💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 47 006
  • 857
  •   1
Отговори
# 510
  • София
30 са общо май, нещо такова чух Емо да казва.

# 511
Да се включа и аз - този сезон сякаш малко по-добър подбор са направили. Миналия много ме дразнеше факта, че масата от хората бяха някак повърхностни и скучни. Сега пак има такива двойки, но има и няколко, които дават заявка да са интересни. Не ме разбирайте погрешно - не търся идеал, напротив - точно хора, които преодоляват някакви проблеми с техния характер или във взаимоотношенията са ми интересни. Искам да видя човешки отношения и постъпки, пък дори и грешки, не кой как си прави косата и какъв бизнес иска да прави. За сега към "скучните"  слагам единствено: Момчил и Яница, Детелин и Валя, Тина и Станимир и Ралица и Жельо.

Ако говорим за фаворити - до сега всичко ми харесва в Анжело и Стефания. Да, малки са и това може да се окаже проблем за продължителността на връзката им, но за мен имат голям шанс да изградят хармонични отношения - смятам, че ще успеят в живота да имат хубаво семейство, а за играта имат големи шансове да спечелят.

Полина и Мохамед също са ми симпатични, те имат много силна връзка и добра комуникация - мисля, че са страхотен екип. До колкото разбрах в живота имат общ бизнес и това много сплотява - имат опит и знаят как да се допълват. А това, което назад е коментирано - как Мохамед нарича татко бащата на Полина - не мисля ,че не е чак толкова съществено, защото при тях всеки един от семейството нарича родителите на другия - майко и татко- такава си е традицията и за него нито е толкова трудно, нито влага чак толкова много, както ако го прави един българин, възпитан в нашите традиции.

Валентин и Зорница са ми ужасно нахални и простовати. Обсебват много цялата група и диктуват някакви теми на разговор, които видимо не се интересни на другите.

Даниел и Денислава не знам още къде да ги сложа - има нещо в тях, което не им харесва, въпреки че визуално са ми симпатични. А да се сприятеляват с Валентин и Зорница ми е странно, освен да е някакъв стратегически ход.

Милена и Иван-Асен - нямам против голямата разлика. Нека са щастливи - видимо изживяват апогея на връзката си. Интелигентни хора са, което е хубаво. Само не мога да разбера защо всички се прехласват по самата Милена - вижда се, че е била много хубава жена, но за мен тя е много, ама много повехнала - някаква умора има и в погледа и в мимиките й. Изглежда ми много, ама много по-възрастна от колкото е. Иначе фигурата й е страхотна - спор няма. Обаче има толкова по-хубави жени на тази възраст, които изглеждат много по-свежи и жизнени, не просто добре гримирани и поддържани. Подозирам, че тя също има много по-големи доходи от него - просто не го коментират това, защото не им е определящо.

Тяна и Иво - виждам, че масово хората не ги харесват, но аз предпочитам тях пред някой като Тина и Станимир. Тяна определено си отмъщава - всяка една постъпка сякаш е натякване за негови грешки. Непрекъснато му внушава с поведението си, че е по-добрата и той трябва да се бори да стигне нивото й. Дори като го накара да опита от онази гадост - пак го провокира тя и той не искаше много, ама да се докаже, че е смел и авантюрист като нея го направи. Иначе не мисля, че са толкова зле - имат си хубаво семейство, чувство за хумор, не са супер натрапчиви - приятни са ми дори. За изневярата и това, че много я дъвкат - смятам, че и самата продукция много накланя в тази посока - това си им е един от най-интересните моменти на предаването и няма как да просто да се спомене и да се забрави.

Тина и Станимир - ми какво да кажа - пълнеж. "Не сме много умни, но пък сме добрички" - не е философия, която споделям. На тази възраст хората трябва да имат желание да се развиват.

Здравка и Мирослав - да, тя е водещата, даже доминантната, но има много такива семейства, при тях интересното е, че и физически точно така изглеждат и ефекта много се подсилва. Мисля обаче, че са си един за друг и си се обичат и точно такава връзка ги удовлетворява и двамата. Както и че и дватата са свестни и приятни хора.

Лейла и Иван - те също са ми симпатични. Има някаква непринуденост в говора им и мисля, че с тях се общува лесно и приятно, приемат всичко от забавната страна.  Колкото и да са различни - толкова си и подхождат. Реално и тяхната връзка е след втори шанс, но те не се фокусират толкова върху грешката, а върху това, че са осъзнали колко държат един на друг. Пример са и за това как младите хора могат да загърбят остарелите стереотипи.

Деница и Николай - ау и тук ми е много интересно. Такива двойки има не малко, но тяхната е много нетипична. Той не е точно представата ми за мъжа, който си търси млада жена, въпреки че сигурно има добри доходи и тези 3 брака показват, че се интересува от жени. Все пак ми изглежда някакъв тих такъв, с поведение на "добрия колега или приятел", да не кажа "дядо" Simple Smile. Отделно физически не изглежда привлекателен - има мъже, на които белите коси и бръчките стоят секси дори  - при него никак. Не знам каква е точно нейната история, може би има лек комплекс заради захапката или нещо свързано в семейството, но определено търси сигурност в тази връзка, някаква закрила, някакво бащинска грижа. Така ми се струва. Няма лошо, разбира се. Мисля, че тяхната връзка ще просъществува дълго време и ги прави щастливи.

Детелин и Валя - направо са ми антипатични. Той е голямо ренде - прави се на много интересен, мъжкар и т.н, но е въздух под налягане. А тя пък много държи да играе ролята на влюбена ученичка, като гледам и така се облича. Нито прическата, нито дрехите й подхождат на възрастта. Начина, по който го гледа влюбено също ми е прекален- изкуствени пози. Колкото и да се опитва да демонтрира как са в отлични настроения и какви са свежари, вижда се, че са уморени и претръпнали вече.

Ралица и Жельо - не са лоши, но не са и интересни за сега. Особено с тези типично немски елементи в поведението си, които са вкарали.

Момчил и Яница - той би ми харесал, ако не е с нея - понякога пуска много забавни шеги. Обаче факта, че си я харесал точно нея, ме кара да съм предубедена и към него. От нея не очаквам нищо особено - освен да ни разсмива с поведението си.

Май ги минах всичките. Съжалявам за дългия пост! Simple Smile

# 512
Дали може Смайли да сложи линкове към инстаграма на участниците?
Благодаря Simple Smile

От епизодая вчера ми хареса, че Стефи и Анжело се справиха и с двете задачи. Денитата и те се раздадоха. Имат шанс да останат по-дълго в играта според мен.
Епизода днес ще е интересен и шуменци пак ще се заяждат един с друг Smile

# 513
На мен специално ми допада жената от шуменци,тя има невероятно чувство за хумор Grinning

# 514
  • ВАРНА
Има ли някой на виваком иптв тук да сподели как връща за повтериение предаване от предния ден....искам да си гледам по обед шоуто...но нещо превъртането ми излиза за до 6 часа назад....а пише в книжката 7 дни назад.

# 515
ако не стане може да си го пуснете от Нова плей.

# 516
Като цъкнеш на самото предаване и връщане назад,отгоре излизат часовете и дните и връщаш докато дойде желаният ден и час.

# 517

Детелин и Валя - направо са ми антипатични. Той е голямо ренде - прави се на много интересен, мъжкар и т.н, но е въздух под налягане. А тя пък много държи да играе ролята на влюбена ученичка, като гледам и така се облича. Нито прическата, нито дрехите й подхождат на възрастта. Начина, по който го гледа влюбено също ми е прекален- изкуствени пози. Колкото и да се опитва да демонтрира как са в отлични настроения и какви са свежари, вижда се, че са уморени и претръпнали вече.

съгласна съм с теб, Валя е останала едно голямо дете на 17. Старомодна ми е на мен.  Но целия и живот е минал с този мъж и тя друго не знае, просто е свикнала.
Все пак ми харесва, че приготвя храната  на децата с любов (нали е готвачка).  И е усмихната винаги.

# 518
Здравка ми бърка в здравето, не знам защо за мен това момиче излъчва такава злоба.

# 519
Здравка ми бърка в здравето, не знам защо за мен това момиче излъчва такава злоба.

и на мен така.

# 520
  • София
Много реклами в нова плей и искат изключен ад блокер.
Така е! затова давам директните линкове, защото са без реклами и забрани, за гледане извън България -

могат да се отварят на МОБИЛНИТЕ(без добавки)

в браузъра на КОМПЮТЪРА - след инсталиране на HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

във VLC player с влачене и пускане на бутона(линка)

и да се предава видеото на телевизор.

Отварят се и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 14:37 от Mari_Mar

# 521
  • До морето
И аз дам моите 5 стотинки за темата:
Дени и Дани са ми много симпатични- млади, готини, справят се добре. Приятни са ми за гледане.
Вальо и Зорница не са моите хора, но пък си личи, че се обичат, разбират се и са добронамерени засега. Е, малко простеят на моменти, но търпимо.
Ралица и Жельо са ми неприятни и визуално и като манталитет.
Яница и Момчил - там има 2 варианта  или тя ще улегне и ще разбере, че поведението й спрямо мъжа й е отблъскващо или ще се разделят като му мине на него опиянението.
Милена и Иван Асен - не подценявайте младока. Има нещо психопатско в погледа му. Според мен той е водещият и по-силния във връзката. А тя пък постоянно повтаря Обичаме се. Нали?, Много сме щастливи. Нали?
Полина и Мохамед ме кефят - за мен те са постигнали хармония, за каквато Тяна само мечтае.
Тина и Станимир не съм ги отписала. Глупави били. Ми тя е 20 годишна, простено й е да е глупавичка. Но това с обувките ме трогна много. И работи яко, не е като да кифлее по цял ден. Пък и не може всички да са умни, трябва да има и по- глупавички, че да може умните да изпъкваме 😂
Тяна и Иво ги коментирах вече.
Деница и Николай са ми неприятни дори за гледане. Той не само е 26 години по-голям от нея, ами изглежда като 126- годишен. Какви са тия старчески петна по лицето? Според мен Деница запълва някакви липси с този мъж. Споменаха, че майка й е от много години в чужбина, за бащата не стана дума. Може да е едно от многото деца около моите години, които са отгледани от баби и дядовци, защото през 90те сума ти родители се юрнаха по чужбина.
Лейля и Иван - не виждам любов там. Те се държат като приятелчета и за мен са се събрали по навик.
Здравка и Мирослав- там любов няма. Тя има комплекси, че е висока и трудно си намира гаджета, той е с нея щото тя му е казала така. Долу горе като историята им за първото Обичам те.
Валя и Детелин - типичното соц семейство. За него още на 10-тата секунда от визитката казах, че е военен. Тя замръзнала някъде през 1987-ма. И визуално и поведенчески. Но пък намирили са си тяхна работеща формула, евала.
Стефания и Анджело са последни, защото ги забравих. Нищо особено засега. Млади, готини, сладури. На кантар са ми с Денитата.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 13:15 от Boho chic

# 522
  • София
Има ли някъде информация за зодиите на всички участници?

# 523
  • Sunshine state
Мен Тина и Станимир не ме дразнят и дори са ми симпатични, макар и не от най-умните. Денитата са ми някак безразлични, изкуствени - зъбите им ще светнат в тъмното, а с тоя изкуствен тен приличат на препечени филийки. Някак нелепо му стои на сините очи..
Поля и Михамеф ми харесват.

# 524
  • Перник
Дани също не блести с особен интелект впрочем. За Дени не знам още, не се е изцепила нещо.
А за Деница - и аз също винаги като видя жена с толкова по-възрастен мъж си мисля, че нещо в детството куца, бащиният образ не е на място.
Вчера казаха за някои кога им е рожденият ден. Доколкото чух Иван е на 12.12 (като мен) стрелец, а Иво в края на юли - лъв. Защо ли не съм изненадана, че точно мъже от тия зодии са се дънили във връзките си - за Иван не помня стана ли дума за изневяра, но е много вероятно, стрелци, лъвове - огън, пази се 😁

Общи условия

Активация на акаунт