"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 481
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Да, бе кат на филм...с такива проблеми бе Борис, па пи месец добавки и хоп! към непорочното зачатие отива работата...

Не добавките, а спирането на антидепресантите даде ефект, но да - стана чудо за един ден 😃

# 451
Ама те ще я изследват за антитела ако има разминаване в Rh на родителите.
В случая мислят, че няма причина да го правят, не знам как ще го нагласят.
Аз пък друго не разбрах - бодигарда на Борис не беше ли същият, който качва количката в буса след отвличането?

# 452
На сторитата и снимките от сета на Темелкова, Лора не е с корем. Аз се чудя дали ще остане бременна.

# 453
На сторитата и снимките от сета на Темелкова, Лора не е с корем. Аз се чудя дали ще остане бременна.

Според мен не. Или ще я нападнат, рускинята ще е замесена, и така ще изгуби детето си, или в един момент ще се окаже, че бебето е с положителен резус фактор и ще се стигне до усложнения и аборт.

# 454
Тя имаше ли предишна бременност Лора с Боби?
Помня някакви драми, какво беше точно...

# 455
Няма предишни бременности.
Драмата беше, че не може да забременее.

# 456
Аз очаквам приятелката на Симо да му кръшне с някой друг, Виктория да го успокои и да правят кекс, а накрая изведнъж да се окаже, че и двете чакат бебе от него. Или поне така да си мислят.

А Борис да изскочи от някой шкаф.

# 457
Относно теста за бащинство - има Гугъл. 😜 😂
А той казва, че след 8ма г. с. може да се направи тест с натривка от майката. На всичкото отгоре е 99,99 % точен. 👍
Относно Калин - много добре го написа някой - точно като в индийски сериал. Снощи беше много смешен като се оцъкли, та и кръвно вдигна чак. 😂
П. П. Редактирам се - с кръв от майката и натривка от бащата. Резултат след 10 работни дни за нищожната сума от 3120 лв. Жълти стотинки за Драго мафиота. 😜

# 458
Жалко ще бъде, ако бебето е на Борис. Лора каза, че цял живот е бил само Драго. И сега бебе от Борис...

# 459
Въпросът е има ли как да се установи по време на бременността, че бебето е с различна кръвна група.
А ако се разбере това, няма смисъл от тест за бащинство.

# 460
  • София
Жалко ще бъде, ако бебето е на Борис. Лора каза, че цял живот е бил само Драго. И сега бебе от Борис...
😂 Ти на Лора вярваш ли? 😜

# 461
  • София
Ама в момента никой няма съмнения, за да се прави тест за бащинство. 😀

# 462
Принципно,ако Драго е - Rh,ще си мислят,че всичко е шест,а изведнъж тя ще започне да прави антитела и оттам могат да разберат ( някой го беше предположил тук това),обаче нали при първа бременност няма значение бащата какъв Rh e.Това го знам със сигурност, защото първото ми дете бях в началото на бременността като се разделих с бащата и незнаех кръвната му група, н
но не е било проблем( обаче пък май пак ми правеха изследването-Кумбс,за антитела)Обаче,може пък да има и изключения и оттам да излезе зайчето
просто ще бъде много тъпо,ако просто ей така го вмъкнаха това ,без да доведе до нещо.Оф....незнам и аз вече се обърках с тази нейна бременност,кръвни групи и т.н😁
А това ,че полицай помагал на руснаците,не става ли въпрос за Борис?

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 21:19 от renidimova

# 463
  • София
Лора изобщо ще стигне ли до раждане?
На този етап не е сигурно какво са измислили сценаристите. Засега само е ясно (почти), че Борис ще е бащата - иначе защо вкараха този Rh- и изследванията на Драго 😉?
Може Борис да даде фира, а Драго да отгледа детето на брат си, за да се затвори кръгът, макар че по- логично беше обратното 😉.
Ох, не мога да им смогна на врътките 😂

# 464
Ние сме с различни Rh и ми следяха първата бременност за това, така че има значение, нищо че е първа.

Общи условия

Активация на акаунт