Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално? - тема 2

• 89 781
  • 750
  •   2
Отговори
# 90
За толкова пари, можете да изберете по-хубаво село (от Родопската яка примерно). Точно за Рогош, никога не бих ги дала. Редовно имат проблеми с ромите.

# 91
  • Пловдив
Не, не бих.

# 92
а Родопската яка с какво е по-хубава? Там гледахме, но повечето са извън селата, буквално в гора или без асфалтиран път и са на септични ями всички? Не знам вече къде да гледаме, а сме решили къща и не ни се иска да се откажем от тази мечта и да купим апартамент. Търсим от 2020 г. началото...

# 93
Примерно, че климата е много по-хубав. Лятото е прохладно, не е задушно и прашно, все едно си в Пловдив. Общо взето температурите ще се покачват в предстоящите години и летата ще за горещи и сухи.

Но основното, което бих гледала, ако реша да живея някога на село, е да няма цигани и евентуално останалите проблеми свързани с тях.

Ако пък съм с малки деца, на които тепърва ще им предстои училище и водене по извънкласни дейности,  евентуално ако очаквам и да са самостоятелни /срещи с приятели, излизания /, а не да съм им шофьор по няколко пъти на ден, много бих се замислила дали да инвестирам в имот на село за основно жилище.

# 94
Какъв е този строеж, на ъгъла на Елит в Тракия?
За мен е пълно безобразие.

# 95
И аз бях в дилемата село на север от Пловдив или родопската яка, така беше в началото на търсенето. Все още търся, но само в яката. Определено на мен северните села са села с ромите и жега като в Пловдив. Потърсете в яката за тези пари има предлагане.

# 96
  • Пловдив
Какъв е този строеж, на ъгъла на Елит в Тракия?
За мен е пълно безобразие.
не питай...повръща ми се.

# 97
Този кмет спи ли?
Ужасно ме е яд. Rage

# 98
  • Пловдив
Този кмет спи ли?
Ужасно ме е яд. Rage
продадено е на частно лице и като му е издадено разрешително...Confounded
Парите преди всичко!
Надали ще успее някой да ги спре.

# 99
Защо не протестирате, колективно?
И аз ще се включа.

# 100
  • Пловдив
Защо не протестирате, колективно?
И аз ще се включа.
...

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 21:32 от mystic woman

# 101
Какво се строи там до''Елита''.Може ли информация.

# 102
  • Пловдив
Кооперация на 8 етажа, какво.

# 103
# 104
Има ли подписка, Мистик?

Общи условия

Активация на акаунт