Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 50 531
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Този молив за вежда тризъбец на Есенс как го нанасяте? На ръката ми пише добре, но на веждите нищо, моята кожа е мазна, сигурно затова.Или съм купила някакъв изветрял,за съжаление нямат предпазно фолио и може да е отварян, но късно съобразих.

# 226
Вода за уста ползвам на ДМ зелената, мисля че имат още 2 вида или на Астера Пародонт. Понякога взимам и на Елудрил.
Наканих се и аз да си взема маската на Балеа beauty effect, много ми допада. Кожата няколко часа след това си стоеше влажна, което не ми се е случвало от не знам кога.

# 227
И как са сроковете на годност вmakeup.bg?

# 228
Този молив за вежда тризъбец на Есенс как го нанасяте? На ръката ми пише добре, но на веждите нищо, моята кожа е мазна, сигурно затова.Или съм купила някакъв изветрял,за съжаление нямат предпазно фолио и може да е отварян, но късно съобразих.
Може да ти е изветрял. При мен си пише доволно, даже и след омазване с крем.

# 229
Здравейте!
Видях, че коментирате Makeup.bg
Никога не съм поръчвала от сайта, но съм харесала един парфюм доста отдавна и там цената е най-приемлива. Та имате ли мнение за парфюмите? Някой да е поръчвал парфюм от там?

# 230
Коректни са Мейкъп, имам поръчки от тях.
Подкрепям.
Само от там вече купувам декоративна козметика.
Първо цените, второ- намирам огромна разлика в качеството.
Зависи от поръчката, има неща, които се бавят по седмица, защото се поръчват и от чужбина докато дойдат...

# 231
Многократно съм писала, че съм супер доволна от Мейкъп.бг. Коректни, учтиви, пращат поръчка, фактура и срок на доставка по мейл. При мен нещата пристигат за седмица. Винаги. Но пък никога не е имало забавяне, винаги е в обявения срок. Всичките им продукти са добре опаковани и всичко досега е било в срок на годност и не в изтичащ, а дето се казва тепърва почващ да тече. Изобщо съм безкрайно доволна от тях.

# 232
Аз също съм доволна от makeup, до седмица ми пристигат нещата.

# 233
  • Шумен
И как са сроковете на годност вmakeup.bg?

Никога съм нямала проблем с годността - имам много поръчки от тях. За мен сайтът е изключително читав.

# 234
Някакви отзиви за серията с вит. С на Дева, стори ми се намалена в Елитис. По-конкретно ме интересува околоочния, подхощ ли е за по-сух контур? А крема и серума избистрят ли тена? Simple Smile

# 235
околоочният е много лек, рол-он е
кремът е чудесен, плътен, но попива добре и кожата е мека и пухкава от него
ползвам пилинга вместо серум, също съм мн доволна
избистрят тена

# 236
Пилинга и серума са много добри ,да.
Крем ползвам сега с витС на Рефан,също съм доволна.

# 237
Какво представлява пилинга? Като цяло ме интересуват по-богати текстури.

# 238
за мен пилингът е серум с ексфолиращо действие - този на дева с вит. с имам предвид

# 239
  • Ланкър, планините Овнерог
Взех околоочния ролер на Дева заради вас. Имам чувството, че ми изсушава допълнително и без това набръчканата кожица под очите. Ползвам го от 2-3 дена, де, рано е да се каже още.

От мейкъп съм поръчвала, за около 3-4-5 дена идват нещата, ок са. Не на всичко са им най-добри цените, все пак си е хубаво да се сравни.

Общи условия

Активация на акаунт