Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 166
  • 764
  •   1
Отговори
# 300
По-добре ще стои, по-изчистен ще е цветът Hug на живо не е толкова сиво обаче, а по-перлено, жълтата е преди, другите след

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 16:13 от Christina-89777

# 301
  • София
Минавам да дам отзив за Matrix Socolor Beauty Ultra Blonde.   
https://makeup.bg/product/23423/
Плюсове
- Мирише много по-слабо на амоняк от другите които съм използвала
- По-силна е от 12ките на Вела с 6% оксидант изсветлява перфектно от 6 на 10 за 30мин. Аз я сложих с оксидант 9 и корена на мокро е леко по-светъл от останалата коса.
- Първата боя с която белите коси не стават прозрачни, покри всичко перфектно
- огромна боя, 90мл. аз забърках 30мл.с 60мл. оксидант  и ми останаха 20-30мл.
Минуси
-  UL AA - Ultra Blond Ash Ash - не е грам сив, по скоро златна перла с зеленикав оттенък, дано изчезне след първото миене с лилав шампоан, другия път ще добавя лилав коректор.
- Нямам идея, как в дългосрочен план ще се отрази толкова силна боя.

# 302
  • Неизживени спомени
Здравейте, момичета!
Искам да попитам, някоя от вас ползвала ли е този прах , за сваляне на боя  ?
Преди" вдъхновението" ми за промяна ,бях с дълга под раменете коса и ниво 11 руса . Е подстрижката е ок, но се боядисах в червената гама, като резултатът е този след месец с този цвят, все още не мога да се възприема.
Гледах за някакъв бъркоч от сода за хляб, шампоан , веро ,син шампоан, и оксидант -което нещо сваля цвета до основния , но... тази алхимия ми  е интересна и малко страшна. Някоя правил ли го е и има ли ефект?

Последна редакция: нд, 04 апр 2021, 08:32 от Дяволита

# 303
Здравейте.
В момента съм на ниво 7-8 с медени оттенъци. Искам да вдигна на ниво 9 с виолетов оттенък.
Колебая се между lakme 9.22 и matrix 9av. Коя ще изсветли по-добре? И колко зелен  коректор да сложа, за да убия меденото? Трябва ли да сложа и малко натурална 9-ка? (така ми бяха казали в магазина)

# 304
Дяволита, не знам какъв е тоя бъркоч. Друго си мислех, що не ни пита преди да се направиш червена? Тоя филм съм го гледала три пъти с моята коса, само че се правех черна. Та, няма да стане, освен с блондор. Има деколоранти, може да пробваш с тях, при мен нямаха особен успех.
Моят съвет, ако искаш да останеш с коса, е да отидеш на фризьор.

# 305
  • BG-DE
Дяволита, и аз мисля, че само с блондор ще падне. Веднъж махах еднократно боядисване със 7.4 с деколорант, веднага след процедурата изглеждаше добре но после около 6 месеца все избиваше медното, а пък при толкова ярко червен цвят направо не ми се мисли колко време ще избива.

# 306
  • София
Дяволита, не знам какъв е тоя бъркоч. Друго си мислех, що не ни пита преди да се направиш червена? Тоя филм съм го гледала три пъти с моята коса, само че се правех черна. Та, няма да стане, освен с блондор. Има деколоранти, може да пробваш с тях, при мен нямаха особен успех.

И моята фризьорка, каза че това ще падне само с блондор, но бъркоча от веро/сода/дълб.поч.шампоан/оксидант го махна от раз. Разбира се, пробвах на вътрешен кичур, видях резултата и тогава действах с цялата коса. Много ми хареса след, но такова много леко розово с боя не успявам да докарам.

# 307
Над, доколкото помня твоето розово беше с някакаъв оцветител, нали? Тъмната боя според мен е друга работа. Но, не пречи да се опита. Може пък да падне.

# 308
  • София
Над, доколкото помня твоето розово беше с някакаъв оцветител, нали? Тъмната боя според мен е друга работа. Но, не пречи да се опита. Може пък да падне.

Обливка, която се оказа по-трайна от боя. Не се махаше с витами Ц или и измиване с какво ли не.

# 309
Здравейте, моля за препоръки за хидратиращи продукти за много суха и накъсана коса, на която ми се струва, че протеинът може да и е дошъл повечко. Благодаря!

# 310

Обливка, която се оказа по-трайна от боя. Не се махаше с витами Ц или и измиване с какво ли не.
Доста бои се "държат" по същия начин.

# 311
  • Неизживени спомени

И моята фризьорка, каза че това ще падне само с блондор, но бъркоча от веро/сода/дълб.поч.шампоан/оксидант го махна от раз. Разбира се, пробвах на вътрешен кичур, видях резултата и тогава действах с цялата коса. Много ми хареса след, но такова много леко розово с боя не успявам да докарам.

Благодаря, Над! Първо ще я сваля част от цвета с няколко процедури с горещи масла, а после смело с верото и содата. Накрая римуувъра
PS. Само сода в шампоанът свали много от боята 😉

# 312
  • София
Здравейте, моля за препоръки за хидратиращи продукти за много суха и накъсана коса, на която ми се струва, че протеинът може да и е дошъл повечко. Благодаря!

Joico moisture recovery (не HYDRa splash!!!!) най добре шампоан и маска, балсама може да дойде лек
Маската с кафява капачка на Morrocanoil
Новата серия за блондинки на керастаз - шампоан и маска
Серията на phili kingsley moisture recovery

# 313
  • Sofia
Момичета, вчера си взех на Лакме изрусяващата пудра и окислителя им който е 9%, бихте ли ми препоръчали тонер, който да използвам след това? (предния път използвах пак на Лакме k.blonde, обаче сега бих пробвала с друг, по ваша препоръка) Ще се правя с шапка нещо тип кичури и ми трябва само за корените, тъй като надолу съм вече руса. GrinGrin После ще кача снимки преди и след People DancersHands Clap

# 314
Здравейте, дами, чета Ви с голям интерес и сте ми мноого полезни! Имам чуденка.. Искам да сменя боята за коса, в момента използвам Loreal Excellence 01, доста светло руса съм (11 може би), обаче напоследък изобщо не се разбирам с тази боя. Правя само корен (корените ми са около 6ца), изсветлява ми ги добре, но усещам косата си много изтощена, а ползвам плексове при боядисване, професионална козметика за коса и т.н.. Гледах боята Alfaparf Evolution супер изсветляващи, обаче идея си нямам кой номер да взема. Не искам жълтеещ цвят, нито виолетов или тъмно сиво, нямам идея също и какъв % да бъде оксиданта. Ще съм благодарна ако ми дадете мнение за боята и съвет относно цвят и оксидант. Хубав ден желая на всички 💐

Общи условия

Активация на акаунт