"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Поне стана ясно, че Борис е бил отвлечен с буса на Радо.

# 466
Обаче Лора взе да се усеща и нищо не му каза на Драго. Прекалено много съвпадения стават, снимката на онзи мъж който видя в полицията, сега номерът.
Но Драго ми се струва, че наистина я използва за инфо само. Не мога да реша дали е замесен в отвличането или Радо действа зад гърба му.
Калин ще омекне, с тази специалистка Мая Simple Smile Дано, че иначе не се търпи. И уж е груб и с Лора, но на мен ми става смешно с какъв тон ѝ казва "Госпожо Донкова"!
Чак сега разбрах, че девойката го използва Симката.
Велин дано подпише и ги остави нз мира.

# 467
  • София
Този разговор изобщо не мога да повярвам, че беше реален. 😳

# 468
  • София
Калин си я обича Ива. Крайно време е да и прости и да и го покаже.
Не ми харесват накъде отиват нещата около Борис. Все още вярвам, че е жив де.
А ако случайно е мъртъв и това е голямата изненада за която намеква Темелкова ще е уникален гаф от екипа.

# 469
Ами то няма реално такъв разговор! Няма нормален човек, още по-малко длъжностно лице, който така да съобщи подобно нещо, при все че не е ясно дали човекът наистина е мъртъв! Много тъпо режисьорско решение. То пък го превърнаха в изверг тоя Калин. Егати, жената на приятел му изневерила, той се превърна в Светата Инквизиция! Трябваше всеки трети по улиците да е такъв гад...

# 470
Защо да е гаф? Ще бъде тотална изненада за зрителя и ще покаже колко крехък е всъщност човешкият живот....

# 471
Просто му се отдаде случай да я нарани колкото може и така да отмъсти за приятеля си. Криворазбрана лоялност ми е неговата. Жената е бременна, той ѝ изстреля всичко на един дъх, без да е сигурен, гневът го води, така ли се прави!

# 472
  • София
Ами то няма реално такъв разговор! Няма нормален човек, още по-малко длъжностно лице, който така да съобщи подобно нещо, при все че не е ясно дали човекът наистина е мъртъв! Много тъпо режисьорско решение. То пък го превърнаха в изверг тоя Калин. Егати, жената на приятел му изневерила, той се превърна в Светата Инквизиция! Трябваше всеки трети по улиците да е такъв гад...
И аз не мисля, че в действителността може да се случи.

# 473
А аз просто не мога да повярвам, че който е успял толкова ловко да отвлече Борис, ще остави толкова следи след себе си. То сак, то кръв. Очаквах, като намерят буса, да бъде идеално почистен.

В полицията ей така си оставят вратите отворени, който иска да може да им следи разследванията, а тефтера, колко удобно оставен така, че Лора да го види.

Имам чувството, че или всички са се наговорили да правят Лора на луда калинка или сценаристите взимат зрителите за телета.

# 474
Помислих,че ще пометне Лора,всеки момент очаквах да дадат как се хваща за корема.Аз по принцип искам да си има бебе,от Борис,ама сценаристите....незнам
Не схванах нещо: защо Драго отиде при оня пазач?Той нали не знае за буса или знае?

# 475
  • София
И аз помислих, че ще пометне. Калин беше жесток и абсолютно непрофесионално подходи, но тя си го заслужава.
Точно това, че е останала кръв ми изглежда инсценировка. Има нещо гнило тук.

# 476
И аз това си го помислих, къде го има това - да си влизаш свободно в полицията, да си разглеждаш разследването на спокойствие и полицаите излизат и те оставят да си разлеждаш, но хайде съпруга е на техен колега... пак е непрофесионално.

# 477
  • София
Доколкото знам и аз, се слага след като роди, ако бащата е положителен резус фактор. И то трябва да е до определено време, в рамките на часове, за да се предотврати проблем при следваща бременност.

След двете раждания ми сложиха инжекцията , защото децата ми са с положителният резус фактор на мъжът ми . Ако децата бяха като мен с отрицателен не се слага инжекция .

# 478
  • София
А аз просто не мога да повярвам, че който е успял толкова ловко да отвлече Борис, ще остави толкова следи след себе си. То сак, то кръв. Очаквах, като намерят буса, да бъде идеално почистен.

В полицията ей така си оставят вратите отворени, който иска да може да им следи разследванията, а тефтера, колко удобно оставен така, че Лора да го види.

Имам чувството, че или всички са се наговорили да правят Лора на луда калинка или сценаристите взимат зрителите за телета.
В реалния живот щяха да запалят буса.
Лора ще се окаже най-голямото ченге - вижда номера, хора, навързва нещата...

Радо може да е действал на своя глава - да държи Борис като някаква застраховка от Денис (?)...🤔 От друга страна Драго уж го търси, ама не съвсем 😉. Отначало си мислех, че е замислено от двамата братя, но защо? 🤔 Да открият кой уби биг боса? А кой го уби наистина?
Нещо ни приспиват и после - БАМ 😜

# 479
Нещо изобщо не ми липсва Борис. Филмът се развива така добре и без скръбната му физиономия. Със Снежа се конкурираха кой да изглежда по-печален и... бездарен.
Дано изчезването/появата му е свързана с нещо голямо, разтърсващо и запомнящо се, защото според мен действието си върви идеално и без този герой.

Общи условия

Активация на акаунт