💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 010
  • 857
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Здравка се държи като темерут. И Миро ми стои нелепо до нея.
Не мога да повярвам, че толкова малко двойки успяха да минат през играта.
Май на последните места ще са Тина/Станимир и Валя/Детелин.

# 481
Според мен Валя и Детелин ще си ходят ...

# 482
  • Испания
След играта днес

# 483
Тази Яница е нетърпима,какво иска от това момче?Супер добродушно изглежда,възпитано и кротко.Крещи само по него като истерична.Луда жена!

# 484
  • София
Точно, Яница печели приза за нацупено мръкало, и е само на 21 г. Горкото момче толково приятно ми се струва, как я търпи не знам.

# 485
  • В страната на мечтите.
Здравка само драма направи днес. Разказа историята им за първото им "обичам те" толкова злобно, после той искаше да я прегръща, а тя само се дърпаше и се държеше като някаква ученичка. В началото си мислех, че просто е притеснена от новото място, хора и обстановка, но явно просто си е такава...

Ние си записахме 40 от въпросите и мъжа ми ще ме изпитва, докато например мия чинии за време или някоя такава глупост, за да се забавляваме Grinning Grinning

# 486
Мъжът на Яница е чудесен! Изглежда много благ.
Доктора е забавен ама тоя Дисниленд ..аман!

# 487
В тази игра определено Тина и Станимир ми се откроиха с историята.Здравка и Миро ,като динамика се видя,че тя при опасност се дистанцира и затваря,той стои и чака,не е обсебващ и настоятелен.В нея ми е повече мъжката енергия,има нужда да бъде омекотена.Но в ми е в пъти по-симпатична от Зорница и Ралица .
Очаквано за мен Денитата са на предни позиции,определено са амбицирани да стигнат напред.Но за мен той от тоя тип мъже с празен поглед,дано покаже качества.
Опитвам се да харесам Поли и Мохамед,не става,наблюдавах я докато се гримира има нещо властно в тази жена.

# 488
Мохамед е доста по-голям от нея, дали има предишен брак?

# 489
И аз смятам, че Яница е нетърпима грубиянка, Тина е много лигава.
Не искам да си ходят Валя и Детелин, на мен са ми приятни и ми е интересно как биха се справили с другите игри.
Изобщо е рано някой да си ходи, още не сме ги опознали..чакайте малко! 😁
Интересна ми беше играта, но е вярно както казваха, че отблизо не можеш да се ориентираш и когато има само малка част от ухо или коса как да го откриеш в толкова разбъркани части?! Очите и устата са най-лесни.

# 490
И на мен ми стана жал за Тина - на 15 години да започнеш толкова тежка работа - не е лесно. Стана ми симпатична с историята за обувките. Дано да им потръгне живота.

# 491
Ох, Здравка  е мъка. От Яница и Здравка не знам коя ми е по-серт

# 492
Тина и Станимир мисля, че са доста добродушни. Със сигурност не им е лесно. Малки са още, но наистина Тина прилича малко на Анселита - простоватичка, но душа. Дано не си тръгнат толкова скоро, според мен има какво да покажат. То от тук нататък една по една двойките ще отпадат.
Замислих се и аз за Полина. Май наистина има нещо доста властно в нея, хубава двойка са, но може би защото спечелиха вече 2-3 игри, се понапериха малко.
Определено са интересни участниците.

# 493
Приятни двойки са. Единствено Здравчето ми бърка малко в здравето, иначе много интересни двойки

# 494
Не знам защо, но не мога да кажа, че припадам по Полина и Мишо. Много по-симпатични са ми Данитата - млади, ентусиазирани, естествени.

Общи условия

Активация на акаунт