"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Май ще е добре да е последен сезон,ако така върви развитието на историята.
Отдел издирване "тече" от няколко седмици Simple Smile,но аз нещо не съм впечатлена и май няма да го догледам,досега се насилвам за -3 ли бяха епизодите?

# 376
Да, по- добре да спрат, а
не да става София ден и нощ.
Аз и двата сериала ги мъча.
Всъщност Издирване спрях и трета серия не я гледах. На втора след първия куршум съм аут и заспах. Натоварва ме този филтър и крясяцъте на Попадупулу.🤢 И реших да не се мъча.
А този ми върви като фон,   вече. Мога и да мигам.
А и не ме дразни.

# 377
Аз всичките гледам, без Ол инклузив 😄, трябва да е някаква пълна дебилщина, за да го зарежа.
На мен ми харесва Отдел издирване, макар и да не е точно това, което очаквах.

А за Йоанна - това изказване си е конкретно за втория сезон, според мен. Колкото и да не ѝ харесва Лора, не вяряам да откаже хонорар за трети сезон, ако снимат. 😁

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 10:16 от Вαнuлuя ~🌸~

# 378
  • Mediterraneo
То си личи, че Йоана не харесва Лора. Въпреки че една добра актриса не би допуснала зрителите да разберат това!

# 379
  • София
Пуснала съм случайно Гала, Темелкова и гостува. Първото и изречение беше, че сценаристите много са се раздали този сезон. 🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 11:15 от sea.sea

# 380
  • София
😂 Така са се раздали, та чак са изчезнали 😜

# 381
  • Mediterraneo
Липсват просто. Все едно са оставили на самотек актьорите и те се чудят как да завършат сезона.

# 382
Пуснала съм случайно Гала, Темелкова и гостува. Първото и изречение беше, че сценаристите много са се раздали този сезон. 🤣🤣🤣
Не бях забелязала, че има такова свежо чувство за хумор Темелкова.
До тук един Драго и Симката им изнасят сезона. Другите или липсват, или толкова нереални образи, че изобщо не им вярвам. Нито мога да харесам, нито да намразя. Кухи от въре, нищо че ни ги рисуват почти биполярни или депресирани, безплътни са. 

Мога да им препоръчам един мафиотски сериал, но направо да го прекопират. Не им трябва да оригиналничат, да поправят и променят сюжет и образи. Само копи/ пейст моля.

Suburra: Blood on Rome  https://www.netflix.com/title/80081537

# 383
  • София
Калин, май иска да хване Драго повече заради Ива, отколкото заради Борис.

# 384
Рускинята от йогата само как разпитва Лора и се опитва да научи всичко.

# 385
  • Велико Търново
Ох... това мякащото Норче не мога да го понасям...

Резултатите от изследвания за кръвна група не стават ли бързо, какво беше това обаждане късно вечерта, ще кажеш, че ей сега са излезли и точно на секундата трябва да се вземат мерки.

# 386
Ха ха положението при Симката е "а снощи правих кекс, кекс.." Joy

# 387
Калин към Симо - "На твоите години оргиите са незаконни" Joy

# 388
Едните инжекции, дето трябва да ги сложат, ако Rh-то на бащата е различно са при раждането, не ей сега на момента, ама... да беше само това.
Снежето ще вземе сега да го приспива Велин, толкова е грижовна!

# 389
И покрай Rh- то ще цъфне, че бащата не е Драго.

Общи условия

Активация на акаунт