Да докладвам след рожденния ден... Беше страхотно (с изключение на тъпото време, което ме изнерви безумно). Никола се държа повече от превъзходно. За пореден път се убеждавам, че е най-слънчевото, най-лъчезарното, най-кроткото бебе на света
))Толкова му беше любопитно сред много бебета, мами и татковци, че едвам се удържаше да не заспи и накрая се предаде и заспа прав докато го държах!
Аз си изкарах чудесно, видях се с приятелката си - поканих я да стане кръстница на Никола и тя за моя радост прие

Едвам се прибрахме у дома - мъжа ми шофираше много внимателно, защото нищо не се виждаше от мъглата, пък и вече се беше стъмнило... как се прибрахме си е истинско чудо. РД беше в Бистрица... Ники заспа преди мъничко, а той по това време отдавна си е заспал дълбоко, но сега се хилеше като луд, толкова беше щастлив и той от социалните си контакти с другите бебета
)Хайде, да бягам да лягам, че ще реши да яде по някое време и пак трябва да се става....
Миналия път частното ми педи ме посъветва да си взимам направления от личния лекар като така и така си ходим при нея: поне да не плащам! Та този вариант ме устройва идеално, няма да се разкарвам вече да ходя на две места. Смятайте обаче колко съвестно си вършат работата лекарите! Думи нямам. И като й взех картона (защото го бях оставила на съхранение при личната) вътре не беше попълнено нищо- нито една нанесена ваксинация! Е то, бива, бива небрежност! Много се ядосах! Не че е нещо фатално, ама много мразя немърливи хора! Бррр! 
Питах я другия месец как ще я спра тази кърма, пък тя ми каза, че трябвало акушер гинеколога ми да каже! Та този месец и тази работа трябва да я свърша! Тъкмо от кое време се каня да ида на преглед, че имам едни съмнения.... 
....
/и днес така вече се бях изнервила на гадните болки,че накрая посегнах и на гела на детето...че и Хамомила се черпих от неговата....обаче да знаете-поотпуска....даже сега преди лягане смятам пак да се възползвам...По тоя повод/историческия ми мъдрец-дето никне вече 10тина години и още не е изникнал напълно,пък другия даже още не почнал и да никне
/днес съм страшно зла и съскам с повод и без повод
....одеве на полувремето на мача разпоредих мъжете да заминават в банята/това ,не мога да си изкривя душата си е редовно занимание на татито/,след каето се приспахме с Ивчо и сега аз закиснах тук,пък татито уж щеше да оправя масата от вечерята и чиниите/сериозен куп/...но доколкото чувам май още не му е дошла музата...дано да дойде по-бързо,че може и до вас да се чуе
...А за мъжките идеи-незнам дали ви се похвалих,че новата работа на Асен е във фирмата дето внася Pioneer...и вече темата е плазми,DVD-та,тонколони,монколони....и прочие пищялки....Тъквмо се разбрахме за колата/предполагам помните/ и сега ново двайсе...Аман вече....А на компа-за да нне сме по-назад....имаме си пристрастеност към метълски форум/пък на мен ми вика,че съм сектантка от сектата"БГ-мама"
/....И за да не си мислите,че само се оплаквам-абе обичам си го,такъв съм си го харесала,такъв ще си го трая.....Особенно като дочувам потракването на чинии и чаши/УРА!!!/
....ама за съжеление ни е такава милата родна действителност....аз тоя път се оттървах от подобни изживявания,но пък се и простих с бая парички/иначе всичко беше като при приятелката на Шуши/
....а пък от описанието на ремонта да знаеш,че ще крадна няколко идеи...
....че аз съм само устата....бойна не съм... 
и мисля, че на Зари му харесва. Въобще не плюеше и си хапна много чисто даже не нацапахме лигавника. /Когато давам плодово сокче с лъжичка се омазваме до пъпа, но с пюрета е друга работа./ Много съм доволна
/, нищо че вали
. Почуствах толкова добре след разходката и след като Зари заспа ми дойде вдъхновението и направих едни бързи милинки
, които станаха страхотни, а тати приготви вечерята:cook2:. Абе вчера ме нервеше, а днес мъж за пример
. Но това с настроенията ми го отдавам на хормоните.

че вкъщи беше заприличало на лисичарник, меко казано...

луда станах.
Да са ни живи и здрави бебоците и все така бързо да растат