💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 730
  • 857
  •   1
Отговори
# 840
  • Испания
От екипа са.

Без коментар.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 14:37 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 841
Това е смешно. В пубертета момичетата се развиват много по-бързо от момчетата,та емоционално са горе долу на един кантар и да се говори за педофилия е наистина смешно

Ама смейте си се щом ви е смешно. Никой не ви пречи. Ако вие имате 13 годишна дъщеря и някой 17-годишен Желю я ..."обгрижва", няма да ви е много смешно.

# 842
  • София
Ама сигурно ли е, че още на 13 е започнала да прави секс? Не го изключвам, но пък и не е задължително като са станали гаджета веднага да са започнали да си играят на птички и пчелички.

# 843
Това е смешно. В пубертета момичетата се развиват много по-бързо от момчетата,та емоционално са горе долу на един кантар и да се говори за педофилия е наистина смешно

Ама смейте си се щом ви е смешно. Никой не ви пречи. Ако вие имате 13 годишна дъщеря и някой 17-годишен Желю я ..."обгрижва", няма да ви е много смешно.
Много е вероятно 17 годишния Жельо да е по-захлупен и от дъщеря ми ,та наистина си е смешно Grinning

# 844
  • До морето
Аз пък като видя Лейля и ми идва да я изкъпя и среша. Много ми е нечистоплътна. Имам такива хора, които ми изглеждат нечистоплътни. Естествено не ги познавам и няма как да знам дали е така , но просто така ги усещам. Поп певицата Дара ми е такава, както и онази дето играе в Здрач, главната актриса.

Още в предния епизод ми направи впечатление, че Тяна отчетливо нарича себе си ТИАна. Мъжът й също така изговаря името й.

# 845
  • София
Аз на 17 г излизах с момче на 15 г... Въобще не питайте, голяма грешка. 🤣 Добре, че се разделихме преди да стана на 18 г, че... 🙈🙉🙊

# 846
  • Mediterraneo
Абсолютно всичките ми съученички са излизали с по- големи от нас момчета навремето. Ние бяхме на по 14-15, гаджетата ни на по 18-20. Масово. Аз съм с мъжа си от 16- годишна, той беше почти на 20.
Сега, от гледна точка на майка, би ми било трудно да приема такава връзка, разбира се, но това е положението. Независимо от "закона".

# 847
Аз на 17 г излизах с момче на 15 г... Въобще не питайте, голяма грешка. 🤣 Добре, че се разделихме преди да стана на 18 г, че... 🙈🙉🙊
Ти си била наистина изключение.
 Аз и всичките ми приятелки на тази възраст излизахме с по-големи от нас. Тези на нашата възраст ни се виждаха много малки  и не напразно, наистина момчетата по-късно порастват
 Ама явно всички сме били жертви на педофили Joy

# 848
  • Испания
Скрит текст:
Ти си била наистина изключение.
 Аз и всичките ми приятелки на тази възраст излизахме с по-големи от нас. Тези на нашата възраст ни се виждаха много малки  и не напразно, наистина момчетата по-късно порастват
 Ама явно всички сме били жертви на педофили Joy

А някои - никога.

# 849
  • Sofia
Скрит текст:

Без коментар.[/center]
[/quote]
Защо ли в погледа й се чете "Вижте ме коя съм аз"?
Винаги са ми били странни хората, за които чуждото мнение е изключително жизненоважно. 🙄

# 850
Подаващите се банкноти са пълна селяния и толкова абсурдни,че не е истина. И ако погледа говори "вижте ме кои сме", отговора е " пълни комплексари"

# 851
И двамата са ми неприятни. Такива мъжки брадички не понасям, пък тя е кифла.

# 852
  • Sunshine state
И аз излизах с един 14год, когато бях на 16г. Мъжът ми сега ми е набор. Не си падах по по-големите и съм нямала гадже по-голямо от мен. Винаги 1-2год по-малки или на моите години. 😁

# 853
  • София

Сега недей ти да сменяш годините както ти падне. До достигната полова зрялост най-добре е да си възпитал детето си да се уважава и пази. От секс няма да успееш да го опазиш, но поне да е подготвено да реагира адекватно и да не пострада. Едно време какви изцепки имаха мои приятелки с техни гаджета-връстници, ум да ти зайде - момчетата бяха изключително незряели, невнимателни, егоцентрични и несериозни.

# 854
  • София
Аз дори не ги видях тези пари...Явно имам нужда от сън... 😂

Общи условия

Активация на акаунт