💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 786
  • 857
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Иван-Шишман какъв лекар е в Пирогов ,  знаем ли?
Кардиолог.

# 706
Благодаря 🌺
Тъкмо проверих в началото на темата.
Страхотно оформление , благодаря Smileys

На психиатър ми приличаше, а той кардиолог😁

# 707
Иван-Шишман какъв лекар е в Пирогов ,  знаем ли?

Кардиолог.

Да се разпиша и аз в темата - все още не мисля да правя разбор на двойките, ще погледам още малко.

На прима виста ме дразнят някои обръщения от рода на "любов" (Милена и Иван Шишман), "гадже" (Здравка и Миро) и "беб" или "бебе". Дразни ме и обръщението на водещия "мили мои".

"Можеш, любов!"

"Гадже, това, гадже онова..."

"Давай, бебе!"

Изприщвам се се като ги чуя по няколко пъти на епизод!

# 708
  • Берлин
В няколко коментара прочетох, че Ралица и Жельо са "прихванали" много от немското. Какво влагате в това?

# 709
  • Mediterraneo
Ако се разбира, че са дървета, може и да са прихванали нещо немско.

# 710
  • на село
О, това с галените обръщения тип- бебо, гадже, любов и т.н и на мен ми идват в повече. За съвсем млади двойки някак ми е приемливо, но за други ... странно ми е. Ние никога сме нямали такива, не съм лигоч, за мен моят мъж галено ми е Саше, а аз съм му Нелка.
Моята зълва, която ми е набор с нейния мъж са на
 " мило ", т.е. милинки Grinning

# 711
Да, де разбрах, че е края на играта. Даже го написах...Не четете.

# 712
  • Mediterraneo
Аз пък не се сещам откога не сме се наричали по име вкъщи. Имаме си обръщения години наред. Точно за съвсем прясна двойк( или от 1-2 години) ми е странно, после си става навик до такава степен, че дори в телефоните ни сме записани с "прякори", например.
Но пък "мили мои" на водещия ми бърка дълбоко в дзена.

# 713
# 714
Аз пък не се сещам откога не сме се наричали по име вкъщи. Имаме си обръщения години наред. Точно за съвсем прясна двойк( или от 1-2 години) ми е странно, после си става навик до такава степен, че дори в телефоните ни сме записани с "прякори", например.
Но пък "мили мои" на водещия ми бърка дълбоко в дзена.
Едно към едно и у нас, цели имена се ползват само при кавга когато положението почва да става напечено Grinning

# 715
Иван-Шишман какъв лекар е в Пирогов ,  знаем ли?
https://clinica.bg/7469-Kitara-i-syrce-v-duet

# 716
На мен Иван-Асен ми напомня малко на Макрон с психопатския поглед

Мега противен и лигав. И всяка втора дума към Милена "любов". Във всяко изречение. Може да лудне човек като ги гледа, супер лигаво ми е като ги дават тези двамата.

# 717
На мен Иван-Асен ми напомня малко на Макрон с психопатския поглед

Мега противен и лигав. И всяка втора дума към Милена "любов". Във всяко изречение. Може да лудне човек като ги гледа, супер лигаво ми е като ги дават тези двамата.
И на мен това не ми харесва в тях. Лигави са и някак изкуствени. Бързо, бързо ми станаха несимпатични.

# 718
А Милена една бавна мудна като говори. Като някаква бавна бабичка. А той я гледа като малък пинчер

# 719
Тя му е като мама на вид , колко им е разликата?
Това, че се лигави , не я прави да младее, ако случайно така си мисли.

Общи условия

Активация на акаунт