150 варненки!

• 6 997
  • 156
  •   1
Отговори
# 30
 В " Пицарела " в 18,30ч. Ще доведа и една приятелка, която също иска да помогне  Grinning

# 31
  • Му Кинд Оф Плаце
То се е видяло, че, за да излезем вечерта, ще трябва първо да си умием съвестта.  Rolling Eyes
Вътре за деца бива ли, поне?

# 32
ННещо ми се струва,че и 50 варненки не можем да се с ъберем,камо ли 150newsm78

То се е видяло, че, за да излезем вечерта, ще трябва първо да си умием съвестта.  Rolling Eyes
Защо вътре?Студено ли е за навън?

# 33
  • Му Кинд Оф Плаце
В началото на темата се коментираше за вътре, затова

# 34
Е,а вътре ще продължите вие с второто участие Laughing

# 35
На консултация сме в сряда то4но по това време Sad и явно пак няма да мога да  дойда,а за ве4ерно излзиане............. Cry............

# 36
На консултация сме в сряда то4но по това време Sad и явно пак няма да мопга дойда,а за ве4ерно излзиане не мога Cry............
Ако искаш да  дадеш пари,можем да измислим нещо Wink

# 37
      Хайде бе хора!

От 150 пишещи и четящи варненци не можем да съберем и 20.

Погледнете снимките на тези сладки деца http://www.snimka.bg/album.php?album_id=65333. С какво са виновни те за съдбата си? Дайте да им направим престоя в дома поне малко по - приятен.

Моля Ви да помогнете с колкото парички можете - дори 5лв ще се от полза.   Praynig

# 38
  • Варна
ННещо ми се струва,че и 50 варненки не можем да се с ъберем,камо ли 150newsm78

Защо вътре?Студено ли е за навън?

Навън вече няма маси, вчера минах от там Rolling Eyes.
Аз ще пазя едни "инцидентни" майстори на вилата утре през деня и няма да мога да присъствам на дневната среща, но на вечерната ще съм 100%.

# 39
Аз ще идвам утре в 10:30 и ще донеса парички от още две момичета, които са възпрепятствани.

Малина памперси засега са нужни само за дома в Аспарухово (той е за самотни майки в риск да изоставят бебетата си). Ако искаш можеш да ги донесеш на срещата, ако не като се прави нова среща към края на седмицата за Аспарухово може там.

# 40
Последно повикване! Ще чакам желиещите утре в ЕТНО в 10 и 30.
В Пицарела ще позакъснея, но виждам, че ще има хора още от 18:30. Моля някой да направи резервация за около 10 човека. Или повече newsm78

# 41
  Някой направи ли резервацията? Ако не сте, аз ще мина утре от там и ще запазя маси.

Колко ще бъдем все пак  newsm78

# 42
  • Варна
Аз ще дойда към 20часа за малко.

# 43
Около 15 майки общо се разписаха...от 813 прочитания на темата.не мога да повярвам.в темата за тока ли е  сеира? Да вземем там да влезем да поканим варненките ли?

Последна редакция: вт, 03 окт 2006, 20:24 от monda

# 44
Добре тогава, да мина тогава към 18:30 да дам пари става ли? Обаче ще бъда с приятеля ми и сигурно няма да остана. По принцип исках да дойда сутринта, но съм на упражнения тогава.

Общи условия

Активация на акаунт