Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели ~ тема 132

• 34 772
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Може Кадир да е лошия, не знаем историята. Поне аз не я знам.

от уикито

Лъжецът е британски сериал по трилър, създаден от Хари и Джак Уилямс, и копродуциран от ITV и SundanceTV. В сериала Джоан Фрогат и Йоан Груфъд играят ролята на двама души, чието първоначално привличане води до далечни последици за тях и техните приятели и семейства. Премиерата на сериала по ITV е на 11 септември 2017 г., като първата серия завършва на 16 октомври 2017 г. След дебюта си той получава положителни отзиви, като много критици хвалят изпълненията на Froggatt и Gruffudd. Програмата беше подновена за втора и последна поредица, чиято премиера беше на 2 март 2020 г., завършвайки на 6 април 2020 г.

# 211
Еве, не съм го гледала... но прочетох за него. Има привличане между двамата и Лора /която наскоро е приключила с една връзка/се съгласява да излезе с Андрю.  Но това, което започва с романтична вечеря, сутринта завърша с обвинение за изнасилване.
Следва игра на интриги, лъжи и манипулации - кой в крайна сметка казва истината?

Аз не я знам тази Джерен... обаче и на мен не ми е много ок.

# 212
Аз съм фенка на Доунтън Аби и от там знам Джоан Фрогърд , играеше камериерката Анна , много хубава героиня  , но нищо не знаех за Лъжеца . Просто реших ,че Джерен ще е лошата Grinning в турския сериал , защото беше лошата в един много дълъг леко безмислен сериал с Езги Асаролу , забравих му името , гледала съм няколко серии .

# 213
Ето  и тук информация...
https://www.themoviedb.org/tv/73554-liar?language=bg-BG

А сега, де...наистина кой лъже...и кой казва истината...

# 214
Тази история звучи интересно.
Май си намерих, какво да гледам през почивните дни Grinning
Проблемът е, че доколкото разбирам въпросния Андрю е мъртъв през втория сезон Smirk

# 215
Скрит текст:
Тази история звучи интересно.
Май си намерих, какво да гледам през почивните дни Grinning
Проблемът е, че доколкото разбирам въпросния Андрю е мъртъв през втория сезон Smirk
Да, мъртъв е. И аз сега го погледнах. Но доколкото видях... правят ретроспекции.
2-ри сезон е 6 серии по 45 минути.

Който не иска да знае... кой е лъжецът в историята...да не отваря спойлера.

Скрит текст:
Прегледах набързо епизод 1 на 2 -ри сезон...уауууу Андрю бил обвинен в 19 изнасилвания

Прегледах и 6 -ти... Андрю е лъжецът и злият герой...Лора е казвала истината...и тя го е убила. Инспекторката, разследваща убийството го разбира, но не я издава.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 00:50 от savovas

# 216
Добро утро момичета!
Четох, че в епизодите по Унивизион са отрязали знакова сцена, в която Санджо изхвърля Наре. Не знам, дали е вярно...
Ако е, не е добре за цялостното възприятие Sunglasses

# 217
Джули, изхвърлянето не беше ли в края на турския епизод Thinking ако режат сериите на 45 минути... те още не са стигнали дотам. Ще го гледат в 3/4 - та тяхна серия.

Серията е гледана от 1,3 милиона зрители.

Привет, момичета Two Hearts

# 218
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

Ако изрежат точно този момент, ще ги призная Joy

# 219
Васе, не съм сигурна за кое изхвърляне става въпрос..., то не бе едно Grinning
Дали за това в ПБН или от конака на сватбата.
Сутринта четох набързо, а в момента няма как да проверя.

# 220
Аааа, ясно. Явно става въпрос за това от конака... след пристигането й с Мелек. Но пък от друга страна как ще обяснят помощта на Гедиз Thinking

Даааа...Джули, точно за това изхвърляне от конака става въпрос. Него са изрязали

...жаль что вырезали, мне нравится эта сцена, потому что тогда Мелек так защищала Наре: "Лучше я не была твоей дочери". Интересно, сколько сцен они ещё будут вырезать...

Erhan Marina
Вот что пишут уже зрители на странице Унивизион:
📌 Некоторые зрители уже возмущаются что вырезают сцены, потому что теряйться смысл основной историю...

Ами че те ако така продължават да изрязват ключови сцени... зрителите ще добият различна представа за характерите на Ефето, Наре и Гедиз.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 12:22 от savovas

# 221
Здравейте, дружки Kissing Heart

Ако са изрязали това, ще изрежат и другото Grinning
А беше хубаво изхвърляне, пред очите на малката. Мелек тъй му рекна в очите: Да можеше да не си мой баща!

От Uninovelas

https://twitter.com/UniNovelas/status/1367320269795262465?s=09

Нещо ни подсказва, че Гедиз ще бъде ангел хранител за Наре и Мелек Heart

Тази мацка познавате ли я Heart Eyes

На корицата на Lofficiel tr за март

# 222
Хубавото ни момиче Heart Изненадите при нея следват една след друга Grinning

# 223
Нека, Васе Heart Eyes

# 224
  • Яко в Матрицата...
Въй Heart Eyes, супер изненада Sunglasses

Браво на Несли! Grinning

Да режат, бе! Халал да са им... Ние нали сме гледали оригинала Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт