Боя за коса - Blond49 - Клуб на блондинките

• 48 184
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
  • BG-DE
Да, на 9-ка ми прилича, просто едната е по-златиста или поне при мен така излиза но как е постигнат цветът е трудно да се каже без да се знае основата.

# 451
Първата е на кичури или там новите модерни вариации на кичурите,после тонирана.Кичурите си личат. Цвета няма как да кажем какъв е,може да е един тонер(макар че малко се съмнявам) а може и смес от 7,8 и 9...има много варианти.
Втората снимка е доста отдавна мисля,май съм я виждала някъде. Едно време нямаше много варианти,пък за тониране никой не беше чувал,не че сега много от фризьорите чуват петлите.
Със сигурност не е един и същи цвят,едното е златно русо другото бежово русо(buter blond) или някакъв карамел,поне аз така ги виждам на телефона

# 452
Не съм убедена, че има кичури на първата снимка. Русата коса не е равномерно и еднакво руса навсякъде, или може би за ден два, когато е прясно боядисана. Естествено че кичура около слепоочията и отпред ще е по-светло рус. И моята коса изглежда така, а няма грам кичур.
И на мен на 9 ка ми прилича, но за да се постигне, вероятно в корена косата е изсветлена с по-силна боя, а след това е боядисана с 9 ка. Според мен е нещо като бежово русо, натурално русо...не знам. Определено не изглежда пепеливо, а топъл подтона. Поне на моя телефон.

# 453
  • София
Топъл е, да. Благодаря, дами. Simple Smile
И двете снимки са на една и съща моделка, правени горе- долу по едно и също време (по въпроса с тонирането и "едно време").
Първото ми се струва много красиво и по- лесно за поддръжка от пепеляво или студено русо.
Знам, че повечето от вас са бели и със студен подтон, но на мен точно това "жълтеникаво русо" като на снимката много повече би ми отивало, защото съм с топъл подтон.
В момента съм червена, де. Grinning Та сякаш не е опция, знам как се преминава от червено към русо и не е много забавно за косата.

Карън (на снимката) си е светла по принцип. Тук се вижда и естественият й цвят. Моят е двойка Joy

# 454
Последната снимка според мен показва, че в корена косата е правена с по-тъмно русо. Т.е. поне на последната снимка в корена е слагана 8 мица или 9 ка поне две-три боядисвания, защото стои леко омбре. Вероятно и надолу е насложен цвета, а изсветлените кичури са естествено постигнати, към края на косата, където косата е повече пъти изсветлявана, е по-светла, както и отпред и на слепоочията.

# 455
Хора, искам да го махна това оранжевеещо-жълто, но просто не знам как. Даже вече се чудя да се боядисам такъв цеят какъвто ми е корена(той си е естествен), въпреки че не знам номера проба-грешка ще е, но си е тъмничко.
Искам поне още малко да съм ‘руса’, колкото може да се нарече руса, но това оранжевеещо нещо ме дразни ужасно

# 456
Според мен - или при опитен фризьор, или с постепенно наслагване на боя и тонери без никакви 3 и 5 в подтона

# 457
  • София
Хора, искам да го махна това оранжевеещо-жълто, но просто не знам как. Даже вече се чудя да се боядисам такъв цеят какъвто ми е корена(той си е естествен), въпреки че не знам номера проба-грешка ще е, но си е тъмничко.
Искам поне още малко да съм ‘руса’, колкото може да се нарече руса, но това оранжевеещо нещо ме дразни ужасно

Предполагам, не искаш блондорна баня, като гледам косата, не е изсветлена достатъчно, затова жълтее.

# 458

Предполагам, не искаш блондорна баня, като гледам косата, не е изсветлена достатъчно, затова жълтее.

Изсветлявана е с блондор, вече от години, но не е достатъчно явно. А и не искам да има и фрапираща разлика от естествения ми цвят, който е в корените и сега съм пред дилема какво да я правя тази коса 😀

# 459
Аз лично се реших на светлоруса коса, именно защото не ме дразни фрапиращата разлика с корена, даже ми допада Simple Smile. Преди, когато ме дразнеше, просто си ходех тъмна.
Сега обаче ми е особено противна бялата коса, която блести, ако цялостно цветът е тъмен (дори на 8-9 ми е дразнещо). Затова си реших проблема с перлено русо и така бляскащите бели коси не ми се набиват на очи.

# 460
Момичета, имате ли впечатление за боите goldwell.Как се справят с изсветляването и увреждат ли много?
Благодаря Simple Smile

# 461
  • София
Аз се чудя дали ако върху сегашният цвят на candy се сложи една силно изсветляваща боя със смесица между 6% и 9% оксидант няма да се получ? А корена да си направи отделно с blondor

# 462
  • BG-DE
И аз точно това се чудех 😊 би трябвало да дръпне доста, а и ще се тонира.

# 463
А според мен да маже всичко със суперизсветляващата. Корена ще дръпне и ще изсветли, но не много. Може би ще се получи нещо като балеаж с надолу изсветлената коса.
Все пак зависи и какво иска тя.

# 464
Не ми се иска да пипам корена въобще, понеже не го боядисвам него, само надолу като преливам. Освен така както казвате отново с техниката за преливане, дали ще се махне оранжевото

Общи условия

Активация на акаунт