Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 642
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Чух се с агто,според нея ако не се учестят и не са силни болките или няма кървене,да си стоя,ама ако се влошат нещата на преглед и аче каза,че може би ми нараства матката... което ми казахте и вие ❤️

# 211
  • омъжена
sunshine, много тъжно, че майка ти реагира по такъв негативен начин, няма по-прекрасна новина от това, че ще има още един член в семейството! Пък и не се знае колко години ще продължи пандемията, това не означава да не създаваме деца, те са лъч светлина и надежда.
Признавам си, че ние искахме да започнем с опитите още миналата година, но се притесних, не знаех какво ще се случи и т.н. Но се поуспокоихме и двамата, а и сега ще имат малко по-голяма разлика с Мони - 2,10г. Тя с всеки изминал ден разбира все повече и ще ни бъде може би една идея по-лесно.
Само трябва да се пазим.

Да. Прекрасно е да гледаш щастието в очите им . Всичко те са слънчице. Аз сега се чудя феталната морфология къде в София да я направя. Май Фемината са добри.

# 212
  • София
Аз сега се чудя феталната морфология къде в София да я направя. Май Фемината са добри.
И аз ще съм във Фемина. Надявам се да са добри, ама отивам там не защото съм чела отзиви, а защото моята гинеколожка там ме праща.

# 213
Аз сега се чудя феталната морфология къде в София да я направя. Май Фемината са добри.

Оскар Клиник - д-р Янкова или д-р Стратиева.

С предишната бременност бях при Янкова и хвана в 13г.с проблем, който обикновено засичат чак около 18-20.
Сега пак ще й се доверя.

# 214
  • Казанлък(Бургас)
Вчера бях на преглед. Олекна ми. Обзе ме спокойствие и щастие. Видях малкото човече (22мм) и чух сърчицето му. Отговаря си на седмицата 8г.с. + 6д.Беше прекрасно! Доволна съм, че си смених гинеколога. Внимателна, много изчерпателна и обясняваща. Точно от това имах нужда. Вика ме отново другата седмица, за да уточним кога да отида на БХС и да ми пусне пакета с изследвания.
Изписа ми профилактично Утрогестан и Аспирин протект, заради предната загуба.

Аз на Рождения ден на малката казах на майка ми ,вече последна разбра,защото знаех,че ще е против. Каза,че хората се чудят как да оцелеят с този Covid а ние глупости. Но после и мина и се радва. Все пак трето нормално.

На нас ни е четвърто. Дано не реагират остро родителите на мъжа ми. Майка ми мисля е подготвена, че искам още едно дете. И двамата тинейджъри (15 и 14г.) малко ме тревожат. В сложен етап от живота са Grinning и са малко раздразнителни. Затова ще гледам да се настроя психически да не ми пука. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:15 от yanac

# 215
По повод Феталната, да ви попитам във Вита в екипа им е д-р Мариана Мирчева,някой да има впечатления от нея?

# 216
Здравейте,момичета!  Flowers Tulip
Аз се връщам току що от преглед.
Усещам едни пеперуди в стомаха, чувствам се страшно развълнувано и ми се плаче от щастие. Yellow Heart
Малкото сусамче отговаря на 5+3,явно съм с по-късна овулация.Засече пулсации и за момента всичко е наред.
Вика ме отново след 2 седмици и не знам дотогава как ще издържа.

# 217
Здравейте бъдещи мами,и аз се присъединявам в групата с термин 16.10.2021г.В момента съм в 7г.с+3д има си сърдечен ритъм и за момента се развива добре ☺

# 218
  • София
Днес минах и аз на преглед в точно 7г.с. Ембриончето е добре, отговаря си развитието. Има сърдечна дейност. 💜
Обаче, видя огромна 10см киста между матката и пикочния мехур, явно образувана от жълтото тяло, защото ме гледа ден преди овулацията и нямаше и помен от такова нещо.
Каза внимателно, без резки движения, обръщания, подрусвания, полови контакти поне до 10та седмица, когато е следващия ми преглед. Внимаваме да не се пукне, че следвало операция и стискаме палци да изчезне от само себе си. 😕

# 219
  • София
Днес минах и аз на преглед в точно 7г.с. Ембриончето е добре, отговаря си развитието. Има сърдечна дейност. 💜
Обаче, видя огромна 10см киста между матката и пикочния мехур, явно образувана от жълтото тяло, защото ме гледа ден преди овулацията и нямаше и помен от такова нещо.
Каза внимателно, без резки движения, обръщания, подрусвания, полови контакти поне до 10та седмица, когато е следващия ми преглед. Внимаваме да не се пукне, че следвало операция и стискаме палци да изчезне от само себе си. 😕
Същият проблем при мен, само дето кистата е наполовина на твоята. Със същите препоръки. Каза, че се била махала самичка с времето, била се появила заради хормоните и щяла да се стопи като се образува плацентата. Стискам палци и твоята да намалява, както вече забелязахме на ехограф че става с моята.

# 220
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз тъкмо се върнах от втори преглед. Чух сърчицето, всичко е нормално, отговаря на 9г.с. 😊 ❤️
С първата бременност въобще не бях доволна от докторката, защото се държеше грубо. Вечно имаше някакви проблеми и си го изкарваше на пациентите, все мърмореше, че всички били по здравна каса, така и не я смених тогава. Но сега намерих страхотна докторка, д-р Росица Мурад в клиника Нова. Много е мила и отзивчива, сестрата също.
Записаха ме за регистрация на 25.03
Никой ли няма засега от Варна?

# 221
Честито на всички, които днес чуха сърчица ❤ Аз още съм под влияние на емоцията, а минаха 3 часа от прегледа вече Grinning

Пуснах анкета в групата, да видим кой откъде е Simple Smile

# 222
И аз тъкмо се върнах от втори преглед. Чух сърчицето, всичко е нормално, отговаря на 9г.с. 😊 ❤️
С първата бременност въобще не бях доволна от докторката, защото се държеше грубо. Вечно имаше някакви проблеми и си го изкарваше на пациентите, все мърмореше, че всички били по здравна каса, така и не я смених тогава. Но сега намерих страхотна докторка, д-р Росица Мурад в клиника Нова. Много е мила и отзивчива, сестрата също.

Аз съм от Варна. За д-р Мурад съм чувала хубави неща. Една приятелка искаше преди месец и нещо да се запише за ЖК при нея, но й отказа, че имала много бременни.

# 223
  • Варна
И аз тъкмо се върнах от втори преглед. Чух сърчицето, всичко е нормално, отговаря на 9г.с. 😊 ❤
Аз също съм от Варна. ☺☺ За Мурад съм чувала много добри отзиви. Ако не е тайна коя беше предната ви лекарка, следяща бременноста?

# 224
  • София/Севлиево
Аз съм от София,Изток.С тази бременност идея си нямам къде , освен при репрото,ще се следя.Преди бях в МД,но след фиаското ми от 2016-та ММ не ми дава дори да доближат до там.По район ми е Шейново, най-близо са ми Софиямед и Окръжна болница...

Общи условия

Активация на акаунт