Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 164
  • 764
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, боята на Алфапарф - Evolution само от Арлен ли мога да я закупя? Има ли я други оналйн или физически магазини, че нещо не я намирам...

# 286
Момичета, боята на Алфапарф - Evolution само от Арлен ли мога да я закупя? Има ли я други оналйн или физически магазини, че нещо не я намирам...
Мисля, че я гледах и в Бютимол. Хубава ли е?

# 287
  • София
Моята коса след Афоджи не е пухкава. Става плътна и тежка, лъскава. Придобива формата на естествения ми косъм, тук там се зачупва когато не е много дълга и не тежи. Може би е до коса и косъм.

Определено зависи от косата и моментното и състояние. Мисля скоро да подновя протеина и да видя как ще подейства на изрусената ми коса.

# 288
Мисля, че я гледах и в Бютимол. Хубава ли е?
До момента само веднъж съм я ползвала (цвят 11.11) и на мен лично ми допада. С окислител 9% ми изсветли добре корените. Не ми дразни скалпа, косата е блестяща след боята.

# 289
Как правите "обливка" с тонер? Взех за проба prestige, BB09 🌺

# 290
Christina винаги на око съм слагала,може би колкото кафеена чашка на литър вода.Чела съм преди години,че се слагат 1-2 лъжици на литър,но за мен е малко,особено ако оцетът е купешки

Nad знам че и ти ползваш тонерите на Шварцкопф.Твоите с новата опаковка ли са или старата? Не знам тая новата дали не е сменена и формулата.Аз имам още малко от старите и се чудя дали да не минавам на Редкен,изборът като че ли е по-голям

# 291
  • София

Nad знам че и ти ползваш тонерите на Шварцкопф.Твоите с новата опаковка ли са или старата? Не знам тая новата дали не е сменена и формулата.Аз имам още малко от старите и се чудя дали да не минавам на Редкен,изборът като че ли е по-голям
Тези ли имаш предвид? Точно такава е опаковката.

Последния път като се боядисах, изобщо не хвана.... май ще излезе вярна приказката да не се боядисвa по време на цикъл, все едно не сложих нищо newsm78  другото различно е че купих оригиналния окислител към тях, а до сега все Вела 1,8% слагах...

# 292
Да тези,и аз тях все още ползвам.Новите са тези

Ако ги ползваш на мокра/влажна коса не хваща кой знае колко,просто като лек нюанс.Аз ако искам по-добро тониране и задържане на цвета ги нанасям на суха коса,но хваща много,трябва да се внимава,ако цвета е по-особен

# 293
  • София
Как реши, че са стари и нови, просто са различни серии от тези които показа няма светли цветове.

В сайта на Шварцкопф не ги намирам тези https://www.schwarzkopf-professional.com/com/en/colour/igora/vibrance.html

# 294
Някъде четох,че подменят гамата.И в нашия Шварцкопф сайт не ги намирам
https://www.schwarzkopf-professional.co.uk/en/home/products/colo … muted-desert.html
Може и да са някакви нови цветове,а може и наистина да ги подменят,затова попитах

# 295
Някоя от вас ползвала ли е този продукт и доволни ли сте?

# 296
Днес съм на боя и искам да кажа на фр да ми освежи малко дължините, спомням си, че при старата ми фр го правехме на 4-5 месеца, без никакви поражения за косата, но не съм наясно с какъв оксидант трябва да е най-добре, така че хем да се освежи и изчисти косата, хем да не се изтощи?  Ще коментирам с фр, разбира се, но нека съм наясно и с вашите мнения  Hug

# 297
6% според мен. С 3% не съм пробвала

# 298

Момичета, моля за съвет и мнение. Освежих си балеажа, като този път съм с по-дълбок корен. Чудя се дали един тон по-светло няма да стои по-добре или ще се изгуби ефекта на балеажа?

# 299
  • Варна
Повече от добре си е много естествено стои,а и ако е боя си мисля,че с падането на мата ще изсветлее още като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт