък може да покажат акъл и немска прецизност, много важна за успех в състезание. На мен са ми симпатични.
-Тяна и Иво (София) са ми много симпатични, няма значение с изневяра или без. И децата са сладурчета.
-Детелин и Валя - само Валя ми е симпатична, защото ми изглежда неподправена, като едно голямо дете.
-Докторът и Милена - очаквам да са силна двойка, хем са умни, хем спортуват. Не мисля, че ще изкарат дълго заедно в живота.
-Лейля - такава двойка също трябва на пердаването, нека има и импулсивни жени, които не задържат нищо и правят кавги. А и дебеличък мъж не знаем как ще се катери примерно.
-Анджело и Стефания са много харизматични и двамата. Умни са, ще са силни в игри с въпроси и познания.
-Здравка и половинката и - също добра находка, двойка с разменени роли, той поел женската енергия, тя е в мъжката. И даже по-височка, няма лошо. Добре са се намерили, допълват се.
-Деница  и Николай - полицайката - за нея, таз игричка е детска играчка. Николай също спортува видяхме. Това е силна личност, определено ще бъде стратег. Няма да се харесва на много хора, но ще побеждава и той.
-Полина  и Мохамед - интересна двойка, малко е дебела и как ще се катери?
-Тина и Станимир - много са готини, един за друг са си, само като ги погледна. И устните и ми хареват, защото са с мярка направени.

Изобщо все пак много от изпитанията са спортни, силови и тези дебеличките мъже и жени как ще се справят, не знам. Явно психолози са ги избирали. Не им ли проверяват на кастингите  и спортните умения?

# 216
  • Перник
Пропуснах нещо да спомена в поста си - само на мен ли Валя ми прилича на Хелена Бонъм Картър? 😆

# 217
Този епизод беше по-интересен от първия. По-интересно предизвикателство от шофирането беше. Стефания и Анжело изглеждат симпатични и позитивни. Иначе Тина мисля, че се казваше - доста глуповата и  неориентирана ми се видя.

# 218
  • Sunshine state
На мен тези от Шумен супер забавни и сърцати хора ми се струват, грам злоба в тях не виждам. Милена ми харесва също, за разлика от мъжа й.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 03:52 от Pupitka

# 219
Новата двойка с 24те год. разлика- мисля, че имат потенциал да са едни от силните, и вероятно бързичко ще ги изпъдят. Стефания и Аполон/Авалон (не им помня имената на 99%) са доста симпатични. Двойка Фараон също ми допадат. Общо взето от днешните двойки само едни не ми допаднаха, и то женската половина (барбито с черната коса).

П.п: пълничките участници може доста да изненадат. Аз съм слаба пък не мога да се катеря, тъй че не е сигурно кой къде ще блесне.

# 220
  • До морето
Записвам се в новата тема. Признавам си, че малко ми досади да гледам 6 пъти едно и също изпитание. Миналата година започнах да гледам от средата, когато двойките бяха по-малко и пропуснах този момент протяжното повтаряне на едно и също изпитание.
Любимци още нямам. Шумните малко ми нагарчат вече. Германците са ми изключително неприятни - на външен вид, и като манталитет.

# 221
Лошо впечатление направи посрещането на новите двойки, голяма доза невъзпитание показа.

# 222
"Покажи как прави катерицата" ме разсмя най-много. Grinning

# 223
Май само аз не харесвам Валя и Детелин.Изкуствени ми са.Тя,колкото и да се старае да изглежда "весела" по ТВ,усещам като че ли е "мачкана" от съпруга си.Той ми изглежда доста строг и начумерен,и май в къщи държи на ''строй се,преброй се".Да седиш по цял ден в къщи и да чакаш жена ти да се върне от работа,да ти сервира ракията и салатата,после да ти сготви-еми не ми е ОК,макар че в БГ това го има сигурно в около 80% от по-възрастните двойки.Кметът и кметицата ми изглеждат глуповато-простовати,но весели.Симпатяги са ми и ги харесвам,засега.Колкото и широко скроен човек да съм,не мога да приема за любов това между 42-годишната дама и младока.Той нещо притеснен и дръпнат ми изглежда.Същото и за двойката с 25-годишната разлика.Не харесвам германците,и аз не знам защо,не са ми симпатични.Харесвам Тяна,въпреки нападките тук.Хубава жена е.Колко от нас могат да кажат със 100% сигурност,че мъжът им не им е изневерил?Браво на нея,че го е преодоляла.Аз не знам ако бях на нейно място как бих постъпила.Стефания е супер сладка,и умна освен това.За Полина и ''Мишо" имам едно наум.За другите нямам мнение-не ги и запомних.

# 224
Мъжът на Тяна и мъжът от Англия са като братя близнаци Wink
Гледам с голямо закъснение и още не знам кой кой е Wink

Общи условия

Активация на акаунт