💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 723
  • 857
  •   1
Отговори
# 810
Като се беше докарал на рапЕр първата сутрин направо ме уби от смях, колко нелепо изглеждаше Simple Smile
За  мен е 34 годишен мъж, който прилича на 45, искащ да е на 24 Simple Smile

# 811

Двойка са от цели 17 години, т. е. когато са започнали, тя е била на 13.

И когато Ралица е била на 14-15, Желю е бил на 18-19, демек педофилия отвсякъде. Той пълнолетен, а тя не. Но със сексуални отношения...

# 812
  • Sofia
Ха ха Смайли, тя скромността се подразбира. Simple Smile
Вечната домакиня ли смята да го раздава? Ок, познават се достатъчно добре, наковала го е яко за формата,  има амбициите да го спечели, нима очаква той да я издържа до живот, само защото уж била амбициозна? Ех, че удобно..

# 813
  • София

Двойка са от цели 17 години, т. е. когато са започнали, тя е била на 13.

И когато Ралица е била на 14-15, Желю е бил на 18-19, демек педофилия отвсякъде. Той пълнолетен, а тя не. Но със сексуални отношения...
Ти сериозно ли?! Връзка между 18- и 15-годишни за теб е педофилия?

# 814
# 815

Когато той е бил на 18, тя е била на 14.  Не променяйте годините, както ви скимва. Разликата им е 4 години. И да, не е нормално. А и законът се е изказал

# 816
Митничарката и мъжът и-тя каза, че е едрият рогат добитък,а и мъжът и е типичен Козирог.
Обратното е. Тя е козирог, той теле.
Да, любовче, бебе, коте, писе, настръхвам...
Замислих се ние ако сме в такова предаване как хората ще пропадат от смях, ако ни чуят обръщенията. И като за начало няма да ги разберат.
Деница е телец, родена е средата на май по спомен.

# 817
След Ралица и Жельо, за мен Деница е другият човек във формата без всякакво излъчване. Много ми е интровертна такава, тотално лишена от чар.

# 818
  • София
Ако Стефания и Анжело забавляват “всички” двойки, а  времето е вече доста топло, че да става за къс ръкав.... може да предположим, че видеото е заснето по-скоро и да разберем кои двойки са отпаднали.

# 819
  • Sunshine state
На мен пък Деница много ми допада, струва ми се точна. 👍🏻

# 820
Мъжко момиче е Деница, за това се е хванала и с дедко.
Стефи и Анжело са аниматори, знаят как да забавляват. Това са го правили месеци , месеци наред.

# 821
Стефания ли споменавате , че е хубавка....
Доста обикновена, това, че не е грозна не я прави хубава за мен.

# 822
За мен също Деница е мъжко момиче, личи си, че бяга от женски сплетни и дребнави неща. В комбинация с някаква липса от детството (предположение) и ето 2 причини да се хване с беееб.

# 823
  • sofia
Здравейте
аз да споделя колко много много ме дразнят "германците" , нечувано грозни са и лигави.С тениските еднакви все едно са 6ти клас на състезание по математика.
Не ми харесват изобщо и Дени и Дани - малки ли са , простовати ли са не знам , но не мога да ги гледам 🙄🤪

# 824
  • София

Когато той е бил на 18, тя е била на 14.  Не променяйте годините, както ви скимва. Разликата им е 4 години. И да, не е нормално. А и законът се е изказал

При такава разлика в годините и в тийн етапа от живота е просто смешно да бъде наричано педофилия. Намери ми една осъдителна присъда на току-що станал пълнолетен за това, че е спал с 14-15-годишното си гадже.

По същия начин се чудя и на коментарите, че при двойките с голяма разлика лъха на педофилия, при условие че говорим за големи хора.

Общи условия

Активация на акаунт