Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 508
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Фрау,кажи за бустера как е като имаш мнение.

# 181
Откъде си купувате Мейбълин- Скай хай? И аз съм ѝ навита заради голямата реклама, но не съм я виждала все още в магазин.

# 182
Аз я поръчах онлайн от Лили, но вчера я видях и в аптека Ремедиум

# 183
  • София
Тази спирала на Мейбълин ли коментирате?!

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 12:16 от Amiamo

# 184
Същата.
След клипа, в който сравняват двете тази и на Лореал, на мен лично тази ми хареса повече като ефект.
Но често казано, ако се заиграя малко повече дори със спирала за 5лв достигам доста прилични мигли. За мен е по-важно да са гъсти и обемни отколкото дълги.
Някак си да преброя 4 мигли на клепача не ми харесва, та ако ще да са с ектремна дължина.
А в Нотино са намалили всички спирали, на които съм хвърлила око, ужас 😹😹😹
Женски неволи....

# 185
Много зависи и миглите какви са. Аз съм много доволна от тези спирали, като от тъмно лилавата повече,  от години ползвам само нея.

# 186
  • София
Много харесвам хубави спирали за мигли. Но сега имам доста неотваряни. А ми се иска да си купя двете най-коментирани спирали в последно време в темата - на Лораел и на Мейбълин. Трудно ще уддържа да не ги купя.... Лошо, много лошо....

# 187
В търсене съм на хидратиращ лосион за тяло който да попива бързо и да ухае приятно предложения ?

# 188
  • вкъщи
Лосионите на Орифлейм и най-вече мед и мляко. Попива веднага и ароматът е много дълготраен.

# 189
  • Сливен
Този предлагам

# 190
Някой по-напред питаше за кристали/олио за коса. Днес си взех от Златна рибка олио на Олиосета на намалена цена - 13,50 за 30 мл.

# 191
И аз много харесвам лосиона на Barnangen.
А също и този крем

И двата попиват бързо, подхранват и правят кожата много мека.

# 192
Този крем при мен оставя много гаден мазен филм. И изобщо не попива бързо.

# 193
При мен няма филм (много мразя когато има и щях да го забележа Simple Smile), но пък кожата на тялото ми е много суха, може би затова добре попива.

# 194
И аз съм със суха кожа. Даже атопична, но си прави филм и побелява при нанасяне. Даже ако се къпя няколко часа след, като съм се мазала с него душгелът не ми се пени хубаво, като, че съм се мазала с крем здраве. Иначе мирише приятно.

Общи условия

Активация на акаунт