💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 990
  • 857
  •   1
Отговори
# 540
Полина и Михамед са като нас - рак и везни.
Навдякъде казват, че сме несъвместими, но ето го поредното опровержение.
Около нас имаме две много близки двойки в същата комбинация и мога да кажа, че  са различни, но определено има хармония и любов.

# 541
Защо мислите, че няма любов между Лейля и Иван?
И за Здравка и Миро не мога да преценя, просто има хора (жени), които не обичат или им е трудно да демонстрират мили чувства, но това не значи, че ги няма.
Определено обаче Здравка е по-зрялата от двамата, и това не идва само заради възрастта й.

# 542
Здравка е рядко противно същество. Не мога да си представя и за секунда, че ще съм с такава. Личи си, че го мачка непрекъснато и му е взела и страха и самочувствието на нейния. Като вече изтъкна, че печелел по-малко, че е по-нисък от нея и т.н. Това в национален ефир говори ли се? И защо?

Иначе засега любимци са ми шуменската двойка.
Симпатични ми бяха и силистренците, но като разбрах, вчера, че са чалгаджии, ги задрасках.

# 543
  • на село
Още нямам любима двойка,  трябва да се поотсеят,че сега са ми много и не мога да харесам някого. Иначе са ми забавни, не съм гледала първи сезон и игрите не са ми скучни.

# 544
  • earth
Тяна и Иво  - само в нейните представи са влюбени и единни.Изкуствено щастливи.Не знам като има салон за красота - можеше да изглежда и по добре( особено с тая проскубана коса)

На мене и двамата ми харесват на външен вид. Не виждам нищо лошо в косата на Таня. Салони за красота не могат да променят нещата съществено, а пластични корекции правят жените да изглеждат като мумии - отврат!
Таня ми изглежда естествено красива и запазена. От това по-хубаво няма.

ПП Да уточня. Жените на средна възраст (40+ г) когато започнат да си опъвата кожата заприличват на мумии. А тези младите, като си надуят устните са просто гротесни. И последно, изкуствените цици не са цици.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:12 от morisay

# 545
  • Испания
Интересни са ми игрите, нищо че се повтарят. Участниците са други.

Егати! Ралица за Жельо 5 от 5.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:16 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 546
Ох, тази Ралица как може да се облече с такова клинче...

# 547
Яница е ужасно мрънкало, натоварваща е. Момчил е симпатяга.

# 548
Оф тая Яница е егати нервозното кюфте!

# 549
  • Испания
Какви са тези разхвърляни жени!  

С колко зор Детелин целуна Валя и как я отблъсна!

Полина и Мохамед са с най-много време дотук.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 21:33 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 550
Момичета аз с малко страничен въпрос, но на Поли и Мохамед тениските от днес с облика на футболиста Мохамед Салах ли са?

# 551
Да,той е.От Ливърпул.

# 552
  • Blondeville
Детелин как избута Валя...🙄

# 553
Разхвърляни жени и нерешителни мъже Grinning Детелин каква тиха майна тегли на Валя, струва ми се, че и в живия живот често е така, а пък тя с всички се съгласява, самообвинява и приема.

# 554
Детелин ужасно грубо блъсна жена си след целувката в края на играта

Общи условия

Активация на акаунт