Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 545
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Катя много ми хареса дневната ви .Аз харесвам такъв стил и в новата къща живот и здраве ще е нещо подобно.
Относно мъжете моя е неромантичен ,но много способен във всички ремонтни дейности.За ел.уреди на цялата рода той ги прави и много други работи.Като бременна купихме нова пералня-много голяма/обаче е страхотна/ и като ни я донесоха се оказа,
че не влиза в мокрото помещение  CloseТой сам свали вратата ,изряза касата и я откърти от стената/мале как обяснявам/ ,вкара пералнята и после всичко сглоби,подмаза измаза,където имаше тапет-подлепи и т.н. и въобще не си личи ,че касата е сваляна,рязана, стената разкъртена и прочие.Но не се сеща  да измисли нещо интересно и романтично за някой празник  Sad Жулката и батокот ги гледа без проблем само дето като я съблича иска всички дрехи наведнъж да съблече и се чуди що не става LaughingАма се научи де.Къпе я даже и двамата като сме той я държи аз поливам,че на мен ми тежи.Готви много добре когато има време ,ама от както родих не му се е случвало.Простира,прибира,чисти...Абе той умения има и като се съчетае с желание -грешка няма.Но нали ви казвам все чака аз да измислям ....
Ванила какво става с племеничето????
Таня Арк -кефиш ме Party Като искам да набия моя мъж да те викам а??
АНИ твоя наистина е "извън " пътя добричък.Поздрави го от нас Peace

# 241
  • София
мимоз,

писах й да ми даде знак да се чуем, ама явно са почнали да се занимават с нея...щом не ми върна...техните още сутринта щяха да търсят връзки и обяснения...та...и аз си чакам...най-вероятно  иам промяна и надали е някъде в стая без наблюдения, понеже щеше да ми върне смс да се чуем..крайно време беше..

# 242
Днес имаме напредък с пюрето. Този път въобще не плака, но и не дава да му пъхна лъжицата в устата и само избутва с език. Но по едно време реши че може сам и хвана с 2 ръце лъжицата зяпна и пъха. И така стана номера, двамата държим лъжицата, той зяпа и пъхаме. Но каква омазвация стана няма да ви кажа.  Crazy Но поне хапна малко пюре. Сега го кърмя и после ще направим една кратка разходка.
Мимоз ще предам поздравите, мерси! Heart Eyes

# 243
Здравейте и от нас Simple Smile
Изобщо не съм ви чела тези дни, понеже като излезем в 10 и се прибираме в 8 вечерта Embarassed
Ама как да не се възползва човек от топлите летни дни, ей го, свърши вече Sad
Иначе сме супер Simple Smile, растем и хубавеем, ядем пюренце, само да не е с банан, че не го долюбваме, а и той нас- запича ни жестоко!!!
Оказа се, че моите тревоги за набъбналата и носна лигавица и постоянното кихане е алергия- КЪМ ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ!!!! Сега само с гумени играем, и с новата ни гумена книжка, която си сменя цветовете като я олигавим- СТРАШНА РАДОСТ ви казвам Simple Smile
А когато се запече от пюре с банан два дни не искаше никакво друго пюре- след като го "изхвърли", пак хапва с удоволствие Simple Smile
Стига за сега, че ще ви досадя.
Ето нещо забавно от мен http://exclusivemusic.net/f/index.php?showtopic=1161
Лек ден и мнооого усмивки на всички

# 244
  • София
lele, данистеф, този бисер милен цветков го чете в предаването си, ама направо си е за плач, акто ти мине смеха  Embarassed  Mr. Green, голям срам, ама не от стила или липсата на пунктуация, ами от разбирането за междуличностни отношения на този мъж, жал да ти стане..  Rolling Eyes

тук има и продължението на писмата на този образ Simple SmileJoy hahaha Joy - http://exclusivemusic.net/f/index.php?showtopic=1161
казвам ви направо няма спирка почнеш ли да се смееш, че и много и дълги ги писал... Laughing

нашия тати успял да приспи миа в люлката й с биба естествено, аз докато бях до европа да понапазарувам. и се прибирам, а той ми прави знак да пазя тишина, че вече заспала, е, акзвам ви, идеше ми да го разпрегръщам, така ме изненада, доакза ми че каот е яля и може да я приспи Simple Smile, аз се бях предала по този въпрос и си казвах, че като порасне още малко тогава ще им е по - лесна комуникацията. обаче сега виждам колко е пораснал за тези 4,5 месеца Simple Smile))  Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 окт 2006, 16:52 от vaniliaice

# 245
И аз прочетох писмото. То уж заведох Ивко при свекърва ми да поошетам из нас, а все проверявам да не изтърва някоя клюка!  Mr. Green

# 246
Докато му мия шишетата и правя нещо в кухнята той си мрънка нещо, а баща му (докато си играе на компютъра) му казва: "Е, стига де! Тихо!" В такъв момент ми идва да му вкарам два тупаника, та да слезне на земята и да знаете някой ден няма да ми издържат нервите и ще се случи.... нищо че си го обичам Simple Smile
Е,това все едно Петър го казва.И това са наи-честите ни разправии!Само че ние залагаме на мачове пред компютъра.
Честито ви обръщане по коремче!И аз така се разплаках Елла като хвана за първи път играчка.Напоследък имаме проблеми с това обръщане.Вече не ни е интересно-искаме като се обърнем,да пълзим.И понеже не може,се сърди ужасно.
Благодаря ви ,момичета,за пореден път за съветите-както винаги са от полза.Трябва обаче сега са "поизмия" малко таткото,за да съм честна.Още съм страшно ядосана и тои дори не знае колко е сериозно този път.И не му говоря.Но все пак трябва да призная,че ми помага да я къпем и като ходи на кафе с приятели неделя сутрин ме пита дали искам а я вземе.Защото преди така правехме,ама сега нали съм бясна...Първите два месеца много се занимаваше с нея.Сега дори не пита трябва ли да помогне.За това вина имам и аз,защото му се карам,че не върши както трябва нещата.Днес не е работа,но Елла като се събуди в 4 дори не си и направи труда да стане.Само че аз готвя недоспала,а тои спи в момента.Ще го превъзпитавам,защото имитира баща си,а баща му нищо не прави вкъщи и чака на жена си.НЕ И В НАШЕТО СЕМЕИСТВО.
Ванилка,аз и като заспивах вчера,и като се събудих тази сутрин,все за снаха ти си мислех и много и стискам палци.Нямам търпение да се похвалите и дано мине леко!!!Отивам да чета писмото,за което говорите

# 247
Забравих отново.Ами аз като няма друго и с подръчни материали лекувам Елла.Слагам и тампончета със шведска горчивка/разредена/ на нослето и ще опитам мед.Започна и да кашля.
ГаляГ,аз също много се зарадвах като те видях,защото ти не пишеш напоследък и твоето винаги мило отношение към всички ни липсва!
Ладида,не съм получила лично???

# 248
  • София
ирче, няма вест, душа, кой знае предродилна ли е, или операция, ама...на тръни сме...трябва да звънна до свеки да видя нещо знае ли тя..

а за елла, я първо питай може ли билки да се прилагат на бебе..., че мен би ме било страх така.. не е шега билката, а и меда нали е алерген, ти не го даваш вътрешно нали, компреси ли, какво прилагаш с него?

# 249
Ира меда е силен алерген дори и на компреси!!!!!!!!!В  никакъв случай не го използвай при Елла!

# 250
  • София
Здравейте и от нас!  Grinning
Днес ходих за малко на новата работа и останах още по доволна  Sunglasses Не само, че раб. време е супер а и не съм материално отговорна. Ще съм продавачка в ЦУМ в SASH. В неделя ще съм от 11 до 7,30, а единствената събота в месеца е от 12 до 6,30  newsm68 newsm44 Иначе в този дъжд не само бебо а и аз се сдухах от стоене в къщи  Confused
За меда съм чела, че съдържа спори на ботулизъм - мимозка е права - не трябва да го използвате!!!
Исках още да пиша ама Марти е гладен
Сиске Дара е голияма кукла - заплюваме си я  Wink Heart Eyes  Grinning И мойто бебче да се уреди с хубавица  Grinning Grinning Grinning Sunglasses

# 251
  • София
момичета, сега пък ново 20 със снаха ми. имала била води, не били всичките изтекли, нямало смисъл от секцио (въпреки че  я подготвяха, държейки я гладна), а накрая й подметнали , че можело да си ходи вкъщи дори....е какво чакаха до сега, питам...нерви само. тя сигурно е на ръба да изперка, но снощи е дигнала скандал и чак тогава е получила информация за състоянието си. #Cussing out

# 252
О,горкичката!Само това и трябва сега на цялото дередже,притеснения и тъпи доктори.
Чаках аз да видя какво щв кажете за меда и добре че чаках!Еи,ще си осакатя детето от простотия,цъ-цъ.Шведската горчивка я разредих доста и и намазах синусите и нослето/външно/.Еми,имаше ефект.Сега не хърка така детето и  видях,че сополки са излязли.
Наде,много се радвам,честита ти работа.Ще чакаме да се похвалиш с първата покупка от заплатата.Какво стана с очичките на Марти?Какво казват?Като покажа някоя шарена играчка на Елла и се сещам за него и ми става много мъчно.

# 253
  • Русе
   Здравейте, Мили Майчета и сладки бебчета!
   Ние няколко дни бяхме без Нет и сега докато успея да изчета...  Останаха още 2-3 странички, ама реших да ви пиша, че ще затворят темичката.
   На мен също ми дойде цикъла-точно 4 месеца след раждането. Този път беше много лек и безболезнен, дано от сега нататъка да е така Praynig Обаче от известно време насам почти всеки ден много ме боли главата и не знам какво мога да пия за това(все още кърмя, макар и веднъж на ден).
   Разгледах всички клипчета и снимки и съм очарована от нашите дечица! Heart Eyes Те все хубави, засмени, пременени, пу-пу. Влюбих се в стаята на Миа! Ние сме в гарсониера и детското легло е при нас в стаята, нямаме никакви специални украси.
  Аз отдавна съм започнала захранването, но не съм заместила цяло ядене. Днес Дари изяде половин бурканче пюре-моркови и картофи на Ганчев-това ни е рекорд. Преди купувахме Хип, но са ни много скъпи. По-голям успех имам с кашата-Фризокрем-безмлечна-ориз и царевица. Започнах да я давам тази седмица и се прие много добре Wink
  Дарито вече се обръща от гръб по корем и в двете посоки еднакво добре, а преди 2 дни успя да направи и обратното-от корем по гръб, но повече не го е повтаряла този номер. Слагам й активната гимнастика колкото се може по-навътре на спалнята и гледам да не я оставям сама.
  За зъбките-преди няколко дни Дарито плачеше без видима причина цял ден и следобеда и намазах венчетата с КалГел. После се успокои и спа 3 часа без прекъсване, чак се разтревожих.
   Ванилка, много неприятно със снаха ти Confused Как може такова отношение към бременна жена!?! Тя имали си уговорка с някой лекар?

# 254
  • София
nade, честита ти работа!!!! много радости с нея!

не, уговорка няма миленка, жалко, че втория път й е такова разочарование...

Общи условия

Активация на акаунт