Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 555
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Ванилка, на мен докато ми течаха водите и се бях притеснила да не остана без води, но лекарите ме увериха че сухо раждане не съществувало, водите се възстановява. Но не могат да я държат толкова време с изтекли води. Като няма контракции да действат, какво чакат....
Шуши,чакаме да докладваш какво е сготвил и как е минал деня. Биберон и ние ползваме при заспиване. През деня по не го търсим. Мисля до една година да му давам и после да го  отказваме вече.

# 226
Да се включа и аз.Жасминка става на половин година!Малеееее....Да е жива и здрава.Познаите аз дали ще излизам.На моята приятелка мъжът/които рита с Петър/е казал,че ще се приберат в 11.Ами то за къде?Още повече съм напушена.Елла започна и малко да кашля и тои знае.Хубаво,ние не си говорим,но може ли цял ден да не се поинтересуваш как е детето ти.Изобщо не се е обаждал,а след работа и съответно преди мач е отишъл на кафе.Явно Елла изобщо не го интересува.Толкова съм разочарована от него,че обмислям варианти.
И аз използвам биберон,но рядко.Заспива с пръст в уста.Днес много плака и пробвах да я приспя на ръце.Но тя си иска леглото и съвсем я разкиснах Mr. Green

# 227
Честито на Жасмина -малеее кога минаха 6м ,а Танче???? Rolling EyesИ на Ния честито?
Иги като чета какво сте правили-големи герои сте.Аз не мога.
Ирка -сърди му се,покажи му ,че това  е безсърдечно и т.н.Но на повечето сигурно им се е случвало нещо подобно.Той най-много да ти каже -Ами ти нали си вкъщи,или пък ако има нещо  ти ще ми се обадиш? И от сорта.На мен ми се е случвало подобно и страшно  се подразних,но начина им на разсъждение е различен от нашия.Да не говорим за майчински инстинкти/те затова са майчински де ,а не общо родителски/ ох,че го обяснявам  ooooh! Знам неприятно е.Опитай се да се абстрахираш от него и мисли за Елла,но му покажи недвусмислено ,че е сгрешил кажи му нещо може да го заболи и друг път да се замисли.
Лека и спокойна нощ Peace

# 228
  • София
Честито на Жасминка,да расте здрава и много щастлива!Таня дано вече да нямате проблеми,а само хубави мигове заедно.
Ирка не се вкисвай много,само на себе си го трупаш.Аз съм като Кабранска,с изключение на това,че и багаж не събирам,а само го гоня да си ходи.В деветия месец така се бях разлютила,че после даже доста си поплаках,щото тръгнах да го гоня посреднощ,а той стои и ме гледа и като нямаше какво да ме прави се прибра в другата стая.После като се замислих ми стана много жал,че нали си няма никого(освен брат му)и няма къде да отиде,но въпреки всичко и аз продължавам да се ядосвам понякога,но вече мисля основно за детето си.Ние сме в България,но в София се чувствам като в чужбина,защото всичките ни роднини са в провинцията,тук имаме само няколко приятели,но те не са семейни и вече мислим по различен начин.Ама моя и дума не дава да се издума да се прибираме на Хасково и сигурно има право,добре че майка ми ще идва другия месец при нас.
А сега относно ръчичките на мъжете ни,моя е за едно от челните места,добре че брат ми ме научи да се справям с всякакви ситуации,та моя май само за леглото ми трябва.В една кризисна ситуация пак след скандал му викам ,ама ти за какво си ми основната задача вече си я свърши(бях в напреднала бременност)
Миналия месец ни изгоря крушката на фурната и му викам да види какво става,а той ми вика,а печката е в гаранция ще се обадя на Горение да дойдат да видят #CrazyСлед три дни все пак погледна и успя да я смени сам,направо геройство,ако беше се обадил на Горение сигурно щяха да ни вземат за ненормални

# 229
  • София
Честити месечини на Ния и Жасмина, Танче специални поздравления, и честито зъбче tooth
Ей, Сиска и Камбанска, много ме разсмяхте с вашите постове. Както ми идваше да ги събера тия мъже накуп и да им пухна по една, че са такива говеда-цитирам Мимозка- и вашите писания ми оправиха настроението 202uu
ира_д не се нагърбвай с всичко, Олче, ти също, оставете мъжете да домакинстват,че даже и да го правят безнадеждно, трябва да положат грижи и тогава ще им "светне". За да не се повтарям с момичетата- лично време, даже да се използва за безцелно шляеене, пак е от полза за вас
Относно детските стаи, при нас няма, но пък си имаме "тинейджърска"-на свекъра ми, в нашата обща сме сложили един фриз допълнително за настроение, който разделя два цвята- оранжево и прасковено. Май не го обясних добре newsm78.
Ванилка стискам палци Praynig
Лека и спокойна нощ newsm46

# 230
Здравейте и от нас със Зари.
Днес от 12 до 16 часа бяхме в парка /нищо че валеше  umbrella  и после пак излязохме за един час. Беше много хубаво и разпускащо. В парка е много спокойно когато вали и на мен ми действа много успокоително. Защото и моят мъж нещо напоследък ми лази по нервите tantrum rotfImao . Ирка, трябва да стиснем зъби  Rage и да се справим с положението да ги вкараме в правия път bash. Само ми казва, че търся под вола теле Cry. Иде ми да  #2gunfire #2gunfire box fight и да си взема детето и  travel bye. За да не се караме си мълчим smile3505. Ама се надявам всичко да е временно и нещата да се оправят. Не го приемай много лично /това което ти е казал Тодор/. Нали знаеш кръвта вода не става- мамата си е мама. Но винаги можеш да му припомниш думите – естествено в удобния момент Twisted Evil. Не се ядосвай. И приятно изкарване в дискотеката newsm68.
Криси на Страйпър- честити ви зъбки!
Юносче, направо ти завиждам за ходенето до Трявна. Там е страхотно, така ми се ходи. Лек път и весело изкарване там.
vaniliaice – дано всичко да е наред със снаха ти. Да е родила безпроблемно здраво бебче и тя да е добре. Стискам палци Praynig, ако трябва ходете и се разправяйте да не я  забравят нещо.
Кате – много ви е хубаво около блокчето, и аз живея в четири етажно, но .......................
Направо се чудя кога намирате време за себе си. Аз или съм туткава или съм смотана. Вечер въобще не ни остава време за нищо. Докато се прибере моят от работа, докато разходи кучето /и досега и ние със Зари излизахме с него/ после бебчо в банята, папкане и ние сядаме да вечеряме в 9 – 9,30 часа и то вечерта си минала ........., а и нещо съм труп #Crazy.
А относно колите Олче и мойто муж плаче за Каравела /това е микробус –фолсваген/, че Пасата /а той е комби/ ни е малък. Мъжете са едни деца само правят и говорят глупости. Е може би не всички, някоя мама да не се засегне.
Детските стаи са страхотни. Ние също направихме една през цялата бременност се разправях със строителни материали. Сега чакаме да ни докарат мебелите. Когато всичко е ок ще я снимам и ще покажа какво сме сътворили.

Снимките на бебчетата са страхотни целувам ги всичките, е девойките повече.

Честити 4 месеца  на Ния.
Честити  6 месеца и  на Жасминка и честито зъбче също. Радвам се, че всичко с нея е наред.
Да са живички и здравички за да радват мама и тати.

Ех пак стана дълго, а искам още толкова неща да си кажа с вас, но хайде и утре е ден.

# 231
Здравейте от нас
Днес много гадно времето, но въпреки това мисля да изкарам дечурлигата навън....иначе ще луднем до довечера Simple Smile

За вкарването на мъжете в правия път....дано постигнете успех..
аз ще стискам палци.....ние такова проблеми си нямаме
Нашия татко пътува много...през седмица за по цяла седмица и да ви кажа много ми е добре......изнервям се само като пропусне някоя извън режима Simple Smile и си остане у дома .....но като пътува така му домъчнява и като се прибере няма нищо против да гледа децата с единственото условие..... да не го карам да храни Мони с лъжица Simple Smile
Само веднъж изяви желание и резултата беше .....едно лице цялото с пюре.....ама не на Мони Simple Smile .....и това го отказа
Иначе за вечер....приготвям шишетата само да ги подгрее.....и да сипе АМ-а разпределен в контейнерчета, за да не сбърка дозата.... а понякога не го и храни......Габи с кеф я върши тази работа

Ревем за манджата.....после пак...и без това май прекалих

# 232
Добро утро!

Да се отчета докато другите не са станали.
Честита половин годинка на Жасмина и честити зъбчета! Много се зарадвах като прочетох, че Жасминка е здрава.

По темата за татковците - и ние сме имали караници, но от както забременях не се караме, да чукам на дърво много добре се разбираме. И мога да се похваля, че е много сръчен. Е, и аз някои път трябва да го подканям, но това е, защото няма време учи и работи и семейство гледа, така че го оправдавам.
Радвам се, че харесвате мястото, където живеем. И на мен много ми харесва, защото е пълно с деца и Георги е по цял ден навън, сега когато са във ваканция. На мен пък ми е малко скучно, защото мамите са много резервирани.
Мимозка, тази градинка за съжаление не е наша, ние сме на втория етаж, а от заден план на третия. Ето няколко снимки и от всекидневната:
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3597001.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3598002.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3599003.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a215/gogigo36/DSCN3600004.jpg

Ирка, и на мен Швейцария много ми прилича на България, особено природата.

Айде моите хора се събудиха, отивам да правя закуската.

# 233
Момичета като ви чета историите с мъжете и взех да се чудя  къде съм го намерила моя. С толкова внимание ме обгражда. Постоянно ми звъни да види как сме аз и детето. Старае се нищо да не ми липсва. Като се прибере изцяло се занимава с детето и сега ми е много криво  - вече трети уикенд ми се налага да се грижа сама за детето , защото той работи, но се надявам да е за последно. Е, и ние си се караме от време на време, но всички поводи са били заради мене , а той все гледа да парира нещата и да ме разсмее. Дори и да направя нещо погрешно, на мен може и да ми направи забележка, но пред другите изкарва постъпките ми като ефект. Умее да извърти нещата. А за детето много се грижи. Дори си мисля да не вземе това дете да го заобича повече от мен. Че той все купон му прави като се прибере. А пък аз като всяка жена си намирам за какво да му се ядосам или подразня. Не си мислете че всичко е розово.  Wink
...И аз ли като Вики, да грабвам количката и да излизам , че не ми се стои у нас.

# 234
А бе знам си аз че на Катя жилището е разкош. Много ми хареса мивката - миеш си чинйки и си гледаш какво става пред теб.  Mr. Green

# 235
  • София
Здравейте и от мен. За мъжете-моят си е слънце. Всичко в къщи сам си оправя, даже детското столче сам направи (още за Мони). Като почна да слагам Евка в него ще го снимам, че то е уникат. И никога не отказва да гледа децата (когато не е на работа). Даже майките по градинката го познават, защото като е там и всички деца са около него и той ги забавлява. Стига съм го хвалила, че ако прочете и много ще се възгордее.
Ванилка стискам палци да се похвалиш с племенник.
Честито на всички месечковци и най-вече на Жасминка, че вече е кръгла месечка.

# 236
Здравейте, сладурки Simple Smile

Аз тази сутрин съм на седмото небе. Чак не мога да се начудя на себе си.... Никола в 10:10 се обърна сам от гръб по корем за първи път и аз се разревах от щастие и умиление!!!! А по принцип не съм такъв човек. Сега миличкия се пъне да повтори постижението  Heart Eyes

Ние днес сме на гости на един рожденник, който направи годинка. Жалко, че времето е толкова лошо....но занапред май ще си е все такова.

Много се зарадвах като прочетох, че с Жасмина всичко е наред и няма никакви проблеми. Да й е честита навършената половин годинка и първото й зъбче!! Да е много здрава и щастлива да радва мама   bouquet

За мъжете ако подхвана темата няма да ми стигне целия форум да изпиша.... Нашият татко е такъв непокист, че си нямате ни най-малка представа. Аз и друг път съм ви казвала... За него освен компютри нищо друго не съществува. Вече за втора вечер се измъчих да къпя сама Никола. Е, вярно, той е на работа... ама тръгва за нея в четири след обяд (щото до преди това спи). Абе такива сме си ги избрали, деца сме им родили....дано се поосъзнаят някога!!!
Ира_Д, не си сама в това че си гледаш Елла само ти. Много добре знам какво ти е, защото и при мен е така... Докато му мия шишетата и правя нещо в кухнята той си мрънка нещо, а баща му (докато си играе на компютъра) му казва: "Е, стига де! Тихо!" В такъв момент ми идва да му вкарам два тупаника, та да слезне на земята и да знаете някой ден няма да ми издържат нервите и ще се случи.... нищо че си го обичам Simple Smile

Хайде, че и аз ви ги надрънках едни, чак на мен ми се зави свят  hahaha

# 237
  • София
добро утро и от нас Simple Smile

миа стана днес много рано , в 7, понеже беше легнала в 8.30, а и пампата беше вече мноооооого пълна, та с емихме и тя в 8.30 пак заспа на дивана, а майка й се изнесе като размени бебефоните и се зави дебееееело, обаче не можа да заспи...пфу, само се излежавах. и така порядъчно в 10 сладката нададе викове, иа, агааааа, уаа Simple Smile) и аз станах клатушкайки се, ама кой вчера да не си легне след нея, ами да седи до 11.30, а  doh doh doh #Puppy dog

нищо, аз съм свикнала да съм сутрин ей така  #Silly, карай Simple Smile, весело да е Simple Smile)

за сръчността на татитата, нашия няма равен, всичко сам прави, жив и здрав да ни е, обаче с беба хич не му се отдава сръчността, поливаше по едно време, обаче като дойде време за баня и все едно ан изпит отива, не му беше много комфортно Simple Smile) и аз си я къпя вече съвсем сама.

кате, много просторна дневна, мечта!!!

честито на сладката 6 месечна Жасминка! весела и щастлива!!!

опа, миа заспа в ръцете ми, май по-късно ще излизаме.
хубав ден!

# 238
Ванилка, я още докато не си щипнала навън, сподели как я къпеш сама - въпросът ми е до изплакването! В банята ли я къпеш?

# 239
  • София
танче,

къпя я в банята, слагам коритото й , обикновено във ваната пълно с готовата вода, като тя лежи на шезлонг, ето така:

главата й е горе, не се налага да държа и се кефи много малката, после само я изплаквам с готова вода в легенче тяло, защото главата я плакна назад  във ваната, като я повдигна лекичко.
хваната с едната ми ръка през гурдичките, стискам здраво и плакна с каната с другата ръка, рутина е, не е страшно.

и зимата така ще правим, понеже банята ни има печка на стената и ще е топло.

Общи условия

Активация на акаунт