Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 507
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Хелия точно такъв тонер си взех вчера от елитис но не съм го пробвала защото в момента се опитвам да я изсветля малко косата след  грешка с тъмна боя ...
Фрау говори ми моето от както проходи грам не мога да се завъртя в магазин ..
И да не остана по назад

Любим аромат
И нещо ново за мен

# 166

Спиралата.

# 167
  • Бургас
Благодаря ти!

# 168
  • София
Объркала съм пудрата, тази е -

Съжалявам, пиша от тел.

# 169
Бихте ли препоръчали пачове за очи, които обаче да са повечко бройки вътре, че искам и майка ми да ползва. Също така колко често употребявате пачове, т.к. аз досега не съм ползвала. Идеята ми е да ми се подхранва допълнително сухата околоочна зона и да забавя образуването на бръчки, защото вече съм на 30.

# 170
  • Deutschland
Ако някой се интересува от новата маска, снимах. Другите неща също. Има нови шампоани и балсами в мега яки бутилки. Natures paradise е марката, която нищо не ми говори

# 171
# 172
  • Варна
В момента съм с Лореалската-нищо особено не е според мен.Ползвам я с основата на Евелин.
Първо пускаше много туш, трябваше много да внимавам при нанасяне.Сега си е спирала като спирала.Чудя се новата каква да ми е.
/Без да отварям клипчето,точно такива мигли прави,да./

# 173
A тези основи под спиралата как се процедира с тях, чакате да изсъхнан или веднага нанасяте спирала? Аз взех основа на Есенс или Катрис беше, но след нея спиралата става на клечки  изглежда ужасно...

# 174
  • Варна
Аз чакам малко,минута да речем.Както между пластовете спирала.

# 175
Фрау шампоаните вадят очи,а този филър как се ползва?

# 176
  • Light of Zartha
Момичета, някоя тук да е фенка на lash sensational? Имам 4 изразходени и преди месец като бяха пуснали разни лимитки си взех тази с черната тубичка. За справка, от тази серия съм имала две лимитки и си бяха същите просто различна тубичка. Ей тази новата(черната) е някакъв ужас. Носи същото име, но четката е друга и тушът се размазва ужасно. Иначе е много наситено черна, но е кошмар. Ставам като падна през деня. На някой друг случвало ли му се е? Да не би да са променили формулата?

# 177
  • Deutschland
Фрау шампоаните вадят очи,а този филър как се ползва?

Следващият път ще ида без деца и ще си взема и шампоан и балсам. Филъра незнам, честно. После ще го разуча

# 178
Видях, че коментирате спиралата на Мейбълин- Скай хай. Ползвам я от близо седмица и мога да кажа, че не е нещо особено. И аз гледах много прехвалени ревюта, но при мен ефектът не е чак уау. Да, миглите са доста издължени и не се слепват чак толкова, но не е нещо революционно. Подобен ефект съм получавала и със спирали, които са били в пъти по- евтини. Иначе аз си я взех от немския ДМ.

# 179
Тази мейбълинската спирала изглежда обещаващо. Може да я взема тези дни, ще споделя и аз отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт