"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 484
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Другата България
Сега чакам да видя колко епизода ще протакат резултата за бебето.
Пак питам, нали първо трябва да се роди, за да се установи кой е бащата? Пропускам ли нещо? 🤔
Не мисля.
Снощи се каза, че и ДНК е взета от Драго.
При това положение не е проблем и сега да се установи, че не той е бащата, да не говорим за кръвни групи и резус фактори.

# 436
Не съм сигурна, ако се появи някакъв проблем, дали не е възможно и по време на бременността да се установи, че детето е с положителна група? При амниоцентеза,  например може ли да се изследва?

# 437
  • София
Е, хубаво, но на детето ДНК или кръвна група няма да изследват сега, не се налага. Освен ако не вкарат в сценария проблем при него.
И всъщност как изобщо Денис поне няма съмнение. Лора знае че Борис е стерилен уж, но Денис не знае. Не е ли възможно според него да са правили секс и двамата...

# 438
  • Другата България
Нямам представа как ще го измислят и дали сега ще стане ясно, на мен много ми се иска да е така заради Борис.
Аз още от първи сезон си вярвам, че детето е негово.

# 439
При амниоцентеза,  например може ли да се изследва?
Амниоцентеза се прави за изследване на аномалии. Не знам кръвната група може ли от амниотична течност да се определи.

# 440
На мен ми стана смешно Калин като каза на Симката “Ти знаеш ли,че има една там и една в банята?!” 😂😂😂 Оргия прави Симката. А пък Нора като му каза “Сексии,това е за банята!” бях туш! Симката секси,ОМГ. 😂
Иначе за мен само Калин играе добре изчезването на Борката,другите... 🙄 все едно нищо не е станало. Снежа пък съвсем. Гримаси,интонации,нищо не й се получава. Много е нелепа.
Добре стана това с кръвните групи,ама дано Борката е жив да разбере,че има детенце. 😁

Той Калин компенсира и заради другите Grinning Снощи чак щеше да припадне, горкия, от мъка Grinning

# 441
Не знам дали е коментирано вече, но се замислих, че може би именно Борис е убил Фьодор. Има мотив, има възможност.

Другото, което ми направи впечатление, беше, че шефът на Калин (забравих му името) тотално пренебрегна информацията, която полицайката му даде. Логично е в тази ситуация да се позаинтересува поне малко дали няма корумпирано ченге сред тях, което да работи с мафиоти. Не знам дали това е недомислица на сценаристите или наистина ще се окаже, че самият шеф е замесен.

# 442
  • София
На мен също ми е интересно дали реално преди раждане в този случай може да се установи нещо, за това повдигам темата. На сценаристите не мога да разчитам за достоверност. 😀

# 443
Назад дадох линк, прочети, там е обяснено.

# 444
  • София
Прочетох Азалия, но там няма отговор на моя въпрос или поне аз не видях. Пише защо се прави това изследване и какви мерки трябва да се вземат в определени ситуации. Никъде не пише да се изследва бебето по някакъв начин преди да се роди.

# 445
  • София
При майката се получават нещо като антитела в кръвта и по това може да се открие. Опасно е при следващи бременности... Но тук какво ще измислят 🤔

# 446
Никъде не пише да се изследва бебето по някакъв начин преди да се роди.
Бебето се изследва с помощта на амниоцентеза, но се прави в случаи на генетична обремененост или индикации за аномалии при ехография.
https://agselena.com/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80 … 0%B0%D1%82%D0%B0/
А за кръвна група и Rh как и дали може да се изследва бебето, не знам.

# 447
Да, всъщност може по изследванията на Лора да се установи, а не да тестват детето.

За мен също от самото начало бебето е на Борис, не съм имала съмнения за Драго.
А Борис не каза ли и на Драго, че е стерилен или само на Лора?
Много е досадно вече с липсата на Врачански, време е да ни пуснат някаква следа от него.

# 448
  • Пловдив
Да, бе кат на филм...с такива проблеми бе Борис, па пи месец добавки и хоп! към непорочното зачатие отива работата...

# 449
За офиса - в края на предишния епизод Радо и Драго си казаха нещо за него. Явно от петък до понеделник се е случило, каквото там е било Joy

И "излизат на чисто". Joy
Сякаш в предния сезон това не им беше целта също.
Ама наистина си стана семейна комедия.

Общи условия

Активация на акаунт