Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 583
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
Меди, чакаме те още др месец да ни се похвалиш и мисли,че все пак има дете за което да се грижиш гушни го и болката ще намале,желяя ти много успех за напред 🍀🍀🤩

# 166
  • София
Medelin13, виртуални прегръдки!
От все сърце ти пожелавам скоро да се похвалиш пак! Heart

# 167
Момичетааааааа аз пак да се оплача
Страхотно гадене с повръщане. Непоносимост към храни , абе нещо жестоко е .  Половин човек съм...
Изписаха ми някакви антихистамини които навсякъде пише ,че не се пият  и че са опасни и водят до аномалии (недоказано все още) въобще не съм ги и пила даже. Деган не помага вече , абе ужас... сега съм на витамин в6... да видим..

Меделин , ще се случи скоро и ще бъде наред !

Viala, бях по същия начин. Изписаха ми Церукал х3 на ден, витамин б6 и витамин C. Води се по-силно от Дегана и в комбинация с много, много строга диета (почти само сухари), повръщането спря. Все още ми е много лошо, но доколкото разбирам, ако няма повръщане, нещата са наред. Стискам палци! На мен лекарствата наистина ми помогнаха, но опитам ли да пия по-малко от 3 пъти дневно, повръщането веднага се връща.

Меди, много, много прегръдки! ❤

# 168
  • au bout du monde
Вече съм в 9 с и гаденето намалява. Вече се осифервам и с храната влизам в ритъм☺️ оказа се че и този месец ще бъдем в Пловдив и морфологията ще я правя тук. В коя седмица ще правите в 12 или 13?🤔 Препоръчаха ми Борислав Иванов в Медлайн и после биохимичен анализ във ВМИ.

# 169
Ами аз в  11 г.с ще  го правя ... Ако ддо тогава всичко е наред нямам прегледи други назначени,но имам странни болки днес... Като седя свита най вече едно опъване ли не знам как да опиша пробоцкване не е силно и е за секунди

# 170
Честит рожден ден,  момичета 💐
Меделин13 съжалявам😔
Не знам вие как сте, но аз със сигурност съм качила поне 3-4кг, много ми е тежко, изглеждам все едно съм бременна в 6ти месец. На мен почва да ми се гади предимно следобед, вечер имам позиви за повръщане, но не мога да повърна. Постоянно се тъпча с нещо ,сладко, солено...не помня в предишните си бременности да са ме боляли така гърдите, но сега си ме болят доста, не са се уголемили,  но си ме болят, особено ако съм била със сутиен и го сваля,  леле, не се пипат..

# 171
Вече съм в 9 с и гаденето намалява. Вече се осифервам и с храната влизам в ритъм☺️ оказа се че и този месец ще бъдем в Пловдив и морфологията ще я правя тук. В коя седмица ще правите в 12 или 13?🤔 Препоръчаха ми Борислав Иванов в Медлайн и после биохимичен анализ във ВМИ.

Аз бих препоръчала Борис Стоилов за фетална в Пловдив.

# 172
Меделин, много съжалявам за случилото се 😞 В такива моменти винаги казвам, че щом нещо се е случило, значи така е трябвало. Стискам палци съвсем скоро да имаш хубави новини!

И аз съм + 2 кг някъде, но при мен е по-скоро от заместването на цигарите с храна, отколкото от бременността.
Момичета, моят нос стана много по-зле. Едно постоянно кихане, хрема и усещане за секрет направо в мозъка. В допълнение с умората ми, съм направоооо 👌🏻🤦🏼♀ Моля да ми препоръчате нещо, че положението е много зле.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 22:36 от CardyR

# 173
Аз твърдо ще го направя, вече не съм на 25, пък и ми е трета бременност, не искам да рискувам изобщо, говорила съм с лекаря ми и вече ме е свързал да ходя да го правя в 9-10 седмица
Честито на рожденничките! Много усмихнати дни ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ 🎂🎁🎊
Момичета какво мислите за кръвния тест (пренатест), който се прави още в началото за наличие на генетични аномалии и е 99.99 процента сигурен за разлика от БХС, който всъщност е една статистика само? Някоя от вас правила ли си го е с предни бременности?

Аз днес се замислих и за това. С предната бременност първата фетална морфология беше отлична, но при скрининга резултатът беше висок риск за Даун. Въпреки, че лекарите ме успокояваха, че всичко е наред, аз направих още един скрининг+3 още фетални морфологии напред във времето, за да се успокоявам. Доста притеснена бях и накрая всичко беше наред - здраво бебе.
Сега не мисля изобщо да си го причинявам и ще говоря с лекаря за този другия тест да видим какво мисли и той.

# 174
И аз като Меделин ви напускам с констатиран мисед от тази вечер. Утре ме чистят. Здраве и спокойствие на всички до финала.

# 175
Здравейте, момичета!

Marielcheto_88 съжалявам, мила! Успех със следващата бременност!

На 39г съм, бремена в 5 г.с. и 4 д. Снощи след полов акт прокървих. Бистра яркочервена кръв. Веднага отидох до спешното. Гледаха ме с вагинален ехограф. Констатираха че плодния сак си е на място, но още не се вижда нищо повече. Кръвта беше спряла и ставаше тъмно червена вече. Това в интервал от половин час от началото. Изписаха ми Но- шпа 3*1 и три дена постелен режим. Споменаха че мога да постъпя и в болница ако желая. Някоя мама с опит? Нещо друго трябва ли да направя? Днес цял ден пазя леглото.
На мен ми е втора бременност, с 14г батко😊

# 176
Съжалявам, Меделин, Мариелче 😔 Така е трябвало да стане, следващия път всичко ще е нормално.

Благодаря на всички ви за пожеланията🌷
Аз малко се преуморих днес, готвене, чистене.. Малко взе да ме стяга ниско долу. И като си представя, че утре трябва да ставам рано с малкия с градина... 😄

# 177

Много здраве,успех и всичко най,най-хубаво дами!💐❤😍

# 178
  • Казанлък(Бургас)

Пожелавам да сме много здрави и засмени! Нека в коремчетата ни растат бебета здрави с бузи червени!

P. S. Даниел Миткови, не си единствената будуваща. Хихихи
Днес съм на преглед и сън не ме лови.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 02:48 от yanac

# 179
Скъпи момичета,надявам се,теси лоши новини да спрат нещо от вчера 3 момичета вече им се случват гадни неща,бъдете много силнини и ви чакаме скоро пак да се похвалите,явно нещо не е било наред,тази първата Аг където ми викаше,може да е кухо яйце,ми каза каквото трябва да стане ще стане и ако плода е бил увреден организма сам го изхвърля до 12 г.с .....
Честита Баба Марта , с пожелание за здраве и пухкави бебета на финал ⚪🔴🌹🌷🌼

Общи условия

Активация на акаунт