Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 408

• 47 004
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив

Здравейте, добро утро от Санджар и мен.
Дълъг епизод. Отново сме по маслините.
Вчера са снимали в хижата. Дали Мави и Мелек са там???
Успешен вторник.

# 301
Добро утро,

Изводът за мен е, че Мелек избяга при дядо си, разочарована от татко си/неизпълнил обещанието си/ и избяга с Мави, разочарована от отношението на дядо си.
А какво ще решат социалните и дали са под влиянието на посланика, е друг въпрос.Thinking

Надявам се, да разберем края на историята.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 302
  • Пловдив

Рейтингът от снощи нагоре, ама падам от смях:

Тотал: 3,69 - 15 място;
АВ: 2,63 - 15 място;
АВС1: 3,37 - 13 място

Защо ми е смешно - всички сериали надолу в рейтинговата таблица - ние нагоре...

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 09:27 от mariana51

# 303
  • Варна
Добро утро Yellow Heart

Много дълъг епизод беше .... накрая загадка остана Thinking
Халисе наистина вече премина границата, сложи всички в малкия си джоб Imp
Мен ме интересува най-вече какво се случва с Мави и Санджар, поне се разкриват още щрихи от миналото й ..

Хубави сцени имаше ..

Рейтинга е ясен, почнаха нови сериали докато при нас имаше суматоха и няма какво да се надяваме , пък и няма смисъл, от него нищо не зависи ...

# 304

Рейтингът от снощи нагоре, ама падам от смях:

Тотал: 3,69 - 15 място;
АВ: 2,63 - 15 място;
АВС1: 3,37 - 13 място

Защо ми е смешно - всички сериали надолу в рейтинговата таблица - ние нагоре...

Марианче, нормално - всички наобратно ,ние на терсене Stuck Out Tongue Winking Eye

Рейтинга е ясен, почнаха нови сериали докато при нас имаше суматоха и няма какво да се надяваме , пък и няма смисъл, от него нищо не зависи ...

+1

# 305

Добро утро и от мен!
Виждам, че снощи сте продължили да коментирате, аз пък си полегнах и се наспах като Санджар и Мави след суфлето...
Серията ми хареса, не ме напрегна с нищо /е, може би с новата страна на Халисе и Недим, ама с превода ще разберем кого всъщност "защити" тя искайки този Ахмет да се разкара/. Остава той да се оплаче в полицията и да арестуват  мафиот-ането за поръчково отвличане и побой. Само това му трябва на Санджар сега преди делото за попечителство Но, ако трябва нека я арестуват и да постои малко
 и тя в затвора - пък дано да ѝ дойде ум и разум в главата и да спре да се държи като командирка. Дори и на събеседването-анкета със социалните пак говореше сричково и надуто. Беше по-дразнеща дори и от посланика. Горката Мелек - не случи нито с дядо, нито с баба.
Наистина Санджар трябва да заведе детето другаде да живеят.
Чакам си с нетърпение превода, обаче ако има с руски - ще погледна.

На вас хубав и успешен ден!

# 306
  • Пловдив

Тук сме на ниво.

# 307
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро и от мен.Хич не мисля да страдам за рейтинга.Влязохме в тоя коловоз вече,рейтинга отдавна е изпуснат и е мисия Невъзможна да си върнат публика.Но сериалът си върви,а ние,зрителите от чужбина сме още по-активни и упорити от преди в подкрепата си.
Марианка ще го сложи,но аз да кажа,че пък социалния рейт си е точно обратен на петте апарата по телевизорите в Турция.Както винаги,ДП си е най-коментираният сериал снощи и през изминалата седмица.Снощи имахме повече от 180 000 туита и влязохме в тренда в Турция,Испания,Аржентина,дори мисля,че срещнах някъде снимка и т световния,но не съм сигурна.
Моят рейтинг е този.Решила съм да си гледам през розови очила,да си се наслаждавам на всяка сцена от сериала,да си обсъждам на спокойствие какво съм видяла и разбрала и да не си тровя нервите.Бумерангът се връща към тези,които го хвърлят,а аз не обичам насилието и агресията.
Твърденията ни за интереса към сериала,за рейта,за обичта на феновете,за продажбите,ще се потвърдят много скоро в списъците с продажби зад граница.
Останалото си е бошллаф работа,много шум за нищо.
Енгин създаде прекрасен,пълнокръвен образ на Санджар.Накара ни да страдаме,да плачем,да търсим заедно с него истината на героя му,прошката,бъдещето,щастието,любовта.
Може и да не съм специалист,но за мен има сцени шед1оври и с Неслихан,и с Туба,и с малката Берен,които ще си повтарям още стотици пъти,защото са докоснали душата ми.Това ми е важното на мен,затова съм всеки понеделник пред телевизора,и всеки вторник,и всяка сряда......абе щом има проект не слизам от маслината,какво да увъртам....
Ама аз си признавам,че съм пристрастна и то мнооооого.
Имайте слънчев и усмихнат ден,момичета.Животът е прекрасен и пъстроцветен,да му се наслаждаваме!

# 308

Хареса ми артиста, който играе бившия, много добър - има такива мъже, скандалжии и грубияни, които се отнасят презрително към жените си,унижават ги , пък и не само. Той и детето си пренебрегва, интересува го само собствения интерес. Стават заядливи или под влияние на алкохол, или и без. Просто им е кеф да се гаврят с някой по-слаб. И не е задължително физически, по-често е психически тормоз. Често това са красавци-комплексари.
Обаче с по-силните не им стиска.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 14:57 от araselia

# 309
  • Пловдив

Източник: https://twitter.com/canal10uruguay/status/1366523914717978628

Много скоро "Дъщерята на посланика" по канал 10 Уругвай.
......................
Напомням - тази вечер започва излъчването по Univision тв.

# 310
Здравейте,

Heart

Е, какъв е плана на Санджар...? Аз не разбрах.Thinking

Чудесно е, да има с кого да помълчищ.Heart

# 311
Привет!
Вчерашната серия за пореден път ме наведе на една мисъл, която искам да споделя тук:
Независимо от фенските пристрастия към сегашни, предишни и следващи актьори Laughing, независимо от споровете между тези, които харесват и тези, които не харесват продължението, тези, които искаха да приключат сериала и тези като нас, които с нетърпение чакат всяка нова серия, едно нещо за мен няма как да буди съмнение. Вижда се отвсякъде, очевидно и очевадно е:
И това е, че новите сценаристи са несравнимо по-добри психолози от старите и ни поднасят история, в която виждаме мотивите на героите, разбираме в пъти по-добре чувствата им. Мислите им са изложени в диалози, в които става ясно кой как разсъждава,  кой какво чувства, защо се е случило едно или друго. Преди само гадаехме за това, всеки имаше гледна точка и това беше също една от причините да се създаде толкова силна поляризация в мнението на зрителите за отделните герои.  А сега ето - достатъчни бяха само няколко сцени с Мелек и дядо й в къщата, за да разберем как всъщност е израсла и е била възпитавана и Наре, колко нещастно, лишено от любов и топлина е било детството й. ВИДЯХМЕ го, не трябваше да гадаем и затова някои да прехвърлят всичко върху главата на бедния Санджар, твърдейки като развален грамофон 37 серии преди и още 100 занапред, че от него започват и с него свършват всички нещастия на Нарето. Видяхме съвсем ясно и какво всъщност представлява Халисето, чухме от Санджар, даже от Зехра какво е да растеш "под крилото" на такава майка.  37 серии история извъртяха старите сценаристки, правейки "от нищо нещо", докато новите обобщиха проблема на Наре само в два простички, но напълно логични въпроса, отправени от Санджар към Мави: "Между другото, ако се сбогуваш с някого, защо целуваш? И ако целуваш, защо се сбогуваш?"
Помислих си, че това е нещото, което Санджар трябваше отдавна да попита Наре и с това да се приключи или да се възроди легендарната им любов: "Ако обичаш някого толкова, че се хвърляш пред куршумите заради него, защо не му прощаваш и искаш да си тръгнеш? И обратно - ако искаш да си тръгнеш/не можеш да простиш, защо още стоиш и продължаваш да си готова да умреш за него?"
С две думи - затова новата история е толкова приятна за гледане - защото човешки показва и обяснява мислите, събитията, чувствата. Предишното беше....просто прекалено слаби сценаристки и ... прекрасни актьори, които се опитваха да изразят това, което сценаристките не им бяха казали, защото просто го нямаше в техния сценарий....

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 17:30 от Burkina

# 312
Цитат
Преди само гадаехме за това, всеки имаше гледна точка и това беше също една от причините да се създаде толкова силна поляризация в мнението на зрителите за отделните герои.  А сега ето - достатъчни бяха само няколко сцени с Мелек и дядо й в къщата, за да разберем как всъщност е израсла и е била възпитавана и Наре, колко нещастно, лишено от любов и топлина е било детството й
Hands Plus1
-За мен си беше чиста манипулация на СЦ.Обичат се, но не си прощават...Окъде накъде "грешният" не прощава, а жертвата винаги има право.Ако искаха, можеше да дават паралелно живота на Наре и Санджар след злополучната нощ, ако бяха справедливи.Да ни представят тяхното възпитание, техният живот.С по 2,3 сцени, както снощи.
-Да не говорим, че момиченцето Наре е крила всичко от Санджар.Може би си е мислела, че така трябва, а към Санджар е проявявала великодушие, защото той я е боготворял и какво, селянинът за благодарност, я изгони. Wink

Постъпката на СЦ е умишлена, според мен.Няма да се учудя ако и в другите страни се създадат лагери.
-на жертвата
-на "грешния"

И сега, лагерът на жертвата, чака да се върне Наре, защото синът на арендатора трябва да обича само нея.

Ами да се върне.Дано само да си е излекувала раните от татко и, който си е избрала и от Акън.Hug

# 313
  • Пловдив

Май забравяме, какво ни подсказаха още в началото.
Това е история с героите след легендата написана за тях.
Тя започна със сватбата на Санджар и "убийството" от Наре.
Една история става легенда, когато някой от влюбените умре. Това бе Наре, защото тя скочи от скалата.
Останалото бе животът им след легендата. В сегашно време, с флашбеци за тази отминала любов, доколко имаше остатъци от нея - всеки сам преценява.

Вече сме на друго ниво. Зараждаща се любов между зрели, изстрадали хора.
Санджар обеща на Мави, че ще й каже нещо след като реши проблема с дъщеря си.
Аз очаквам признание в любов.

# 314
Здравейте момичета Two Hearts
Индикирам се по вечерно време и захващам серията с озвучка, защото ме гризе любопитството.

Общи условия

Активация на акаунт