"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 194
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мери,
моя грешка в бързината както обичам да казвам. Да се чете, че се търси кой е бащата на Драго, не на Борис. Вместо Драго съм написал Борис. Значи имаме две неизвестни, кой е бащата на Драго и чие е детето на Лора. Въпросите останали още от миналия епизод. Отвличането на Борис не го приравнявам, защото е само за този сезон, а и вярвам, че бързо ще го намерят (дано, хах).
А за това, че биологичния баща да е този, който е отвкякъл Борис не е че има доказателства или подсказки, но ей така за драма и интриги, а и защо не? Майка му на Драго видимо не искаше да му каже кой е, явно не е приятен човек или да му е чиста работата (примерно, ест. може и да е някой съвсем добър и кротък човечец). Ако не е той, трябва да е гологлавия съперник на Драго от сезон 1 и в момента може би най-важната клечка в подземния свят (все му забравям името).

# 151
  • Пловдив
Бащата ще го оставят за третия сезон Satisfied

# 152
To кактo cе влачи сюжетът и детето ще се роди след сезон-два 😂

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 18:19 от bonibon_

# 153
  • Другата България
Мери,
моя грешка в бързината както обичам да казвам. Да се чете, че се търси кой е бащата на Драго, не на Борис. Вместо Драго съм написал Борис. Значи имаме две неизвестни, кой е бащата на Драго и чие е детето на Лора. Въпросите останали още от миналия епизод. Отвличането на Борис не го приравнявам, защото е само за този сезон, а и вярвам, че бързо ще го намерят (дано, хах).
А за това, че биологичния баща да е този, който е отвкякъл Борис не е че има доказателства или подсказки, но ей така за драма и интриги, а и защо не? Майка му на Драго видимо не искаше да му каже кой е, явно не е приятен човек или да му е чиста работата (примерно, ест. може и да е някой съвсем добър и кротък човечец). Ако не е той, трябва да е гологлавия съперник на Драго от сезон 1 и в момента може би най-важната клечка в подземния свят (все му забравям името).
Райков.

# 154
Ама много неприятен тип! И няма вид на мутра.

# 155
Бебе този сезон няма да има, Йоанна е приключила със снимките, има и сторита в профила ѝ, няма корем.

Аз очаквах да загуби детето при взрива, за да започне на чисто, колкото и да е гадно.
Нищо чудно това да се случи, все пак. Снощи като я видях с това огромно куче, което тежи повече от нея /голям сладур 😍/, първата ми мисъл беше, че ще я повали, дръпне и т.н.
А Драго как така е ок жената на живота му бременна да разхожда кучета и да ѝ праща пари в плик, много тъпо 😒

И на нея ѝ е трудно да търпи Лора 😁:

# 156
Ами до тук нищо разтърсващо... 🙄

# 157
Ами така ни разтърси, че заспивам няколко пъти от скука Joy

# 158
Разтърсващо тъп.

# 159
  • София
Лора да беше дъщеря на Снежа, нямаше да си приличат толкова 😜

# 160
Най-интересното дотук в сериала - развитието на Симо Grinning Очаквам скоро красивото бавноговорещо момиче да му съобщи, че ще става баща.

# 161
  • Mediterraneo
Разстърсена съм направо. От скука.

# 162
Сега изгледах снощния епизод. Хареса ми Калин като пита Драго като е ч*кал оня парцал,жена му,не му ли е бил брат Борис. 😁 Лора пълна смешка с това куче.
На мен пък ми хареса как Драго му припомни, че и жена му е минла през леглото му. Не е работа на Калин да си пъха носа в чаршафите на хората.

И изобщо този сезон не могат да изградят пълнокръвни образи. Не са интересни, кухи и нелогични.
Само на Симката вярвах, че е девствен Simple Smile

# 163
И изобщо този сезон не могат да изградят пълнокръвни образи. Не са интересни, кухи и нелогични.
Защото се смениха сценаристите. Само Ники И. остана от старите. Няма динамика този сезон. Не ми харесва. Плитки и скучни истории. Мога да го гледам ей така докато върша нещо и пак няма да съм изпуснала нищо.

# 164
В първия сезон разпалено обсъждахме кой кога е мигнал и какво е пропуснал.
В този - всички може съвсем спокойно да спим, защото нищо не се случва!

Общи условия

Активация на акаунт