"БРАТЯ" - сезон 2

• 31 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Mediterraneo
Тъпчем на едно място. Не ми харесва, мудно ми върви. Борис изчезна, цял полицейски отдел не се усети откъде да почне търсенето. Лора продължава да ме дразни, Ива пък съвсем. Тийн линията и тя наникъде, изобщо...

# 76
  • Другата България
Ама пък Драго е наслада за окото.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 77
  • София
Ива... все имах някаква тайна надежда, че може да се промени след всичко, което ѝ се случи, но не, остава си гадина. Супер гадни неща наговори на Лора, може да е всичко, ама чак така, при положение как ѝ се пишеше на приятелка...

Калин много ме изкефи като ѝ каза, да говори с някого, на когото му пука.

Мая може за много хора да си е шестица, но като цяло е добронамерена.

Борис и отвличането, интересно ми е, кой стои зад това.

Жалко, че Снежа не разкри, кой е баща на Драго.

Лоренцето милото толкова изгубено, толкова изгубено, че направо лошо да ти стане като я гледаш как се лута.

# 78
Напълнял е! Добре му е така, не обичам хилави мъже 😁

# 79
  • София
Калин дали няма да има афера с тази новата колежка?

# 80
  • Пловдив
м не...тоя сезон не е .

# 81
  • Другата България
м не...тоя сезон не е .
Абе.....така небрежен, да ти кажа повече ми харесва.

# 82
Ще има интрига кой е бащата на Драго, щом отново обърнаха внимание на това.

Новата колежка също неслучайно ще работи по случая с тях. Интересно, ако се завърти с Калин, той как би постъпил с Ива?

и другите приключват със снимките:

# 83
И сега Калин има ли пръст в отвличането на Борето,хъм ? И ако е да-защо?
Това шега ли е, слънце?
Някой го предполага ли?

Да, защото дадоха как Калин му рови из нещата докато играеха футбол и се оглеждаше да не го забележат. После ключовете на Боби изчезнаха.

# 84
  • Другата България
Миналата съм.
Това не го помня.
Въпреки това не го вярвам.

# 85
Твърде разводнено ми е с второстепенни сцени за разлика от началото на предния сезон. Очаквам да вдигнат малко темпото. Очаквам и полицаите да свършат нещо по-смислено от само ядене и развлечения.

# 86
  • София
И сега Калин има ли пръст в отвличането на Борето,хъм ? И ако е да-защо?
Това шега ли е, слънце?
Някой го предполага ли?

Да, защото дадоха как Калин му рови из нещата докато играеха футбол и се оглеждаше да не го забележат. После ключовете на Боби изчезнаха.
Калин искаше да види дали Боби се е отървал от пистолета, както бяха говорили в една предна сцена... Едва ли има нещо общо с отвличането на Боби, няма логика, смисъл...

"Последна работна седмица"... дали ознава, че няма да има 3-ти сезон? Grinning Пуу да бяха пуснали нещо като игра с пращане на сценарии на мейла и примерно победителят да присъства на снимачния процес или знам ли.. такива идеи щяхме да им дадем, за да продължат да го развият...

# 87
Аз подозирам Радо за отвличането. Не знам защо,но има нещо гнило около него.
Лора е много дразнеща!

# 88
Сега интригата е още по-голяма - къде е Борис, как свърши Симо ...

# 89
Поглеждам сериала и темата с едно око, ами бавно ми е.. харесва ми новата полицайка, дано дано завъртят нещо интересно с нея като разследване (да се изяви като добра полицайка), а и нещо с Калин, че да изгони тази противнячка Ива. Както някой писа по-горе двете с Лора са хвани едната удари другата. Както и Вики и другата кифла със странния провлачен говор, приличат си, правят си номера... абе женско приятелство. Не се търпят

Общи условия

Активация на акаунт