Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 539
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, мамки Simple Smile

Да докладвам след рожденния ден... Беше страхотно (с изключение на тъпото време, което ме изнерви безумно). Никола се държа повече от превъзходно. За пореден път се убеждавам, че е най-слънчевото, най-лъчезарното, най-кроткото бебе на света Simple Smile))
Толкова му беше любопитно сред много бебета, мами и татковци, че едвам се удържаше да не заспи и накрая се предаде и заспа прав докато го държах!
Аз си изкарах чудесно, видях се с приятелката си - поканих я да стане кръстница на Никола и тя за моя радост прие  Hug
Едвам се прибрахме у дома - мъжа ми шофираше много внимателно, защото нищо не се виждаше от мъглата, пък и вече се беше стъмнило... как се прибрахме си е истинско чудо. РД беше в Бистрица... Ники заспа преди мъничко, а той по това време отдавна си е заспал дълбоко, но сега се хилеше като луд, толкова беше щастлив и той от социалните си контакти с другите бебета Simple Smile)

Хайде, да бягам да лягам, че ще реши да яде по някое време и пак трябва да се става....

# 271
  • Бургас
Днес бяхме на консултация с бебка, че утре ставаме на 5 месеца и щях да падна: уж миналия месец я беше измерила личната лекарка 68см и с тегло 6200, а днес (вече при частното педи) 66 см, 6440гр.  newsm78 newsm78 newsm78 Да се смея ли, да плача ли, незнам.  ThinkingМиналия път частното ми педи ме посъветва да си взимам направления от личния лекар като така и така  си ходим при нея: поне да не  плащам! Та този вариант ме устройва идеално, няма да се разкарвам вече да ходя на две места. Смятайте обаче колко съвестно си вършат работата лекарите! Думи нямам. И като й взех картона (защото го бях оставила на съхранение при личната) вътре не беше попълнено нищо- нито една нанесена ваксинация! Е то, бива, бива небрежност! Много се ядосах! Не че е нещо фатално, ама много мразя немърливи хора! Бррр! Close
Иначе всичко с бебка, да чукна на дърво, е ОК. "Леля докторка" каза да започвам със захранването- този месец само със зеленчуково пюре и каша. Обаче аз съм се зарекла до 6-ия да я избутам само на кърма и после започвам АМ+пюретата му там и кашите разни! Sunglasses Питах я другия месец как ще я спра тази кърма, пък тя ми каза, че трябвало акушер гинеколога ми да каже! Та този месец и тази работа трябва да я свърша! Тъкмо от кое време се каня да ида на преглед, че имам едни съмнения.... Rolling Eyes Embarassed...дано не се окажат вярни, че да видим тогава какво ще правим  Tired
Днес цял ден хайманосвах с Бубу! Първо я взех с мен до обяд на работата (да свиква в работна среда  Mr. Green), след това се чудих къде да се моткаме (че тати утре има изпит и не искахме да го разсейваме) и по този повод изхарчих наема, който взимаме от гарсониерата в един детски магазин на път за вкъщи! Embarassed Embarassed Embarassed Уф, много са ми широки пръстите, вече направо не знам как да я утоля тази моя страст по пазаруването! И пак само за бебка, все едно няма....чак ме е яд, ама какво да се прави...
Отивам да лягам сега, че мъжа се цупондри, че всяка вечер кисна тук, какво да го правя...освен като заспи пак да се върна  newsm78
Цункиии!

# 272
Да хвана и аз пак последни влак...че докато се мотам и току виж пак сте се прехвърлили в нова тема/а има ли кой да я пусне??? newsm78,аз от сега казвам,че не разбирам...или поне не мога да се справя така добре,като Олчето,Крейзи и Катя/
Днес пак имахме форумска среща в Пловдив и въпреки мрачното и свъсено време успяхме да се съберем ...но нещо нашенските мами ги нямаше-та като прочетат да знаят,че другия път оправдания не приемам Naughty....
Аз вече мога да ходя,и почти не ме боли крака/т.е. не ме боли пръста-нагоре крака ме боли от претоварване,че все го пазя/,но за сметка на това сега пък ми заникна мъдрец/да си имам късмета Whistling/и днес така вече се бях изнервила на гадните болки,че накрая посегнах и на гела на детето...че и Хамомила се черпих от неговата....обаче да знаете-поотпуска....даже сега преди лягане смятам пак да се възползвам...По тоя повод/историческия ми мъдрец-дето никне вече 10тина години и още не е изникнал напълно,пък другия даже още не  почнал и да никне Sick/днес съм страшно зла и съскам с повод и без повод afwitch....одеве на полувремето на мача разпоредих мъжете да заминават в банята/това ,не мога да си изкривя душата си е редовно занимание на татито/,след каето се приспахме с Ивчо и сега аз закиснах тук,пък татито уж щеше да оправя масата от вечерята и чиниите/сериозен куп/...но доколкото чувам май още не му е дошла музата...дано да дойде по-бързо,че може и до вас да се чуе #2gunfire #2gunfire #2gunfire...А относно събирането на багажа,/пак да внеса уточнение/ и аз вече се отказвам от това занимание,че не ми стигат другите занимавки,ми после и да го подреждам обратно...че и да ги гладя пак... Crossing Arms...А за мъжките идеи-незнам дали ви се похвалих,че новата работа на Асен е във фирмата дето внася Pioneer...и вече темата е плазми,DVD-та,тонколони,монколони....и прочие пищялки....Тъквмо се разбрахме за колата/предполагам помните/ и сега ново двайсе...Аман вече....А на компа-за да нне сме по-назад....имаме си пристрастеност към метълски форум/пък на мен ми вика,че съм сектантка от сектата"БГ-мама" mamma/....И за да не си мислите,че само се оплаквам-абе обичам си го,такъв съм си го харесала,такъв ще си го трая.....Особенно като дочувам потракването на чинии и чаши/УРА!!!/
Ванилка,и аз стискам палци снаха ти да роди по-бързо и без нерви Praynig....ама за съжеление ни е такава милата родна действителност....аз тоя път се оттървах от подобни изживявания,но пък се и простих с бая парички/иначе всичко беше като при приятелката на Шуши/
Надя, и аз да ти честитя новата работа-звучи много добре...дано и така да е...пък като почнеш да вземеш да ни кажеш какви са модните тенденции,че да влизаме в крак с модата...
Кате,много ви е стилна дневната/макар,че след вашите снимки вече нямам смелост да снимам вкъщи Embarassed/ и аз съм фенка,на т.нар.кухненски остров...и особено на оная част с горните рафтчета/незнам как се казват ...около аспиратора ,де/
Иги-това с форума ми хареса newsm74....а пък от описанието на ремонта да знаеш,че ще крадна няколко идеи...
Таня,ако се налижи и аз ще ти се обадя за помощ за  fight....че аз съм само устата....бойна не съм... Wink
Ани,къткай си го твоя тати,щом е такъв....че да знаеш,май са на изчезване...Мимозката-и ти....пък може на стари години да се отвори на романтика....
Стига съм писала,че да не вземе да се окаже,че вече са заключили темата ,докато се моткам......
Лека нощ и  Hugот мен...и smile3524 Sleeping  sleepuu

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 00:19 от Анонимен

# 273
Ладида,хич не ме учудваш...незнам дали помниш,че бях писала как в един и същи ден,в рамките на 20 минути и почти на 500метра Ивчо беше порастнал с 2 см и почти 200грама/това при педито и в клиниката дето раждах/...а относно положението със сегашната ни педиатърка-до декември ще я трая и после"Адиос",че вече ми писна и на мен...и нашата така си води документацията-последния път ми твърдеше,че Сами е бил на консултация на 5 юни/при положение ,че аз на 2ри родих/...та сега го питам кога успя сам да иде newsm78
И да се похваля,май намерих педи дето е твърдо"За"късното захранване,изключителното кърмене и хомеопатията...но докто го направя проведох доста сериозно статистическо проучване сред мамите по паркове и градинки... newsm44 newsm68 newsm44

# 274
Днес започнах да ми давам картофено пюре с кърма feeding и мисля, че на Зари му харесва. Въобще не плюеше и си хапна много чисто даже не нацапахме лигавника.  /Когато давам плодово сокче с лъжичка се омазваме до пъпа, но с пюрета е друга работа./ Много съм доволна Laughing. Дано и за напред да е така.
Днес след обяд в дъжда бяхме в парка цялото семейство /ние с бебо тати и куче  family animal037/, нищо че вали  umbrella. Почуствах толкова добре след разходката и след като Зари заспа ми дойде вдъхновението и  направих едни бързи милинки cook , които станаха страхотни, а тати приготви вечерята:cook2:. Абе вчера ме нервеше, а днес мъж за пример  remybussi. Но това с настроенията ми го отдавам на хормоните.
Кате, страхотно е у вас.
Надя, и аз да ти честитя новата работа, успех и бързо увеличение на заплатата newsm74.
Айде чао и лека  sleepuu.

# 275
Май последните постинги са най-интересни и дълги Simple Smile
Искам да попитам как се казваше сайта за пускане на филмчета - искам да пробвам дали ще се виждат филмчетата с формат .mov

# 276
  • София
добро утро!

как е валежно и приглушено, може би най-вече уютно за мен, тъй като се преместих с пц-то в детската, пия си кафето, слушам как вали навън, а по радиото върви Шер, мммммммммм, романтика  Mr. Green

страйп, ти по - рано и от мен си станала, youtube нещо си се казваше сайта, за който питаш. пусни един гугъл.

миа пак се успа в 8, след като в 7 благополучно се събуди , за да я сменят след сутрешното папане. и така майка й си направи закуска и виси пред компа, то лягане за нея няма , един път като стане..вчера пробвах , де, но само се излежавах, не можах да заспя..

хайде, приятен ден, нищо че така мокро е навън.  Wear Umbrella

пс.снаха ми моля ви се, незнам как да коментирам, оказва се, че послендо имала още води и я наблюдават, пуснали й дори изследвания, бебо бил добре, аз бях на път да я убедя да си дига багажа и в друга болница, ама....да не стана после аз виновна, смао загатнах, тя пък уморена от данданията, не иска да рискува и май ще си отвиси до термина или до когато изтекат всичките води и беба не тръгне да излиза сама..та това е Praynig...  Hug

# 277
  • София
Добро утро!
Да почерпим първо, че днес ставаме на цееели 5 месеца! ooooh! Rolling Eyes Party Как се минава това време само...  party023 newsm38 newsm24 beer cheers Wine Glass eat Popcorn Coffee cook
Честити 5 месеца и на Краската - красива и обичлива!!! Heart Eyes
Вики, Крейзи, мерси за загрижеността, не съм се изгубила, вчера се отдадох малко на  clean clean clean че вкъщи беше заприличало на лисичарник, меко казано...
Сега почвам да правя новата тема, после ще се отчитам по - подробно. Peace
Само кое заглавие да и сложа - за пюретата, за зъбчето, дето се белее, или мойто, есенното: Ритат със крачета, махат със ръчички, есента посрещат МАЙските душички! Embarassed

# 278
  • София
олче,
твойта тема  Peace слагай!
аз съм за Simple Smile)

и ЧЕСТИТ ТИ МЕСЕЧНИК, СМАО РАДОСТИ С НЕГО!!! МАКАР И ГРИЖОВНИ РАДОСТ Wink

ЧЕСТИТО НА КРАСКА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА И КИПРА С НОВИТЕ ТОАЛЕТИ Wink

bouquet

# 279
Добро утро!

Да се разпишем и ние преди да е затворена темата....
Честит 5-ти месец на Велизар и Краси! Да са много весели и щастливи хлапета!

Ех, свърши хубавото време и сега сме си като заложници у дома.

Да ви се представим и ние в цялата си прелест Simple Smile

Заспал от насъбраните емоции изведнъж клюмна с главица и заспа.... Сложих го в леглото на рожденника да подремне след това, а той като се събудил и ни гък, ни мък - мълчи си и си разглежда.

Хайде, до нови срещи в новата тема Simple Smile

# 280
Хайде и една снимка от нас преди да заключат темата

Вчера излизахме макар,че беше хладничко,но днес е приятен есенен ден  и няма да пропускаме разходката.
За захранването почти готови сме ,но изчаквам още малко и ще почна с оризова каша и зеленчуково пюре после,но без да заменям кърмене.

# 281
  • Плевен
ЧЕСТИТИ ПЕТ МЕСЕЦА НА ВЕЛИЗАРЧО И КРАСКА!
Да растат здрави и щастливи за радост на мама и тати!

Вчера успяхме да се класираме за разходка навън, но днес в този дъжд май ще е доста кратка!

Олче аз съм за твойто предложение за тема!

А ето един поздрав от нас за месечковците

Чао и лек ден от нас  smile3531

# 282
  • София
Да взема и аз да се разпиша преди да са затворили темата
Да ви споделя - Моят син го е страх от найлоновото покривало на количката - плаче та се къса. И по този случай като вали май сме вързани в къщи, докато не измисля друг начин да го предпазя от дъжда  newsm78
Чета още обсъждате съпрузите. Не веднъж съм хвалила моя. Не че правя нещо специално. Хваля го, поощрявам го, подсещам го лекичко когато е забравил да направи нещо и най вече му оставям на воля да се занимава с бебчо. Обикновено сядаме и разпределяме работата. Е вие сега да не си помислите,че няма  #2gunfire и при нас. Има, че то ако няма какво семейство сме  Joy Joy Joy
И при нас има стоене на компа и отлагане на нещата (а и е зодия везни и всичко се прави след дълго обмисляне)
Да ви похваля и педито
Бяхме на ваксина в четвъртък - много тежко я изкарахме въпреки превантивните мерки - температура, рев, разтройство. Та като бяхме при нея небрежно споменавам 
- Ние сме само на кърма.
А тя - А да, вие до 6-я ще сте само на кърма. Много е бял да не вземе да отключим някоя алергия, продължавате все така  Peace
И аз какво да се дърпам ли?  Hug
Ох като гледам колегата от предния постинг искам да се върна на работа. Но знам, че няма да е скоро. При нас се работи много и на смени всеки ден.  Сега си търся работа от вкъщи, дано успея. Иначе ще полудея. Не съм почивала повече от 2 седмици години наред - почти 10 и сега  Stuck Out Tongue Winking Eye dontknow луда станах.
Дълго стана - извинете  Embarassed omm

# 283
  • София
Здравейте и от нас
Честито на месечковците!!! Колко бързо минава времето - още малко и  ще чукнем половин годинката  Grinning Да са ни живи и здрави бебоците и все така бързо да растат  Hug Hug Hug Heart Eyes
В този дъжд нещо на меланхолия ме избива  Rolling Eyes Вчера почти не сме излизали, но днес искам ако не спре да вали поне за час, два да поседим на балкона, че то от сега нататък само лошо време ни чака  Confused
И на мен най-много ми харесва есенното предложение за тема
Купих на бебчо първата каша - ориз и рожкови на Нестле. Препоръчаха ми я защото ориза запичал, а рожковите регулирали нещата, а и сме много чувствителни на тази тема - доста марки АМ сменихме докато намерим подходящото. Мисля след седмица, две да почнем. Много ще ми е интересно как ще реагира на първата лъжичка - чакам деня с едно такова вълнение и нетърпение... Чак съм решила да го строя татито да снима  Grinning
Лек ден и целумки  Hug  bouquet

# 284
  • Велико Търново
Честити пет месеца на Велизар и Красимира!Пожелавам им да растат здрави и щастливи деца!Целувки от мен и Божа Hug!
  Да се разпиша за последно в тази темичка,че новата ни очаква да я запълним само с хубави новини Simple Smile.
 [Вчера бяхме на разходка,но днес вали и при евентуално спиране сме веднага на вън,че у дома не мога да "издяна".Днес ще идват свекъра и свекървата така,че ще глътна малко въздух.
/color]
Ако,знаете колко много ми пада косата вече не знам какво да я правя.А преди малко в банята моя мъж като видя за какво става въпрос ми вика-ами то при мен така започна и виж сега резултата.Идваше ми да го  #2gunfire,ама ще отида ей сега да си купя Керастаз и да го видя тогава какво ще каже.Другата ми болежка е в кръстта и корема,все едно,че ще ми идва цикъл ама тц.Дано скоро да се оправя Peace.
 Наде, ще разказваш как е на работата Heart Eyes.

Ей в този вид спортува Божа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт