"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Другата България
Е, все пак го няма от няколко епизода, не може да се говори точно за липса.
Прекалено сте критични ми се струва, то дяволът е в детайлите, но ако се гледа не толкова предубедено като мен, сериите дори не се усещат кога започват и свършват.
А и съм сигурна, че Борис ще се появи....някога.
Няма да е убит.

# 196
Мери-Ан, съгласна съм.
Вярно, втори сезон засега е под нивото на първи, но недоволството ми се струва в повече.

# 197
Ами ако основната мистерия в сезона е търсенето на Борис и около това героите, които в момента са скарани, да се обединят, за да го намерят и всеки да изживее личен катарзис и Борис да се появи в края на сезона. 😀

# 198
E в някои отношения няма как да се обединят. Например любовният триъгълник-братя-Лора.... За мен и двамата трябва дс приключат с нея, за да намерят път един към друг. Който и да остане с нея, обрича отношенията си с брата, а по мои наблюдения втори сезон ще е точно за прошката между двамата

# 199
  • София
Е, чудесно! Двамата братя се прегръщат, а Лора с детето - кучета ги яли 😂

# 200
  • София
Ами Лора сама си е виновна, тя си се доведе до това положение, слаломирайки на везната и играейки си и с двамата.

# 201
  • Велико Търново
Радо всъщност не знае, че Борис е брат на Денис/Драго, нали?

# 202
Добре какво стана с тежкарският мерцедес на Драго, с тази баничарка...?!
Изобщо не остана нищо от маститият мафиот, нито поведение, тоалети,прическа.Какъв е смешник бодигарда, плаши с поглед 😁

# 203
  • София
Ох, буквално ще им наврат камерите в лицата. То бива, бива, ясно е, че нямат пари, ама чак пък толкова.

# 204
Изобщо не остана нищо от маститият мафиот, нито поведение, тоалети,прическа.Какъв е смешник бодигарда, плаши с поглед 😁
Това е животът...омотаеш се по една жена и целият ти имидж отива на кино Joy

# 205
Целият филм стана смешен... Или по-скоро жалък.
Ива ми иде да я тресна с нещо по главата! Толко пък зло същество. (ау каква голяма глава има!)
И кой нормален ходи да се подхилква и да се заяжда с колегите си като Калин? Той пък стана повече от противен.
Поредната тъпа сценка, затриха кученцето. То нали е ситно...

# 206
  • Велико Търново
Ама поне Мая ще ѝ изчисти аурата на Ива.

Ах... да не стане заварка между Лора и бодигарда Satisfied
Язък за кучето обаче.

# 207
Да бе, тоя е такъв картоф, баш па с него заварка. Трябва да е дошла Фуча за такава сценка.

# 208
  • София
Ако не се лъжа това е 7 епизод.
Абсолютно всичко което се случи до тук през сезона спокойно можеше да се побере само в един епизод.

# 209
To цял главен герой изчезна, ти за един мерцедес се чудиш.

Общи условия

Активация на акаунт