"БРАТЯ" - сезон 2

• 32 453
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Една смешна сцена, която би ми било интересно да сложат в епизода днес ще е реакцията на Ники, когато разбере, че Лора го е пратила за зелен хайвер. JoyJoy
Имайки предвид снимките от последния снимачен ден обаче, не мисля, че ще ѝ се сърди дълго. Blush

# 556
  • София
И аз по диагонал четох за Врачански-не го вярвам.И все пак защо така извергнаха героя му.Голяма пауза се получи.
Пък и дават пример за постовете на великата актриса Темелкова,пък той -неактивен,хъм.
Довечера ще ни занимават с Нора-посветили са й отделен анонс на страницата на сериала Simple Smile

# 557
По повод Темелкова и това, че не се справя не знам дали е заради това, че кастването й за ролята е пълен провал (тя чисто и просто няма лице на отнесена, влюбена загубена) или защото ролята е тъпо написана (тъй и не разбрах що спа с Драго в първи сезон, днес "няма да живеем сред останки" и на следващия си вадим официалната роклА и отиваме да изчукаме семейния враг?!?).

Или и двете.

Във всеки случай смятам, че Темелкова дава всичко от себе си въпреки горното.

# 558
  • Пловдив
И аз се чудя що само една сцена имаха заедно Rolling Eyes  Уж му призна, че го обича..

# 559
  • София

Добре му го каза за "детето".

# 560
  • Велико Търново
Еййй, това Норче, бе....

# 561
Eeeee, стига бе... Пореден шамар за Борис.. Като се появи ще му стане супер приятно, че докато е брал душа,благоверната му съпруга и брат му пак са мачкали чаршафите ..... Аман ... Да свършва този филм, че вече ме изнервят...

# 562
  • София
Отвратителна е Лора. Темелкова също е зле.
Прекаляват вече. 1/3 от сезона мина, а единия топ главен герой липсва.

# 563
Като фенка на Драго и Лора много се зарадвах на целувката и на това, че иска да е с него. Ама сега да видим майка му като ѝ отиде на гости какви ще ѝ ги наговори. А тая Юлия, знаех си, че работата не ѝ е чиста. Така на екс да изпие тая чаша с водка и толкова омраза на лицето...Никаква бременност няма тук, да видим каква ще ѝ е историята.

# 564
Хахах любовен финал се очертава ...Нора, Лора, Калин...

# 565
Аз вече се чудя дали изобщо да продължавам да гледам това нещо. Никакво развитие по изчезването на Борис, само драми и догадки. Единственото по-интересно е новата приятелка на Лора, която в този епизод се напи от яд и мъка и хвърли нещо, което не видях какво е.

# 566
Смениха си ролите Драго и Борето -  като се появи Борис забогатял, със сменена самоличност, Лорчето ще почне да точи лиги по него. 😁

Рускинята беше ясно, че не ѝ чиста работата. И какъв беше този маратон в парка, Лора нали е с рискова бременност, пък търчи по кучета и градинки.
Лед хвърли в бара онази.

# 567
  • София
Мале, мале, хич не гледам. Помислих, че на Симо приятелката е в бара... 😀

# 568
  • София
Смениха си ролите Драго и Борето -  като се появи Борис забогатял, със сменена самоличност, Лорчето ще почне да точи лиги по него. 😁

хихи, четеш ми мислите, таман мислех да напиша нещо подобно, хахаха
Това ще е върха просто ако стане. Grinning

# 569
Юлия да не се окаже някоя бивша на Драго, изоставена преди време в Украйна?

Общи условия

Активация на акаунт