Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 093
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
nad_tab, използвала ли си този плекс до сега? Дали е подобен на Pawerplex и Colorplex, има го в Парфюмо, в малка разфасовка, но ми е непознат и не поръчах.

# 226
  • Варна
Не намирам упътване никъде на тая чудесия,а са си специфични плексовете.....

# 227
  • София
http://www.stapiz.com/download/deep_plex_en.pdf

# 228
  • Пловдив
Момичета, мноооооого добра цена за плекс! В момента ми дава 74лв.
https://makeup.bg/product/465958/
Поръчах го още снощи, чакам го тези дни.  😊

Ето упътване, просто е за дозичките
https://makeup.bg/product/450538/

# 229
Хелп, момичета! Направих си тест за чувствителност с лорвен мястото в рамките на 2 минути стана рана. Боята я изхвърлих,няма да я ползвам,но въпросът ми е мога ли да се боядисам сега с друга боя или трябва да изчакам?

# 230
  • София
На разранена кожа - не.

# 231
  • BG-DE
Е, тя е тествала на ръката, предполагам. Мисля, че няма проблем да се боядисате с друга боя но за всеки случай, дори да е познат продукт, пак направете тест.

# 232
Тествах зад ухото, както пишеше в упътването! Чудя се дали е възможна толкова бързо реакция от боята и то без активатор,при условие,че аз тази боя съм я използвала в миналото и не съм имала проблеми! Възможно ли е да е била менте? Беше със старата опаковка,но продавачката се кълнеше,че е в срок,макар да нямаше такъв написан.

# 233
  • Пловдив
Беше със старата опаковка,но продавачката се кълнеше,че е в срок,макар да нямаше такъв написан.
Едва ли е менте, по-скоро изтекъл срок. Защо сте я взели, особено със стара опаковка и без срок? Дори и да не ви раздразни кожата, може би няма да има никакъв ефект при боядисването. Ако ви се получи и при нова боя в срок, може да сте развили алергия. Няма гаранция, че щом преди сте нямали проблем и сега няма да имате. Но според мен в случая проблема е в стара боя с изтекъл срок.

# 234
  • София
Според вас има ли коса която не подлежи на изветляване поради многото години вече третиране?
Понеже мисля че моята е такава.
Боядисвам я от 20 години, предимно светла.
Косата ми е права, с тънък косъм естествено ниво 6 БЕЗ бели коси.
Не е като метла, дължините са поизтощени с в корена е бая мазна. На пипане е доста жива.
Прилагам снимка.

Както казах по-назад от много мат по рецепта от форума с чиста 8ца през последната година косата се потъмни, и сега няма оправия.
Ходих да фризьор днес за тест на един кичур (да видим ще издържи ли блондор) - стоях 50 минс с блондор с оксидант 9, изми ме, матира ме и кичура се получи едно към едно с остатъка от косата.
Това за мен не е нормално и се чудя дали въобще да правя кимури. Не виждам защо ще съсипвам косата ако не се вдигне цвета.
Идеята за кичурите беше понеже сега е на ниво 8 да се вдигне до 10 без да боядисвам цялата коса.
Но вие забелязвате ли кичура?
Защото аз не

# 235
  • София
Честно... не мога да повярвам, че блондор с 9% оксидант, 50мин. няма да свали до 12.

Явно има и такива случаи. Пробва ли да изчистиш косата? Маска с витамин С, тя не уврежда грам.

# 236
  • BG-DE
Не знам на какво се дължи но и аз имам подобен проблем но само с един участък отзад на главата. Третирах го с вит.С, с боя 12-ка с 12% и не помръдва, е след боята е може би една идея по-светъл но ефекта е много слаб. За първи път ми се случва подобно нещо, добре, че е отвътре и не се вижда много 😊

# 237
  • София
Честно... не мога да повярвам, че блондор с 9% оксидант, 50мин. няма да свали до 12.

Явно има и такива случаи. Пробва ли да изчистиш косата? Маска с витамин С, тя не уврежда грам.

Не съм видяла какво е било преди мата, другият вариант е да се е изчистил цвета а тя да ме е матирала отново с 8ца което ще е скандално при положение че казах ясно че искам такъв нюанс а не кафяв ....тая маска с витамин ц как се правеше и като имам час за събота а я направя утре проблем ли ще е

# 238
  • София
Витамин С, в ДМ го продават на прах. 2-3ч.л. смесени със 100-150гр. маска. нанасяш, слагаш шапка за баня и стоиш час. Аз гледам да не попада на скалпа, моят е чувствителен.
В твоя случай може би по-ефективно ще е смес от витамин С и дълбоко почистващ шампоан, но тя изсушава доста косата и след нея трябва силно хидратираща маска.

# 239
Не мога да повярвам че блондор с 9 оксидант няма да свали боя 8 мица. Според мен или е матирала кичура след това, или фризьорката е за смяна.

Общи условия

Активация на акаунт