Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Най-бързо попиващото и хидратиращо за тяло,което съм ползвала е емулсия на Топикрем.Хидратира чудесно,не лепне ,но почти няма аромат.Не е дрогерийна,в Нотино и някои аптеки я има.Дермокозметика е.Всичко,което съм ползвала на тази марка ми харесва много

# 196
Аз много харесвам на Neutrogena Hydro boost- попива за секунди, ароматът е приятен и хидратира супер. Единственият недостатък е, че опаковката не е добре измислена- оставя доста количество лосион на дъното, който помпичката не може да достигне. Аз си я режа опаковката и си доизползвам лосиона- все пак пари съм давала, да не става зян. Joy
Иначе Нойтрогена съм виждала в Ремедиум.

# 197
  • София

И от мен един глас за този лосион. Много е добър!

# 198
Аз много харесвам на Neutrogena Hydro boost- попива за секунди, ароматът е приятен и хидратира супер. Единственият недостатък е, че опаковката не е добре измислена- оставя доста количество лосион на дъното, който помпичката не може да достигне. Аз си я режа опаковката и си доизползвам лосиона- все пак пари съм давала, да не става зян. Joy
Иначе Нойтрогена съм виждала в Ремедиум.

И аз така винаги е не оставям капка 😂😂

# 199

Понеже сега тези 2те маски са намалени, едната е за боядисана коса, другата за обем...а аз съм с боядисана коса, но и обем няма да откажа 😄
Някой тествал ли ги е, че се чудя коя да взема 😄

# 200
Използвам предимно Mixa лосиони за тяло. Доволна съм и от хидратацията, и от ароматите. Пробвала съм поне 3-4 на Balea, но освен хубавите опаковки на лице нищо. Ароматите им са хубави, някои са многоо хубави, но не са трайни. А относно попиването - леле мале! Лятото си бях взела лимитиран лосион със златна орхидея, ароматът беше страхотен, но едва попиваше.
В момента съм с хиалуронгела на Микса, но е на привършване. След добрите отзиви за Barnaängen ще го пробвам.

# 201
На мен ми харсват лосионите на балеа обаче повечето хубави са лимитирани аромата беше страхотен  но трудно попиваше    този ми хареса повече попива бързо

# 202
След малко мисля да щурмувам Лили, че си бях наложила забрана да влизам там около месец. И дано тази Мейбълинска спирала я няма, че ще се прибера с поредната, обещаваща да направи супер късите ми, твърди и прави мигли уау. В момента имам отворени над 5 и досега не съм видяла ефект.

# 203
Момичета, доволни ли сте от антицелулитния на Леокрема? Търся антицелулитно кремче, което да не е със загряващ ефект.

# 204
  • Deutschland
Взех от новата марка шампоани. Не издържах. Всичко ново трябва да се пробва Wink Ааа и Балеа имат нов измиващ гел

# 205
След малко мисля да щурмувам Лили, че си бях наложила забрана да влизам там около месец. И дано тази Мейбълинска спирала я няма, че ще се прибера с поредната, обещаваща да направи супер късите ми, твърди и прави мигли уау. В момента имам отворени над 5 и досега не съм видяла ефект.
Аз днвс не я намерих

# 206
Аз днвс не я намерих
Няма я, само празни дисплеи с рекламата ѝ. Явно още не са я заредили.
Взех си един ФДТ Colorstay и някаква база.

От коя вода за уста сте доволни? Ползвам медицинска, но ми оцветява зъбите ужасно.

# 207
Аз днвс не я намерих
Няма я, само празни дисплеи с рекламата ѝ. Явно още не са я заредили.
Взех си един ФДТ Colorstay и някаква база.

От коя вода за уста сте доволни? Ползвам медицинска, но ми оцветява зъбите ужасно.
Според мен бе изкупена.В други Лили дрогерии съфорумки са купили.

# 208
Значи поредната истерия ще е това. Докато не се окаже, че всъщност не е нищо особено. Аз още страдам по телескопика.
Някой спомена база на Евелин. Може ли снимка?

# 209
Значи поредната истерия ще е това. Докато не се окаже, че всъщност не е нищо особено. Аз още страдам по телескопика.
Някой спомена база на Евелин. Може ли снимка?

Купих я, хареса ми за дължина.

Общи условия

Активация на акаунт