Шуши,чакаме да докладваш какво е сготвил и как е минал деня. Биберон и ние ползваме при заспиване. През деня по не го търсим. Мисля до една година да му давам и после да го отказваме вече.
Знам неприятно е.Опитай се да се абстрахираш от него и мисли за Елла,но му покажи недвусмислено ,че е сгрешил кажи му нещо може да го заболи и друг път да се замисли.
След три дни все пак погледна и успя да я смени сам,направо геройство,ако беше се обадил на Горение сигурно щяха да ни вземат за ненормални 

.
и после пак излязохме за един час. Беше много хубаво и разпускащо. В парка е много спокойно когато вали и на мен ми действа много успокоително. Защото и моят мъж нещо напоследък ми лази по нервите
. Ирка, трябва да стиснем зъби
и да се справим с положението да ги вкараме в правия път
. Само ми казва, че търся под вола теле
. Иде ми да
и да си взема детето и
. За да не се караме си мълчим
. Ама се надявам всичко да е временно и нещата да се оправят. Не го приемай много лично /това което ти е казал Тодор/. Нали знаеш кръвта вода не става- мамата си е мама. Но винаги можеш да му припомниш думите – естествено в удобния момент
.
, ако трябва ходете и се разправяйте да не я забравят нещо.
.
и си остане у дома .....но като пътува така му домъчнява и като се прибере няма нищо против да гледа децата с единственото условие..... да не го карам да храни Мони с лъжица 
.....и това го отказа

) и аз станах клатушкайки се, ама кой вчера да не си легне след нея, ами да седи до 11.30, а

, карай
, весело да е
)
) и аз си я къпя вече съвсем сама.