Защо ме зарязват мъжете?

• 14 042
  • 322
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Всеки гледа с различни очи и не, не лъже нито себе си, нито никой.
Няма еталон за красота, който да унифицира въжделенията на всички и извън него нещата да са извън норма.

Аз пък харесвам състоятелни откъм вид мъже с лапи на дървосекач Stuck Out Tongue
Мъж 65 кг няма как да ми е интересен.

# 301
И на мен. Ще изпитам порив да го нахраня. Grin

# 302
Абе, не знам, сякаш всеки си има някакъв формиран дрийм ловер в подсъзнанието и когато го срещне в реалността става секси бум. Аз преди да срещна мъжът ми си мислех, че харесвам тип рок музиканти, с дълги коси и да пушат. Обаче, когато го срещнах моя (непушач, трезвеник, с къса коса и скучен учен, даже е с коремче), само от погледа ли, гласът ли, де да знам, ама се подмокрих (щото беше седнал, та не можах дори да го огледам добре, ама както се казва сме се помирисали). А той после след години ми сподели, че като сме били запознали и съм седнала срещу него, първото нещо, което си помислил било "Ей тая ше я трескам"😆
Ба'хти колко бързо става свалката при хората 🤔

# 303
  • София
E, всяка жена си е имала дрийм тийм с лоши момчета Stuck Out Tongue

# 304
  • София
Започвам да си мисля, че само аз се събирам с такива, каквито си харесвам Joy

# 305
  • София
Не си само ти.
Не знам защо някои обясняват, че някои не заслужават да са харесвани Satisfied

# 306
Да, това с фукането го има, но не е ли то съществена част от живота? Все пак сме социални животни

Така е, просто са два вида кеф фукането и сексът. Точно както някой във ФБ се хвали, че похапва гуакамоле, аспержи и скариди, а вкъщи всъщност си умира да омаха половин тава свинско със зеле.

Гуакамолето не е лошо нещо. Нали смачкано авокадо беше, да не бъркам? Аз му слагам толкова чесън, че става достойно за предястие на шкембе чорба.
Тоест, индиректно казвам, че всичко е както си го направиш Wink

А защо средната женска хубост е най-привлекателна за мъжете?
Защото мъжете все пак преценяват и шансовете си. Не всички са толкова тъпи за да се смятат за Аполоновци и Давидовци.
Хубаво е човек да се цели по-високо, но не чак в небето все пак. Wink
Че това си е чисто стреляне на халост Wink

# 307
Всеки гледа с различни очи и не, не лъже нито себе си, нито никой.
Няма еталон за красота, който да унифицира въжделенията на всички и извън него нещата да са извън норма.

Аз пък харесвам състоятелни откъм вид мъже с лапи на дървосекач Stuck Out Tongue
Мъж 65 кг няма как да ми е интересен.

Е що кво им е на модерните мъжлета със шалчета, напудрени и гланцирани, които ако вдигнат нещо по-тежко от 5 кг ще си сецнат кръстчето? А да и ако си изцапат марковите дрешки може да ревнат.... Simple Smile

# 308
  • София
Нищо им няма. Няма ги и около мен Laughing

# 309
Авторката е на 29г. Колко да и се промени външният вид в рамките на една връзка?  Нещо в характера ще да е.. Дали става прилепчива и губи индивидуалността си или дава заявка за "свежарка", а нещо се губи после..Само тя може да разбере.

Последните мнения показват колко сме различни и че за всеки има любов, така де "грозник/ца"Simple Smile 
Аз до преди 4-5 г..хапвах по няколко филии на ядене, а вечер се черпех с цял шоколад и бях стройна фиданка..Ама на ..Сега и като дишам трупам Sad

# 310
Когато видя закръглен мъж със закръглена жена, изглеждат ми някак балансирани като двойка чисто визуално. Но като видя някой изпънат мъж със затлъстяла жена, или обратното, направо ми изглеждат нелепо.

# 311
# 312
  • София
Когато видя закръглен мъж със закръглена жена, изглеждат ми някак балансирани като двойка чисто визуално. Но като видя някой изпънат мъж със затлъстяла жена, или обратното, направо ми изглеждат нелепо.
Жената трябва да е с меки форми, мъжът с твърди. Това е

# 313
Защото ми се бият чисто визуално. Като да сложиш анцуг с токчета.

# 314
  • София
Ето как изглеждат звездните двойки в реалния живот, с обикновени дрехи, докато похапват или си играят на плажа (Снимки) - Много от нас се чудят как се държат известните хора, когато не са под...
https://www.zajenata.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D … 8)-news79692.html
Ето, поредна доза 5чки и 4ки.
Което ми напомня, че Milena Markovna Kunis си е твърда 10ка отвсякъде. Но и тя взе да остарява.
Скрит текст:

Идеята беше да търся несъразмерни 2ки, но гугълът не е толкова умен. Изкарва ми все някакви артисти и манекени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт