Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 773
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Що бе Еви, виждаме леко покачване на рейтинга Smirk
Шортите си изиграха ролята Thinking
Викам да ги задържат до края Sunglasses

# 196

Joy Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 197
  • между морето и небето
Привет дружки 😃,

🙄 недейте така, че пак ще има набези в темата ни. Така или иначе сме виновни, да не си слагаме повече грехове.

# 198
ВНИМАНИЕ,#Novelovers Тази вечер ще можете отново да се насладите на завладяващото представяне на @neslihanatagul на голямата премиера на#LaHijaDelEmbajadorUS .

https://twitter.com/Univision/status/1366825635910471682

Ох, тези образи Grinning

https://twitter.com/tesfayefetish/status/1366823810503172097

# 199
  • София
Честит празник момичета!

# 200
Здравейте момичета!
Честит трети март- ден на признателност към към героите извоювали свободата ни! Да помним и да се гордеем с миналото и да бъдем отговорни към бъдещето!

Нося ви малко красоти от любимците ми в Дъщерята Heart Благородно завиждам на всички,които тепърва ще се потопят в първите емоции на историята.
Хубава тръпка беше Smiley

Липсват ми Heart Eyes

# 201
Здравейте момичета на тази свята дата 3 март ( макар винаги да се натъжавам малко , защото Западът не е позволил да се осъществи тази победа напълно , разделяйки България ) Two Hearts
Аз също завиждам на емоцията на зрителите , които ще посрещнат ДП Heart Eyes , помните ли колко бяхме развълнувани ? Simple Smile
Но животът продължава , очакваме нови проекти на Несли и Кадир Flowers Four Leaf Clover

# 202
Честит национален празник!

Привет, момичета Two Hearts

Хубав ФШ Grinning

# 203
  • Яко в Матрицата...
Честит празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Четох, че сериите по Унивизион са по 45 мин. Интересно как ще се чувстват след третата серия на Ла Иха-та Grinning

# 204
Честит празник! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Четох, че сериите по Унивизион са по 45 мин. Интересно как ще се чувстват след третата серия на Ла Иха-та Grinning
Рени Hug , как се сети за това ?  Ами много ще им '' хареса ''постъпката на симпатичния преди това кампесино Joy

# 205
Голяма изненада ще имат в трета серия Grinning Но може и четвърта да е, зависи дали орязват нещо.

Инфо от Бирсен Heart Eyes

#SüreçFilm преговаря с #KadirDoğulu и #CerenMoray за сериала #Yalancı (Лъжец/Лъжкиня) по  #KanalD

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1367184809286631427

Според клюките:

История: Британски психологически трилър, в който учителката Лора Нилсън обвинява известния хирург Андрю Ърлъм в изнасилване.
 Кадир ще даде живот на характера на Андрю, докато Серен Морей ще даде живот на характера на Лора.#Yalanci

Лора е умна и всеотдайна учителка, която не е далеч от връзката и не е сигурна дали да се върне на сцената за запознанства. Андрю е известен хирург, чийто син е ученик в училището на Лора.#Yalanci#KadirDoğulu#CerenMoray

И честит празник, девойки Kissing Heart

Филе, какво е кампесино бе хахаха

# 206
  • Яко в Матрицата...
Таз Джерен нещо... Thinking

# 207
Еве Hug ами селянин Heart Eyes
Тази Джерен не я харесвам

# 208
Аз я харесвам Джерен, луда калинка. Пък и няма да става въпрос за голяма любов, белли.
Между другото, тя беше се изказала подигравателно за Vuslat, в началото на сериала. Гледай какво нещо е живота Grinning
Не разбрах кой е лъжеца, някой гледал ли е английската поредица?

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 22:12 от Еванджелин

# 209
Знам ,че е талантлива не отричам , но обичам като гледам сериал нещо да ми " гали '' окото . А тя е даже леко грозновата .Сори . Дано има и някое хубаво лице Heart Eyes
Мисля ,че те ще бъдат врагове по скоро и тя ще е лошата , но обичам красиви  злодеи като Емир или в момента от Малки убийства  Мерве .

Общи условия

Активация на акаунт