Относно мъжете моя е неромантичен ,но много способен във всички ремонтни дейности.За ел.уреди на цялата рода той ги прави и много други работи.Като бременна купихме нова пералня-много голяма/обаче е страхотна/ и като ни я донесоха се оказа,
че не влиза в мокрото помещение
Той сам свали вратата ,изряза касата и я откърти от стената/мале как обяснявам/ ,вкара пералнята и после всичко сглоби,подмаза измаза,където имаше тапет-подлепи и т.н. и въобще не си личи ,че касата е сваляна,рязана, стената разкъртена и прочие.Но не се сеща да измисли нещо интересно и романтично за някой празник
Жулката и батокот ги гледа без проблем само дето като я съблича иска всички дрехи наведнъж да съблече и се чуди що не става Ванила какво става с племеничето????
Таня Арк -кефиш ме
Като искам да набия моя мъж да те викам а??АНИ твоя наистина е "извън " пътя добричък.Поздрави го от нас
Но поне хапна малко пюре. Сега го кърмя и после ще направим една кратка разходка.

Не само, че раб. време е супер а и не съм материално отговорна. Ще съм продавачка в ЦУМ в SASH. В неделя ще съм от 11 до 7,30, а единствената събота в месеца е от 12 до 6,30
Иначе в този дъжд не само бебо а и аз се сдухах от стоене в къщи
Обаче от известно време насам почти всеки ден много ме боли главата и не знам какво мога да пия за това(все още кърмя, макар и веднъж на ден).