"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 189
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Някой ще ми припомни ли кога и защо Снежа се отдръпна от Драго и взе да защитава Борис? Че нещо ми се губи?

# 136
  • Пловдив
От никъде предполагам...просто се търси логично обяснение на случката Simple Smile

Алексей, да...третият съдружник. Уж Драго му обяснил и той нямал против...разбрали се, ама дали ще е така или ще довтаса и той с претенции...?

Другите не ми се кометират, че едва ги изтрайвам...само Мая внася свежест Simple Smile

Вив и на мен така...

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 16:20 от mystic woman

# 137
  • Другата България
Някой ще ми припомни ли кога и защо Снежа се отдръпна от Драго и взе да защитава Борис? Че нещо ми се губи?
Когато Лора забременя и тя разбра чие дете /евентуално/ чака.

# 138
А и когато Драго разбра, че биологичния му баща не е Велин, доста грубо се отнесе с майка си. Тя тогава толкова му звъня, той не вдига, изгони я от офиса... Мисля, че това оказа влияние. Борис също не се държа добре с нея, но пък отиде в болницата като се беше натровила с лекарствата.

# 139
  • Mediterraneo
Можеха да ни спестят усилията да гледаме изобщо втори сезон! Няма такава боза! Гледам всяка вечер и очаквам най- после да се случи нещо! И продължават безсилните опити да направят този сезон гледаем.

# 140
И аз стигам до този извод. Явно историята е била предвидена за един сезон, затова и вървеше стегнато, динамично, увлекателно, имала е предвиден край предполагам.
Заради интереса правят втория сезон, но пък няма какво да се разказва и трябва да се съчиняват истории, които да продължат интереса. Но явно (поне засега) не се получава.
Аз много исках втори сезон, но не мога да си кривя душата, засега не ме грабва.

# 141
Е, то какво да ни грабне... Ходят насам-натам и вечно търсят някого или себе си (Лорчето) и нищо не намират. Никой не знае какво се случва, кой къде е и защо е. Всеки е виновен на някого и не знае какво всъщност иска. Голяма досада е в момента!

# 142
Интерес имаше, идеи също, ноо както всико хубаво бързаме да го експлоатираме. На мен в края на предния сезон ми стана трудно да следя действието, просто се проточи "сезона" повече от необходимото и взех да губя интерес.
Стандартно един сезон на сериал се излъчва в избраната програмна схема на дадената телевизия.
Но при нас отново нещата са някаква измислица. След ударния първи сезон и зелена светлина, сценаристите сядат мислят, творят и изпипват съвършен сценарий. Актьорите пролят-лято на следващата година(т.е. сега) снимат нов сезон, обработка, монтаж...и на есен следва да бъде излъчен. Каква е тази сериална схема в България - есен сезон, пролет сезон...както е тръгнало на лято трети? Така снимат южните съседи протяжните 120 серии Wink

Това бързане да не губят зрителския интерес води до слаб претупан сценарий и точно до това от което се боят.

# 143
Сега изгледах снощния епизод. Хареса ми Калин като пита Драго като е ч*кал оня парцал,жена му,не му ли е бил брат Борис. 😁 Лора пълна смешка с това куче.

# 144
Каква е тази сериална схема в България - есен сезон, пролет сезон...както е тръгнало на лято трети?
От зор да утрепеш конкуренцията и за пусти рейтинг. Ама зрителят не е прасе да "яде" всичко! Колкото ще да е бил супер първи сезон, като не става втори - губят! Не сме женени за сериала.

Хареса ми Калин като пита Драго като е ч*кал оня парцал,жена му,не му ли е бил брат Борис.
Да, де, ама и Драго му отговори подобаващо за неговата жена... 😎

# 145
Е, то какво да ни грабне... Ходят насам-натам и вечно търсят някого или себе си (Лорчето) и нищо не намират. Никой не знае какво се случва, кой къде е и защо е. Всеки е виновен на някого и не знае какво всъщност иска. Голяма досада е в момента!

Хаха, много точно Grinning

За програмните схеми е така. Минали - неминали 2-3 месеца - нов сезон. И Откраднат живот е така.

# 146
"Откраднат живот" никога не съм гледала, но сега върви рекламата на "Ол инклузив"...сезон в планината, че и Коледа си честитят. Smiley На нас вече ще ни е морско. Smiley Няма да споменавам западняците как биха изчислили точно в кой епизод коледната тематика да разтопи сърцата на зрителите, съвпадайки приблизително с истинската Коледа и изобщо да съобразят излъчването.

# 147
  • София
Мисля, че като цяло сезонът на Нова е слаб.

# 148
Интересно ми е, Драго голям мафиот, с баничарката и един човек охрана. Мотка се по улиците и всеки го намира Simple Smile Велин, Калин, на който не му е притябвал, той не го е намерил.
В БГ сериалите, мен ме дразни, че въртят все едни и същи артисти. Вергов, Врачански и т.н. Сега примерно мернах Нейков в Откраднат живот. Ми него го свързвам с Рангел от Столичаните.
В Приятели Рос и Чанлър , си остават Рос и Чандлър. За други сериали се търсят други лица.

# 149
Освен едни и същи лица, липсва и масовка. Толкова ли е трудно да наемат някакви начинаещи или хайде не актьори, но обикновени статисти. Едно празно, пусто.
На Лора майка ѝ коняк ли щеше да праща на Бобчо? Smiley
Усещам, че ще се превърне или ще си го превърнем в комедия този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт