💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 1 /21.02. - 28.02.2021/

• 46 764
  • 857
  •   1
Отговори
# 690
Детелин не е целуващите се и за това я изблъсква. Това все пак е края на играта.

# 691
  • София
За това са им дали възможност всеки сам за себе си да избере/прецени какви са му недостатъците.

# 692
Детелин не е целуващите се и за това я изблъсква. Това все пак е края на играта.
А, ясно. Признавам, гледах само с едното око..
Тогава е кофти, да.

# 693
Каквато и да е причината е много грозно.

# 694
  • earth
Тези недостатъци като отговори на интервю за работа:
- Какъв ви е най-големият дедостатък?
- Ами... аз съм перфекционист.

# 695
Чак пък.
Ако е както аз предположих, да я избута за засилка и бърза игра.. не знам как по- красиво ще го направи.

# 696
  • До морето
Чак пък.
Ако е както аз предположих, да я избута за засилка и бърза игра.. не знам как по- красиво ще го направи.
Тя играта беше свършила.

# 697
Чак пък.
Той реално я блъсна след края на играта. За мен е грозно и то не че кой знае какво й е направил или я е наранил,но този жест ми говори за пълно неуважение.

# 698
  • Sofia
Привет група! Драго ми е да ви "видя" отново. Simple Smile
Смайли, прекрасно оформена тема, както винаги. 🤗
Пропуснах първите два епизода, но наваксах и ви изчетох, и вече ме "сърбят" ръчичките.
Детелин и Валя - някой много правилно я беше определил, като влюбената ученичка, застинала някъде назад във времето. Та тя живее за да е в услуга на мъжа си, който съответно я приема за даденост. Много грозна беше снощната му постъпка, отблъсна я, като досадна и нахална муха. Има нещо деспотично в този човек, чак жал ми става за Валя. Не съжалявам, че си тръгнаха, да излага така жена си пред цяла България - айде няма нужда!
Денито и Данито нещо не ме кефят, има нещо прикрито в тях, което още не мога да определя. Здравка не ми е толкова страшна, поне на този етап ми изглежда, че е "право куме в очи", а аз харесвам такива хора. Simple Smile
Милена и Иван-Асен, еми не ги "усещам" да са точно "един за друг", тя забъсала младо гадже и доволна, той, какво точно прави там, не знам. Има някаква изгода от тази връзка, времето ще си покаже. За Тяна и Иво всичко сте изписали... Simple Smile Имам си и други дразнещи ме двойки, но засега толкова. Още ми е рано за фаворити, надявам се да ме изненадат приятно. Simple Smile

# 699
В играта с недостатъците Тяна е избрала точно най-отблъскващите черти за една жена във връзка..

Иван-Асен и мама са ми малко... “50 нюанса сиво”, не знам защо си правя подобна асоциация, но има нещо 😁

Фаворити са ми Поли и Мохамед, изглеждат много хармонични като двойка.

# 700
На мен Иван-Асен ми напомня малко на Макрон с психопатския поглед

# 701
На мен пък Поли ми е дразнеща и натрапчива, многознайка и налагаща се.

# 702
На мен пък Дани изобщо не ми харесва. С тези очи ми е чак плашещ. Има нещо много отблъскащо в него.

Аз също не припадам по Стефания. Хубаво момиче е, определено, но чак пък “уау” красавица, според мен не е.

# 703
Иван-Шишман какъв лекар е в Пирогов ,  знаем ли?

# 704
Кардиолог.

Общи условия

Активация на акаунт