💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 743
  • 857
  •   1
Отговори
# 720
Да, точно все едно е майка му. Тя има по-зрял, улегнал вид, а той като момченце.

# 721
  • Испания
Тя му е като мама на вид , колко им е разликата?
Това, че се лигави , не я прави да младее, ако случайно така си мисли.

Тя е на 42 г., той - на 28.

# 722
Ралица ми е като госпожа Букет. От гара Левски отишли в Манхайм и вече е господарката на дома. Придаване на важност и голямо самочувствие, неясно на какво основание.

Здравка и Яница - избухливи и грубиянки. Не понасям такива цъкащи бомби, край които едва ли не околните трябва да стъпват на пръсти, за да не ги ядосат нещо, но явно на други не им пречи, даже ги намират за "прями и директни". Интересно ако някой от мъжете вътре се държеше така с жена си, какво ли щеше да му се изсипе на главата.

Стефания и Анжело, Чина и  Станимир, Дени и Дани са ми сладки.

Полина ми е дразнеща, една такава налагаща се. Нещо ми е съмнителна с нейния семеен хотел "Рай".

Шуменците са ми безразлични, не ми пречат.

Впрочем като стана въпрос за зодии, митничарката спомена, че са Козирог и Телец, ама кой какво е, не уточни.

Тяна и Иво - горкият мъж.

Валя не ми изглежда изтормозена, даже е много запазена. Явно средата й е такава, мъжът командва, жената стои диван чапраз...свикнала си е.

И накрая докторите. Напъва се жената да му се харесва, да е на ниво, ама нещо явно все не й достига. В смисъл, че цар Шишман й го внушава, а не че тя самата е нещо по-малко. Такива връзки според мен стават само за забавление на жената, докато може да използва, после я чака съдбата на Деми Мур. За мен са тъжна гледка. Не изглежда като да му е кака, а майка. А него много точно го определихте като Макрон - един малък диктатор, вечно недоволен.

Най-безинтересна двойка са ми Лейля и Иван, даже не ги следих как са се характеризирали в играта.

# 723
  • Перник
Това за Макрон ме разсмя много... то и той с леля си 😂
На мен още от началото ми напомниха на един филм с Катрин Зита Джоунс, в който тя след развода си се хвана с един младеж, когото беше наела да й гледа първоначално детето/децата.

# 724

Не е толкова ужасяваща разлика от 14 години...мислех,  че е повече.
Тя има нещо, което я състарява , цвета на косата ли, липса на живец ли...

# 725
Митничарката и мъжът и-тя каза, че е едрият рогат добитък,а и мъжът и е типичен Козирог.

# 726

Не е толкова ужасяваща разлика от 14 години...мислех,  че е повече.
Тя има нещо, което я състарява , цвета на косата ли, липса на живец ли...
И аз мислех, че е повече. Струваше ми се, че е към края на четиридесетте си години, да не кажа началото на петдесетте.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 23:32 от daisy12

# 727
  • София
Преди всичко – много, много се радвам за Искра и Данчо! Да им е жива и здрава малката Елинор, да бъде много щастлива, да донесе много щастие и на тях. Те го заслужават.

А новите двойки - всеки има право само на едно първо впечатление. Моите „първи впечатления” от епизодите дотук:

Момчил и Яница. Младоженци. Тепърва ще се напасват един към друг. Яница е огнена, първосигнална. Не я упреквам. Млада е, граби с пълни шепи от живота. Даже се изненадвам, че на 21 момиче като нея вече е в брак. Момчил я допълва и укротява по някакъв начин. Имат бъдеще.

Ралица и Жельо. Типичната двойка от малкия град и селото. Батката си набелязва някоя красива ученичка и я грабва още малка-малка, преди да я е отмъкнал друг. Не й е дал шанс – набелязал я е.  😊 Точно градът, от който са тръгнали, е с много лоша слава, така че – донякъде оправдавам избора им да се махнат и да опитат късмета си в чужбина. Сега ми изглеждат една улегнала, напаснала се двойка. Липсва им харизма, но са един за друг.

Тяна и Иво. Май са минали кастинга с историята за изневярата и сега ще трябва да играят ролята. Дано и в истинския живот да не си натякват този епизод от съвместния им живот толкова често, колкото и в предаването. И двамата са били много красиви на младини, Тяна все още е, Иво не остарява добре. Тя сияе, въпреки образа, в който се вкара. Той ми е някак незабележим.

Даниел и Денислава. Приличат ми на двойка отличници, ама не от онези с шестици от горе до долу, а от тези дето са малко над 5,50. Старателни са, но не са идеални. Знаят, че трябва да направят добро впечатление. Подготвени са. Но не ме грабват.

Валентин и Зорница. Свикнали са да са душата на компанията. Имат заведение, вероятно имат редовни клиенти, с които фамилиарничат, вкараха този подход на бързо скъсяване на дистанцията и тук. Веселяци са, но още не са се разкрили напълно. Зад дружелюбността им се крие нещо повече. Ще видим.

Детелин и Валя. Облекчение е, че отпаднаха. Валя не спираше да говори и да се усмихва, беше прекалено жизнерадостна – сякаш това можеше да стопи разликата в годините с останалите участници. Детелин май изобщо не се и опитваше да се впише. Това, че са заедно от 35 години, не е достатъчно да ги направи двойка, която може да служи за пример на по-младите.

Милена и Иван-Асен. Те са двойката, която стои най- не на място в групата. Милена е една повяхваща бивша хубавица, която е избягала от монотонността на брак и две деца в авантюрата с младок. Разликата в годините им вече си личи драматично, с времето ще става все по-очевидна. Гърдите нейни ли са? Постоянно привива раменете си напред – сякаш се опитва да прикрие нещо. Измъкнала е доктора от предишната му връзка и сякаш се страхува, че лоялността и верността не са от най-силните му качества. Езикът на тялото й показва, че се страхува, че ще го загуби – увила се е около него като бръшлян. Гледам снимките на участниците в първия пост – само тя се е вкопчила в „любимия”. Докторът няма да я прави щастлива още дълго. Дано да греша, ама надали. Той тепърва ще ходи по разни мероприятия, където ще има млади лекарки и медицински представителки. А Милена по-млада няма да става.

Лейля и Иван. Толкова тъжно ми стана за нея след последната игра, беше толкова огорчена, тъжна, разочарована…. Имало е причини да стигнат до развод, дали са си втори шанс, но не са поправили грешките си, сякаш. Не са от двойките, които излъчват щастие.

Здравка и Мирослав. Харесвам Здравка. 😊 Леле, какви крака има това момиче!!! Безкрайни! Не знам колко е висока, но това – струва ми се – й създава комплекс. Тя е повече от самокритична, не се обича достатъчно, говори за себе си лоши неща, които й се връщат като бумеранг – получава лоша оценка от зрителите. И се сещам за Милена от „Фермата 6” – която учи децата си да се фукат. Е, Здравка е точно обратното на момиче, което се фука. Виждам я като едно хубаво момиче, без самочувствие. Мирослав е нейна сянка, но не защото тя го потиска, а защото той толкова си може. И двамата са слаби характери, дано да намират сила и опора един в друг. Пожелавам им да повярват във връзката си и да бъдат щастливи.

Анжело и Стефания. Най-красивата двойка. Умерени, възпитани, приятни. Харесвам ги и заедно, и поотделно. Надявам се да продължават да ме радват и занапред.

Деница и Николай. Тя е силната в тяхната връзка. Изглежда ми много оправна и нахакана. Той…. коцкар-веселяк, който се е кротнал на стари години. 😊 Тя е намерила причина да бъде с него. Обичат се. Не са сковани като другата двойка с голямата разлика.

Тина и Станимир. Добродушни са, искрени, импулсивни…. Не са гении на мисълта, но са мили. Тепърва ще печелят симпатии – точно както Анселита топеше сърцата на зрителите миналия сезон.

Полина и Мохемед. Тези двамата са един за друг. Изглеждат много хармонична двойка, щастливи са заедно. Приличат на двойка-фаворит. Ще стигнат далече.

# 728
Ами състарена е Милена, тя е постоянно в напрежение и състезание сама със себе си, в което изостава.

# 729
  • Sofia
Ейй разкостихте го докторчето. 😂 На мен ми е повяхнала и флегматична, може да не й е бил лек живота, тя си знае. Не разбирам, какво търси и най-вече очаква улегнала жена от подобен младок?

# 730
Ейй разкостихте го докторчето. 😂 На мен ми е повяхнала и флегматична, може да не й е бил лек живота, тя си знае. Не разбирам, какво търси и най-вече очаква улегнала жена от подобен младок?
Нали работят за дете, явно търси дълга връзка

# 731
  • Испания
точно както Анселита топеше сърцата на зрителите миналия сезон.

Не знам чии сърца е топила. Прост човек не може да разтопи моето. От първия до последния момент не я харесвах.

# 732
  • Sofia
Скрит текст:

Нали работят за дете, явно търси дълга връзка
[/quote]
И очаква с раждането на едно дете всичко да й е наред!? И заживели дълъг, щастлив и безоблачен живот.. А дано, ама надали.

# 733
  • София
точно както Анселита топеше сърцата на зрителите миналия сезон.

Не знам чии сърца е топила. Прост човек не може да разтопи моето. От първия до последния момент не я харесвах.

Е, ти си железна. Ама много други зрители не са. Simple Smile
Аз пък не я харесвах особено в началото, но видях един добър човек и спрях да й придирям много-много на IQ-то.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 15:40 от Vivi

# 734
За Иван и Лейля обявиха ли с какво се занимават? Стори ми се, че само за тях пропуснаха, а ми е интересно в коя сфера се развива един лъжец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт