"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 205
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Голям майтап ставаше в темата, имаше страшно много недомислици и дървении и те ни забавляваха.
Ако не беше свършил "Под прикритие" преди седмица, нямаше толкова да си личи разликата.

# 181
  • София
Не знам, за мен Луната беше върха на тъпотията и бие всички останали. 😀

# 182
  • Другата България
А аз искам много сезони на "Четвърта власт".
Ама няма.

# 183
Четвъртата власт имам спомен, че много ми хареса, жалко, че не го продължиха.
Както и Връзки, пусна се някакъв слух преди време, че ще го снима друга Тв, но така и си остана.

И Луната беше забавна, но с Киро блендера няма такъв смях 😂😂😂

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:24 от Вαнилия ~🌸~

# 184
  • Велико Търново
Кое е нейно на Лора? Онова жилище, в което отиде към края на предния сезон, не беше ли под наем?
нейно собствено беше...така каза.
Ама сега си мисля да не е на родителите и... Rolling Eyes
В такъв случай защо Драго ѝ наема квартира? Включено е в пазенето ли?
Моят мъж гледа по Nova Play сега. Аз покрай него наваксвам с пропуските. Ама много гадно прекъсват с реклами - все едно са част от филма Satisfied Тук Mari_Mar май не пуска директни линкове?

Понякога в сцените с Ива и Мая очаквам във всеки момент да се появи и д-р Грънчарова със Савекс в ръка Joy

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:21 от DamaPika

# 185
Доколкото съм чувала "Братя" е създаден като римейк на турски сериал. Подозирам, че сериала там е свършил със сдобряване на братята. Логично ми беше и Драго да изчезне и Борис с Лора да му гледа детето иии...край. Просто според мен заради интереса са решили нашите да го продължат. Личи си, че все едно други хора са писали сценария, като изкуствено удържен е. И общо взето не знаят какво да правят, Калин Врачански е имал друга работа и сега докато не си я свърши, ще му търсят героя. Чудно просто.

# 186
Доколкото съм чувала "Братя" е създаден като римейк на турски сериал. Подозирам, че сериала там е свършил със сдобряване на братята. Логично ми беше и Драго да изчезне и Борис с Лора да му гледа детето иии...край. Просто според мен заради интереса са решили нашите да го продължат. Личи си, че все едно други хора са писали сценария, като изкуствено удържен е. И общо взето не знаят какво да правят, Калин Врачански е имал друга работа и сега докато не си я свърши, ще му търсят героя. Чудно просто.

И аз не мога да си обясня защо не включват никакви кадри с Калин, освен ако не са нарязали на парчета героя му и не става за показване. Thinking

Тоест, ако е жив все още, защо не ни го покажат поне за момент завързан в много тъмна стая или упоен, или и аз не знам ... Не е необходимо да разкриват цялата история и кой и защо го е отвлякъл, а съвсем малко, колкото за интрига и съспенс.

# 187
Може да е прекарал ковид и заради това да не е могло никой да го снима.

# 188
Определено има някаква голяма причина да го няма и това не е свързано толкова с първоначалния сценарии, колкото са го мислили в движение заради други обстоятелства.

# 189
  • София
Винаги има как да стане- можело е само гласът му да запишат по някакъв начин и да измислят нещо, но не би. 😀

# 190
Поне другия брат с трите имена да дават, а то напоследък само малките, все едно тийн сериал гледаме.

# 191
  • София
А може Борис да е отвлечен от роднина на убитият затворник, този който Драго е представил за себе си.

Адски ми е скучен сезона до момента.

# 192
  • София
Да, липсата на Борис е набиваща на очи. Дори да е имало период, в който Врачански да не снима, след това можеха да заснемат сцени и после да ги монтират - просто да загатнат нещо. Има смисъл, ако са го убили вече, но е тъпо да го гътнат в началото на сезона  / “Братя” е филмът все пак/. Освен, ако не са ни подготвили супер-дупер изненада 😜.

# 193
Няма да го убият, не вярвам.

# 194
Не вярвам да е убит Борис. То така ще увиснат сумА ти сюжетни линии.

Общи условия

Активация на акаунт