💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 721
  • 857
  •   1
Отговори
# 825
Всеки гледа от собствената си камбанария, за мен жена ти да е колкото дъщеря ти, не е нормално.

# 826

Ти сериозно ли?! Връзка между 18- и 15-годишни за теб е педофилия?

Когато той е бил на 18, тя е била на 14.  Не променяйте годините, както ви скимва. Разликата им е 4 години. И да, не е нормално. А и законът се е изказал
Това е смешно. В пубертета момичетата се развиват много по-бързо от момчетата,та емоционално са горе долу на един кантар и да се говори за педофилия е наистина смешно

# 827
Ако Стефания и Анжело забавляват “всички” двойки, а  времето е вече доста топло, че да става за къс ръкав.... може да предположим, че видеото е заснето по-скоро и да разберем кои двойки са отпаднали.
Не видях шумните от Шумен в кюпа.Дедо и чедо също.Зад Стефанджело  има някакво движение,но не съм сигурна кои са.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 10:00 от rainbow9020

# 828
  • София
Тези неща е добре да се пишат в скрит текст. Simple Smile

# 829
Предаването вече е заснето. Не се безпокойте.

# 830
  • Испания
Виждат се
Скрит текст:
петима мъже и четири жени срещу Стефания и Анджело.

# 831
  • София
Стефания ли споменавате , че е хубавка....
Доста обикновена, това, че не е грозна не я прави хубава за мен.

Споделям мнението ти на 100%. На мен почти всички са ми симпатични по някакъв начин, но не бих казала, че има кой знае какви красавици в шоуто. Тина смайва с тази коса, в другите не виждам нищо невероятно.
Стефи има много обикновени черти и едни надути устни, с които на мен поне не ми е толкова естествена. В тяло също има много какво да се желае преди да започна да ѝ се възхищавам Simple Smile

# 832
Предаването вече е заснето. Не се безпокойте.
Имат снимки още 2 седмици

# 833
На мен най-симпатична като естествено лице, което на мен ми харесва и без да е утежнено от другите ми впечатления за жената и двойката въобще, е Лейля. Има много чаровна усмивка и приятно излъчване. Затова навсякъде хората говорят, че и излъчването е важно. Нейното е дяволито и ми е много приятна в лице.
Другите са симпатични в някаква степен и всъщност грозноватичка ми е само Ралица. Деница има лоши зъби и доста натурален вид, ако си оправи зъбите и малко се освежи, няма да прави това впечатление. Но 30-те години на Ралица и вида и за тези години, са фрапиращи!

# 834
Ралица и Деница наборки ли са?? Flushed

# 835
  • Испания
Ралица и Деница наборки ли са?? Flushed

Ралица е на 30, Деница - на 31.

# 836
Виждат се
Скрит текст:

Скрит текст:
В края на клипа, в дясно срещу Стефания и Анжело се вижда дама с червена тениска, която според мен е Деница.

# 837
Виждат се
Скрит текст:

Скрит текст:
В края на клипа, в дясно срещу Стефания и Анжело се вижда дама с червена тениска, която според мен е Деница.
И на мен на Деница ми заприлича. Но мъжът й не го видях.

# 838
  • Испания
Виждат се
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Да, тя е. Което означава, че и той е там, но не участва в забавлението. Както може би и други двойки.

# 839
  • София
На 0:34 се показва мъж, който увеличава звука на колоната. А до нея седи жена, която, обаче, държи мобилен телефон. Вероятно са от екипа на предаването. Не са участници. А и не разпознавам в тях никоя от двойките.

Общи условия

Активация на акаунт