"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 188
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз съм й бодигард 😂😂😂

А Симката “Аз контролирам” 😂😂😂

# 121
Аз ако бях на мястото на собственика, щях да си взема кучето обратно! 😁

# 122
  • София
А този, с който се среща Симо психолог ли е наистина? И ако да защо по заведения се срещат? 🤔
Психолог от полицията. Колега на баща му е. Този, който се контузи на мача. И този, който в първи сезон даваше съвети на Борис за хапчетата, които пиеше.
Мерси!

# 123
  • София
Много слаб сезон до тук. Не мога да повярвам, че това е същия сериал. Сценаристите изглежда са тотално изчерпани.
Ето до какво водят безумно многото епизоди.

Дано Калин и Драго раздвижат малко нещата, но то просто няма пари за нещо повече от камерни кадри.

# 124
  • На морето!
Ох, Снежа е кошмарна, миналия сезон я търпях, обаче на фона на тая тъпотия този сезон не се издържа.
Само Симката и Мая имат някакво развитие.

# 125
Ох, тоя Калин бива ли да е толкова дразнещ пръч!!!!!

Искам да му приключат героя, толкова е антипатичен!!!

# 126
И сега кой ще се окаже, че е поръчал Борис - биологичния баща на Денис ли?

# 127
  • София
Той е според мен, но защо? Или онзи новия бос, дето най-вероятно уби и украинския бос, с голата глава.
А ние още не знаем кой е таткото на Борис. Само тази въпросителна остана както и за това кой ще е таткото на детето на Лора.

# 128
Ааа не, по нетърпим и антипатичен герой от Снежа няма! Тази жена е абсолютно смехотворна т. е. Хаджиянкова, значи хваща го със злоба Велин за реверите и си в очакване да му изсъска или изреве нещо, абе очакваш емоция.. и нашата изрича едно вяло като молба "не е вярно" направо ме досмеша.
И с Лора се смях  от хиляди начини да изкараш малко пари  тя избра точно този начин, бременна да препуска из парковете с кучетата Joy
Сезонът е на Симо! Неговият герой търпи развитие,"държи контрола" един вид 😁
Нищо друго не се случва. Това ли измислиха, да следим меренето на силите между МВР и ГДБОП, мнооого интересно.

# 129
Абе, хора, филмът е на Краси Ванков... София ден и нощ! 😆
Азалия, с тоя коментар ми оправи вечерта! Велика си!

# 130
  • София
Да, Снежа е синоним на безсилие и некадърност.
Симо е симпатяга, спор няма, за което вина носи самият актьор. Обаче голямо развитие при него, няма що. 71 епизода по-късно, вече не е девствен... Grinning

# 131
  • Другата България
Той е според мен, но защо? Или онзи новия бос, дето най-вероятно уби и украинския бос, с голата глава.
А ние още не знаем кой е таткото на Борис. Само тази въпросителна остана както и за това кой ще е таткото на детето на Лора.
Чакай сега, на Боби баща е Велин.
И там ли има драма?
Още не съм гледала днешния епизод, но ви чета.
Нощес ще го въртя.

Изгледах го.
Нещо не ви разбирам.
Баща на Борис е Велин.
Там никога не е имало драма.
Не разбирам откъде и дойде това, че биологичния баща на Драго е поръчал Борис. То и така може да е, но дотук няма никакви индикации за нещо подобно.
Както и предполагах, Драго ще търси Борис. Ще станат комбина с Калин, който си изяде правото да го прави легално. Вече съм убедена, че той самия няма нищо общо със случая. Калин Врачански ми липсва вече.
А Лора....оффф.
Снежа.....два пъти офффф.
А Ива.....много пъти оооооффффффф. Дразни неимоверно, но евала на Мая за спокойствието. Желязна е. Аз бих искала двойна заплата, и бих я изнудвала.
Бавничко ми е и на мен, силно се надявам тандема Драго-Калин да раздвижи ситуацията.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 01:16 от Merri_An

# 132
Мая ми е най-големият сладкиш - изглежда пълна кукувица на фона на "много нормалните", обаче излиза най-здравомислещият човек в сериала. И от насилието на оня пияния намери имаше сили и воля да се откъсне, и гледа ведро напред, и актрисата е супер готина.
Другите са ми... ен пъти оффф Simple Smile добре поне, че или смениха гримьорката на сериала или са я освестили та вече не ги цапоти със сенки като за Хелоуин. Преди особено Ива беше на вампир направена, а, и кожите им гледам са поизчистили. То бива естествено, ама цялата в дребни пъпки, с фон дьо тен и сиво кафеви сенки - ужасно беше. Сега е къде по-приемливо.
Хлапетиите ме веселят, типични тийнета, обаче онова бавното наистина дразни. Да видим Супер Симо какви ще ги натвори Simple Smile

# 133
Драго спомена, че е говорил с третия съдружник, май пак украинец. Дали няма да изскочи заек от там?

# 134
  • Другата България
Драго спомена, че е говорил с третия съдружник, май пак украинец. Дали няма да изскочи заек от там?
Алексей.
Това го чух.
Но продължавам да не разбирам откъде дойде това с биологичния баща на Драго? Че той бил поръчал Борис?

Общи условия

Активация на акаунт