Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 46 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Pleven, Bulgaria
посрещнах последната реклама като "наръпана краставица".

Теменужка, би ли пояснила как да го тразбирам, тоя лаф сефте го чувам Joy
Личи си,че не си от село,мила,или пък сме от различни краища...В плевенско едно време беше често употребяван жаргонен израз за нахилен човек.Ако отръпнеш от една краставица,следата от зъбите ти в нея,е като усмивка.Използва се в смисъл глуповато ухилен до уши...
Този тест ми хареса.Санджар го взе с отличие.

# 721
JoyМави да не вземе да настине

Дуду е красива булка,язък

Яхя пита къде е Елван, остава и да е на сватбата

МавСанМел Heart Eyes

Сега пък с ЕлБор в караваната аз бях като на Теменужка краставицата Joy

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:28 от araselia

# 722
  • Пловдив

Отново страхотен епизод. Прекрасна игра от Енгин и Туба.  А и от всички останали, в т.ч. и гаднярите.
Доста дълъг ще е и този епизод. Вероятно да края ще са така - нека, да имаме повече история.

https://www.youtube.com/watch?v=UYrFk_MVrmY

"Дъщерята на посланика", епизод 44 - ОРИГИНАЛ.

Дълъг - 2 часа и 36 минути...

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:36 от mariana51

# 723

Яхя заби "гвоздей" на Халисето.Да видим дали ще се откаже...

Момичета, Flowers Bouquet

Лека.Hug

# 724
  • Pleven, Bulgaria
Значи,тъкмо се канех да коментирам колко обичам Енгин в бяло,когато ми се мерна последната сцена от серията и Енгин,невероятно красив в черно......После се сетих за лилавия пуловер,за виненочервения,за синия от миналия епизод.....Мислих,мислих,но така и не реших....
Накрая ще кажа ,че Енгин е умопомрачаващо красив във всеки цвят,ако изобщо успея да забележа цвета на дрехите му!Добре,че има и такива,които забелязват подробностите и после ги нищят,та да видя и аз...
Благодаря на всички за компанията.С нетърпение ще очаквам превода,абсолютно всичко ми беше интересно.Подробностите придават солидност на сюжета,на характерите,страхотен обрат в сценария!
Лека нощ!!!

# 725
В следващите епизоди, ХАЛИСЕ ще получи още доста заслужени шамари.
Много ще си радвам Елван да намери щастие, да обърне гръб на тези хора.

Може би, всеки греши и заслужава прошка. Но едно, ще е да прости сиромашкото й сърце, друго ще е да се върне.
Очаквам и Санджар, да я постави на място, а след като разбере за Елван, не ми не мисли..
Може и да й спре сърцето, но има ли такова?

Хубаво, избухна Яхя... Казват, че който по-малко говори, по-малко греши.. Той доста мълчи на всеки, доста търпи,а има какво.. Сега избухна и много много ми хареса..
А кото гледам как гледа Елван, сигурно ще  я оцени, но със закъснение.
Човек винаги може да  започне на чисто.. Важното е да намери добър човек.
Дуду трябва да понесе още доста за да загърби амбициите си.

Хареса ми мното Бора. Толкова чист и искрен изглежда. И любовта и приятелството му са чисти..

И как само вдъхва кураж на Елван, да бъде силна.. Мисля че не е там случайно, а е като карма за  Елван.. Заслужава го, дори да е само сериал.

Много често, като я гледам се сещам за текст от хубава песен-"Такъв е   живота, казал клоуна и се нарисувал усмивка! "

Но пък всеки заслужава да лети,да е обичам и щастлив? Защо да не бъдем само заради страха и не увереността ни?

За да успеем трябва да бъдем готови да се отделим от зоната на комфорт.
Дано има достойнство и смелост Елван, тя не знае,че е много повече..
Относно Мави, нека не започваме старата песен на ново с нов образ. Аз мога, ще се справя, ще крия, ще го защитя...

Чакам превод за да бъда по в час...

В синхрон са историите им със Санджар...

# 726
Нина, много хубаво си го написала, почвам да се чудя какво са и оперира ли на Халисе, сърцето, което го няма ли 🙄

Хубава серия, благодаря за компанията,

# 727
  • Pleven, Bulgaria
Връщам се,защото намерих при рускините нещо.

Били сме в световния тренд,плюс трендовете в Испания,Аржентина,Ливан,Египет,Република Доминикана,САЩ,Перу,Мексико.
Само забележете на първата снимка колко тага на сериала с се качили в тренда в Турция.А ги преброих- всичките.(Sefırın kızı,MavSan,Sancar,koşılsuzsevmek),а също и имената на Енгин и Туба!Пример за любов и подкрепа!

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 00:42 от Теменужка Христова

# 728
Посред нощите изгледах серията. Много ми хареса всичко. Дори посланикът и Седат бяха на ниво - качествени злодеи,  тръпки да те побият. Новата музика ми се стори, че е на Седат. Абсолютен психопат, все едно гледах с него истински психотрилър.
Заформиха истинска ОЧЗ стигаща и за трети сезон, но Санджар ще се справи с тях за 8-9 серии...
Утре ще пиша повече, като се прибера и изгледам серията на компа, щото от телефона си е трудна работа.

# 729
  • Пловдив

Добро утро на всички.
Прошка искам, прошка давам.
Така е, когато мислиш, прощаваш.
Удоволствие е да се гледат Енгин и Туба.
Успешен вторник на всички.

# 730
Добро утро,

Приятно е да гледаш, такава естествена близост.Heart

Прочетох, че TV са отрязали от някои сцени.Жалко е, ако е истина.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 731

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Хармония Two Hearts  светът си гледа красивите сцени, пълни с любов, пък турците нека си гледат и да се прехласват по предатели, псевдоприятели, националистически сериали и каквото се сетиш още.
Радвам се, че ние сме от първите и серията беше истинско удоволствие със Санджар и Мави.

# 732
Добро утро,

Приятно е да гледаш, такава естествена близост.Heart

Прочетох, че TV са отрязали от някои сцени.Жалко е, ако е истина.

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

Аз пък четох туит на нашия човек от сценаристите, Озан, че нищо не е рязано, пишели естествени любовни сцени, на всички било ясно, че хората се събличат като си лягат и че никой не е донесен от щъркел 😂, перефразирам, ама аз така го разбрах от превода. Някой ако може да го потърси, да не би да си ги нагаждам де 😜, че нямам време сега. Макар, че не разбрах защо Санджар спи или с пуловер или с анцунг😠🙂, можеше да е поне с тениска, а пък Мави ходи по сатенен потник и къси гащи 😂

А пък май Ейлем беше писала, че сега не е като преди 7 години, цензурата е в пъти по-голяма. Така че правят каквото могат хората, КПА няма да го стигнат 😒

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 08:38 от araselia

# 733
  • Пловдив
Рейтингът - паднал е - какво от това, като не го гледат съседите.
Епизодът е пълен с любов, това трябва сега на света:

Стабилно на тези места.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 09:59 от mariana51

# 734
Въобще не ме интересува турския рейтинг.
Сериалът от серия на серия става все по-интересен.
Има такива хрумки /в момента го гледам с озвучка/.
Сцената когато Санджар чете на Мелек "Принцесата и човекът с лошо сърце", на фона на приказката дават Мави и промъкващият се в къщата ѝ Седат.
Също много интересни неща каза посланикът. Как е манипулирал всички - целта била, да доведе въпросното лице само да пожелае да направи това, което всъщност той е искал от него т.е. проявявал е търпение и е чакал жертвата сама да му "дойде" в ръцете.  Така е манипулирал Акън, така действаше и с Наре, после с Кахраман и Гедиз. Сега тънко-тънко обработва и Мюге, която си мисли, че прави нещо добро за Мелек.
Ред е на Седат - той обаче е опасен /Акън е бил обработван от дете/, а този си е психо от класа. Въвлякоха и Ахмет. Станаха ОЧЗ /Организация на Чудовищата и Злодеите/.

Замислих се нещо - дали този СЦ е бил и за Наре и Гедиз  - т.е. да е било предвидено посланикът да манипулира двамата, до степен да подлуди съвсем дъщеря си, а зетят да го направи подобие на "загубения син".
И тогава го каза на Гедиз - ще те обичам като Акън, а сега за Седат -  че приличал на Акън.
Посланикът е за... дори не зная кое би било по-голямо наказание за него - затвор или психиатрия. Но, ако съм честна - нито едно от двете, защото с парите си може да изманипулира отново и да излезе навън.
Наказание - като на Хюсейн. Дали няма да го превърнат в зеленчук? Но Хюсейн поне спаси накрая брат си и изкупи вината си.
Тук много станаха членовете на ОЧЗ - Халисе и тя вътре. Недим с единия крак и той, само защото слуша една откачена жена, па макар и да му е "шефка". То каква шефка, като е от неговия сой, а за простотия е много по-ниско и от Менекше и майка ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт