"БРАТЯ" - сезон 2

• 31 814
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Ми някой и е казал, че като е напушена е така или пък режисьорът си представя, че това е мнооого сееекси, ама не е.

# 106
  • Пловдив
М не...просто представят в тая светлина днешните тийнове. Ама нещо не им се получава.

А като говореше Лора с адвокат/счетоводителя си и и спомена за продажба на апартамент, защо Лора се изказа за общия с Борис? Нали си има и нейно собствено? Явно са забравили или...?

# 107
Сигурно нейното си е нейно, общото е пак нейно. Grin

# 108
  • Другата България
Кое изобщо ѝ е адекватно на Лора?

# 109
Мая е ясна- ще се вземе с човекът на козметичната компания.
Той не спомена ли съпруга?

# 110
  • España
Онааазиии бааавнаааатааа прииияяятееелкааа нааа Вииикиии е толкова противна. Дано актрисата не е толкова зле, а е само образ. И без това сериалът върви безумно мудно, тая направо ме приспива като зааапооочнеее да влачи.
Баааавна , ама бързо действа 😉!

# 111
  • Велико Търново
Кое е нейно на Лора? Онова жилище, в което отиде към края на предния сезон, не беше ли под наем?

# 112
И на мен ми върви бавно. Майката играе по-зле и от миналия сезон.

Единствено ролята на труп би й подхождала. На нищо друго. По-лоша актриса не съм виждала. Само тя ми е по-противна от Симката. Гледа като недоцицал и все на разбрал. Не го харесвам въобще.

# 113
  • Пловдив
Кое е нейно на Лора? Онова жилище, в което отиде към края на предния сезон, не беше ли под наем?
нейно собствено беше...така каза.
Ама сега си мисля да не е на родителите и... Rolling Eyes

# 114
  • sofia
Някой ще ми обясни ли как така изведнъж Лора няма пари  И в същото време много и трябват/ уж заминава, а работа търси???/

# 115
Някой ще ми обясни ли как така изведнъж Лора няма пари  И в същото време много и трябват/ уж заминава, а работа търси???/

И разхожда кучета с бодигард Grinning

# 116
  • София
А този, с който се среща Симо психолог ли е наистина? И ако да защо по заведения се срещат? 🤔
Извинявам се, не сйм следила много внимателно.

# 117
Абе, хора, филмът е на Краси Ванков... София ден и нощ! 😆

# 118
  • Велико Търново
А този, с който се среща Симо психолог ли е наистина? И ако да защо по заведения се срещат? 🤔
Психолог от полицията. Колега на баща му е. Този, който се контузи на мача. И този, който в първи сезон даваше съвети на Борис за хапчетата, които пиеше.

# 119
Оф,да,това с Лора.Уж ще заминава,не искаше агенцията,а взе да търси клиентки.Пари трябвало спешно да изкарва,кога ще тръгва....
И това,дето Калин си е вкарал фикс идеята,че Драго е виновен за изчезването на Борис-пак ми се губи логиката.Разчиствал си конкуренцията ,ама Борис какво му пречи,той ако искаше,досега да го е убил .
И Драго само се мотае по улиците,какво прави,какво върши,никой не знае.

Общи условия

Активация на акаунт