Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 72

• 49 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
никога не са били бързи, затова спрях да поръчвам от тях независимо, че са изгодни

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 10:43 от bubanka

# 676
Много актуално, тъкмо вчера ми дойде поръчката от Ремедиум, направена преди 10 дни. Знаех, че ще се забавят, но аз обикновено поръчвам неща, които не са ми спешни - предимно хранителни добавки, които подновявам на всеки 2-3 месеца. И ми прави впечатление, че никога не изпращат "подаръци" Smile при все, че поръчките ми са винаги около 150лв. От Лили и Софармаси примерно винаги слагат мострички на разни неща.

# 677
  • София

Това са нормални слънцезащитни лосиони, нали? По-малкото е леееко жълто на цвят, има ли опасност да остави петна по дрехи? Искам да използвам на врат и отпред, където ризата е разкопчана - там са ми проблемни места при интензивни разходки на слънце. Мажа около половин час преди, нали?

# 678
  • Бургас
Супер бавни са Ремедиум, затова мега рядко поръчвам от тях.

# 679
Не са ли тежки тези на Нивеа?

# 680
Не са тежки. Аз правих експерименти с други дрогерийни слънцезащити, които се оказаха в пъти по-мазни. А един на Гарние ми докара акне, с което се боря цяла зима. Аз си знам, че трябва да стоя далече от Гарние, но...
А на Нивеа цяло едно лято не съм имала никакъв проблем със слънцезащитния и спокойно си слагах отгоре пудра или BB.

# 681
Здравейте. Не знам дали е изобщо по темата, но искам да Ви попитам дали някой скоро е поръчвал the ordinary niacinamide от Дъглас и използвал ли е серума и да пламва от него и да става червено лицето?

# 682
И аз от слънцезащита на Гарние се опъпчих в дебели подкожни пъпки,подобни на рогове.
Не е тежка Нивеата.На ДМ хвалиха една момичетата,ако се сетят пак да я покажат ако може ,помня че много й се чудих .

# 683
  • София
Здравейте. Не знам дали е изобщо по темата, но искам да Ви попитам дали някой скоро е поръчвал the ordinary niacinamide от Дъглас и използвал ли е серума и да пламва от него и да става червено лицето?
Аз поръчах, нямам проблем.

# 684
  • Стара Загора
Въпросът не е за тук, а  за темата за The Ordinary.

# 685
Благодаря в другата тема ще си задам въпроса. Simple Smile

# 686
С какво един крем за къдрици е по-специален от обикновен крем за коса? Днес случайно погледнах на марка лили в лили техен крем. Струваше 2 лева, но бих дала и 12,ако знам, че е нещо смислено и по-различно от обикновен крем за коса за къдриците?

# 687
Незнам каква е разликата но в момента ползвам на балеа шампоан и балсам за къдрици слагам и крем понякога го пропускам и слагам олио за коса само ефекта е един и същ след баня чудесни къдрици косата ми е чуплива не къдрава да отбележа и на втория ден нито начупена нито права една никаква ...

# 688
В Лили нямаше новата брошура някой да я има ?

# 689

Това са нормални слънцезащитни лосиони, нали? По-малкото е леееко жълто на цвят, има ли опасност да остави петна по дрехи? Искам да използвам на врат и отпред, където ризата е разкопчана - там са ми проблемни места при интензивни разходки на слънце. Мажа около половин час преди, нали?

С Юсерин 50 фактор си съсипах един бял бански. По ръбовете банския стана жълтеникав. Мисля, че беше друга опаковка, но лосионът беше леко жълт цвят.

Общи условия

Активация на акаунт