много изнервен...

• 11 297
  • 148
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Мъжът ми е много добър, но някой път е много изнервен. Днеска ми крещя и аз му отвърнах и той ми каза: отговаряш ли ми? Не мога да разбера защо съм му виновна за всичко. Въобще не обръща внимание на детето само аз се занимавам. Казвам му и той се съгласява с мен и после нищо не променя с детето. Извинява се че се държи лошо с мен и после пак същата история. ДОКОГА? Направо се примирих и сълзи не ми останаха вече... и после ми е криво и той не разбира че е за това че ми е викал, все едно няма нищо... гледа само АЗ какво не съм направила а ТОЙ. Само аз ли съм родител???? Всеки път той е правия а моите чувства? Или няма значение за тях? Извинете... Sad

Ми извинена си.
Ми да, само ти си родител.
Па колко да ти е добър?
Ама щом така мислиш, за какво въобще е темата. Ей така, да ти поолекне ли?
И олекна ли ти?

# 31
С такива хора има 2 подхода.
1. Изправяш се с/у тях и показваш, че имаш достойнство. При някои действа, приемат те за човек и животът продължава в приемливи граници.
2. Стават агресивни, може и да отнесеш някой бой (подсигури се с един спрей за всеки случай). Тогава вече виждаш, че положението е безнадеждно и си обираш крушите.

Вече не си сама, имаш дете и носиш съвсем различна отговорност. Не позволявай да живее в такава среда и да провали собствения си живот.

# 32
  • Варна
Някой беше казал, че като отстъпваш постоянно, това все по-малко го кара да те уважава. Добави и сълзите дето не са ти останали - ревли не се харчат. Сега ще налазя в една деликатна тема, но имаш страшно много интереси за болести. Има ли тема за болест, ти си там - или си болна, или с "дълбоки" познания. Възможно ли е да си хипохондрик и затова да не те взема насериозно и в други области, съответно да ти се нерви по презумция.
Не ме разбирай погрешно - не толерирам държанието му, търся причините. При всички положения трябва да имате един сериозен разговор. Все пак имате и дете на 6-7 (нали така), освен за вас, защото и за мъжа ти такава връзка едва ли е удовлятворяваща, трябва да се мисли и за него. Не те развеждам, де - направете всичко възможно за да оправите отношенията. Ти работиш ли? По възможност си намери нещо, дори и да не ти се налага. Контактите извън домашната среда помагат. Няма мъжът ти е да е единственият източник на разнообразие в ежедневието ти.
Абе, не е розово, но не е неспасяемо.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 23:37 от plqsak

# 33
Този ми прилича на бияч. Битките човек трябва да си ги избира. Този ще направи кютека. Тъй че тя да се спасява.

# 34
Uncommon  да мога да изброя повече от три неща.  Но постоянните кавги ме изтощават. Е, бияч - не, абсолютно

# 35
Uncommon  да мога да изброя повече от три неща.  Но постоянните кавги ме изтощават

Ами изброй ги де. С ченгел ли трябва да ти се вадят думите?
И за какво са скандалите? Кой ги започва?

# 36
Още не е бияч. Кажи му още 2-3 неща напреки и скоро ще те ошамари.

# 37
Елора, изслушва ме, глези ме, не ми е отказвал каквото съм му поискала, от време на време ми помага в домакинската работа и т.н

# 38
  • Варна
Не ти е отказвал каквото си поискала освен да имаш собствено мнение.

# 39
Въпросът е какво се случва, когато е под стрес. Много хора тогава си показват рогата. Насилници, които бият/тормозят, а после "Обичам те, не мога да живея без теб". И така до следващия ден.
...от време на време ми помага в домакинската работа и т.н
Колко великодушно! Всичко е неговия дом е и негова отговорност, той не ти помага, а просто си се грижи за собствения си дом.
Може да помага на комшия, приятел и т.н.

# 40
Елора, изслушва ме, глези ме, не ми е отказвал каквото съм му поискала, от време на време ми помага в домакинската работа и т.н

Тия неща не го правят добър човек. Много са ти грешни представите.
За домакинската работа даже не ми се коментира.
Няма да стоплиш.

# 41
Прекалява ли с алкохола?

# 42
Не че го защитавам, но ти правиш ли нещо да го докарваш до подобно поведение? Щом не ти посяга, но излиза извън кожата си, дали адресираш нещата ясно или действаш с пасивна агресия?

# 43
Ако не е бил такъв винаги може и да ти се нерви, защото е почнал да ти изневерява.
Изневеряващите се издават с това, че в къщи търсят под вола теле, защото не им е комфортно в такава постановка и искат да те изкарат виновна теб.

# 44
Ако не е бил такъв винаги може и да ти се нерви, защото е почнал да ти изневерява.
Изневеряващите се издават с това, че в къщи търсят под вола теле, защото не им е комфортно в такава постановка и искат да те изкарат виновна теб.
Абсолютно съм съгласна!
Случвало се е на мен и на моя приятелка преди време.
Много е вероятно това да е причината и той да те вини за избора който е направил.
Ако ме питаш отървавай се докато е време.

Общи условия

Активация на акаунт