"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 234
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Нали беше пребит от Радо, та явно от там тръгна с мафиота и т.н...

# 256
Разследващия /все забравям героя на Дани Ангелов/ може да е наясно с отношенията Борис-Драго-Лора, но все пак от тогава мина време, а и в добавка взривената кола с Лора е достатъчно основание да поговори с нея, най-малкото като съпруга да я уведоми, че е изчезнал.  Дори и в развод, те все още са съпрузи.  Според мен е редно да разпитат всички близки на изчезналия, без значение в какви отношения са с него, ако пък са в лоши, е направо задължително. Но те като цяло освен, че прегледаха записа от залата, нищо друго не правят.

Гаврилов съвсем го бях забравила, вероятно и сценаристите. 😃 За Лина и Боксьора едва ли ще чуем нещо също.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:05 от Вαнилия ~🌸~

# 257
  • Велико Търново
За Лина и Боксьора едва ли ще чуем нещо също.
То за живите (визирам Борис, щото нали се предполага, че все пак е жив) нищо не чуваме, ти за умрелите искаш да чуеш Satisfied

Шефът на отдел "Убийства" е Димитър Черкезов. Снощи много ми стана смешно Калин като му каза "Митко".

# 258
  • София
На мен вече нищо не ми е ясно, в момента най-много ме кефи Мая. 😂

# 259
Бавен, та бавен сезон, нищо не се случва.. Мисля си, че Радо е намесен в нещата, не знам защо.

# 260
Да се включи Вергов /Петков/ от "Отдел Издирване" да търси Борис. Grinning
Тук явно го търсят от грешните отдели.

# 261
"Отдел Издирване" са много по-ефективни от тукашните, но и там са пълни с издънки. Ако полицаите работеха както трябва нямаше с какво да се запълнят предвидения брой епизоди. Обаче те залитат в другата крайност и отдавна много ме дразни.

# 262
Мен от снощи ме мъчи въпросът с изгубеното куче. Какво стана с него? Какво казаха на собственика?

# 263
Мен от снощи ме мъчи въпросът с изгубеното куче. Какво стана с него? Какво казаха на собственика?

Нищо. Лора отиде на преглед и после на пилатес.

# 264
Да, забравиха да изпишат накрая, че нито едно животно не е пострадало при заснемато на епизода.
Иначе що народ изтрепаха... Че и не потърсиха.

# 265
И кучето изчезна безследно като Борис.Да не вземе то да открие Борис и да разреши тази така заплетена загадка.Joy

# 266
  • Mediterraneo
Кучето! Всички търсим Борис, никой не го е еня за кучето.

# 267
  • Велико Търново
Ххахах, Вив*, снощи и това ми мина през ума Joy

# 268
  • София
Минавам да кажа, че Борис изчезна!
Специална порода куче го издирва, но то също изчезна!

Заради зачестилите мистериозни изчезвания са извикани специални агенти...

# 269
  • Пловдив
Е, те тия веч ша го найдат! Laughing  Чакаме тая вечер...да почват, че...

Общи условия

Активация на акаунт