Защо ме зарязват мъжете?

• 14 041
  • 322
  •   1
Отговори
# 270
Нещата са двойнствени Wink Нещо като "слаба жена за парад, закръглена жена за креват".  Кльощавите са за гъдел на егото, понеже са модерни и стават да се фукат с тях мъжовете (както се фукат с колите си например). А и, дума да няма, дрехите им стоят добре. По-закръгленките обаче са по-добри за секс, стига да не са разплути, а стегнати. Лично аз предпочитам фитнес тяло, пред анорексична слабост, жалко че вече не съм на години да го поддържам Grinning  Да не говорим, че съм чувала, че кльощавите манекенки от гладуване нямат енергия и живец в леглото, пък и не се стараят, защото считат, че оказвайки благоволението да си легнат с някого са направили повече от достатъчно.

# 271
  • София
Аз говоря не за манекенки, а за естествено слаби и не толкова високи жени.
Права си, слаб и атлетичен не са задължително едно и също. Виждам много не приятно слаби, а неприятно кльощави, занемарени, изгърбени жени, но това е след определена възраст и лош начин на живот.
Това с фукането го има, но не е ли то съществена част от живота? Все пак сме социални животни.
Скрит текст:
Сега се сещам, че преди доста години онзи с тефтерчето (Филип Златанов, ако не бъркам) и гаджето му бяха много редовни във фитнеса, но това не промени факта, че бяха ниски и набити и не особени красавци. Поне си бяха лика-прилика, равностойни.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 12:18 от Cuckoo

# 272
Да, това с фукането го има, но не е ли то съществена част от живота? Все пак сме социални животни

Така е, просто са два вида кеф фукането и сексът. Точно както някой във ФБ се хвали, че похапва гуакамоле, аспержи и скариди, а вкъщи всъщност си умира да омаха половин тава свинско със зеле.

# 273
  • София
Слабите са за фукня, пълните за креват са приказки на една порода, които жените само ги миришат.

# 274
  • София
Нещата са двойнствени Wink Нещо като "слаба жена за парад, закръглена жена за креват".  Кльощавите са за гъдел на егото, понеже са модерни и стават да се фукат с тях мъжовете (както се фукат с колите си например). А и, дума да няма, дрехите им стоят добре. По-закръгленките обаче са по-добри за секс, стига да не са разплути, а стегнати. Лично аз предпочитам фитнес тяло, пред анорексична слабост, жалко че вече не съм на години да го поддържам Grinning  Да не говорим, че съм чувала, че кльощавите манекенки от гладуване нямат енергия и живец в леглото, пък и не се стараят, защото считат, че оказвайки благоволението да си легнат с някого са направили повече от достатъчно.
Това пък атлетична е по лошо и от слаба. Като видя жена с стегнати мускули обикновено после имам нужда от Деган против повръщане

# 275
  • София
Така е, просто са два вида кеф фукането и сексът. Точно както някой във ФБ се хвали, че похапва гуакамоле, аспержи и скариди, а вкъщи всъщност си умира да омаха половин тава свинско със зеле.
Чакай, какво пречи едновременно да обичаш авокадо, скариди и кисело зеле?
Макар че да, напоследък при жените се смята за неизтънчено да обичаш простонародни манджи, особено карантия или непопулярни части на прасето, като уши. Много ме кефи една ФБ група за НВВМХ, където такива неща са издигнати в култ

# 276
  • София
Определено атлетичните са най-добре. Не са дебели, но има за хващане.

Иначе се сещам за един разговор в леглото, точно за килограми се заговорихме. И го питам аз, ще може ли изобщо да го вдигне, ако е много дебела. Вика ми, че той да го вдигне щял, ама после как щял да живее със срама Joy

PlTP, бъркаш атлетична с мускулеста. Ето какво намерих:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 277
  • София
Определено атлетичните са най-добре. Не са дебели, но има за хващане.

Иначе се сещам за един разговор в леглото, точно за килограми се заговорихме. И го питам аз, ще може ли изобщо да го вдигне, ако е много дебела. Вика ми, че той да го вдигне щял, ама после как щял да живее със срама Joy

PlTP, бъркаш атлетична с мускулеста. Ето какво намерих:

Скрит текст:
Скрит текст:
Ужас. Само третата от ляво на дясно става и пак има нужда от 5 кила. С другите, ако съм на самотен остров ще предпочета да си направя стена и да се отделя

# 278
  • София
Пхахаха... Е значи за тебе са Plus size... Ето най-популярната такава моделка, Ашли Греъм Wink

Скрит текст:

Скрит текст:

# 279
2 и 4 са една и съща мацка.

# 280
  • София
2 и 4 са една и съща мацка.

Вярно... е това може би е по-правилно:

Скрит текст:

Трита типа тела (жени). Средната е атлетична, другите не помня как ги водеха.

# 281
Ле-ле аз съм стройна (172 см-64 кг) и що годе стегната, тренирам редовно, обаче имам яко целулит ! Буквално набраздено и на дупки дупе и горната част на краката и едновременно с това мускули. И тоя целулит последните 2 години се образува. Радвам се, че прочетох, че не е проблем, защото все се тревожа.....
Mерси PIRT !!

# 282
Пхахаха... Е значи за тебе са Plus size... Ето най-популярната такава моделка, Ашли Греъм Wink

Скрит текст:

Скрит текст:

Определено ми идва в повече. Предпочитам по-слабите, моделите от предишния пост. Не че няма да го вдигна, дори би ме кефила много повече от някой тапициран скелет, ама все пак малко по-слабите жени са ми по вкуса.

# 283
Ле-ле аз съм стройна (172 см-64 кг) и що годе стегната, тренирам редовно, обаче имам яко целулит ! Буквално набраздено и на дупки дупе и горната част на краката и едновременно с това мускули. И тоя целулит последните 2 години се образува. Радвам се, че прочетох, че не е проблем, защото все се тревожа.....
Mерси PIRT !!
Моля. И това е мнението на мъж, който има богат опит и е харесван от жените
А ти дебел ли си или само харесваш дебеланки ?

# 284
  • София
Моля. И това е мнението на мъж, който има богат опит и е харесван от жените
Умря циганката, а?
Макар че, ако прилагаш подхода да обръщаш внимание на по-нехаресваните - ще имаш богат избор.
Има жени (и мъже), които ще харесат всеки, обърнал им минимум внимание.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:26 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт