Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 657
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
И аз тъкмо се върнах от втори преглед. Чух сърчицето, всичко е нормално, отговаря на 9г.с. 😊 ❤️
С първата бременност въобще не бях доволна от докторката, защото се държеше грубо. Вечно имаше някакви проблеми и си го изкарваше на пациентите, все мърмореше, че всички били по здравна каса, така и не я смених тогава. Но сега намерих страхотна докторка, д-р Росица Мурад в клиника Нова. Много е мила и отзивчива, сестрата също.
Записаха ме за регистрация на 25.03
Никой ли няма засега от Варна?

Аз също съм от Варна

# 226
Аз съм от София,инвитрото го правих в болница Надежда,сега ще си следя бременността в Майчин дом понеже ги познавам 90% от докторите и съм персонал на болницата и си мисля ,че ще ми е по спокойно ориентирала съм се при една млада докторка,която ми прави впечатление ,че е много внимателна и ти обяснява всичко д-р Г.Дикова

# 227
  • София/Севлиево
Аз държа да се следя при мъж,просто имам горчив опит с жените АГ и предпочитам мъжете.

# 228
Аз държа да се следя при мъж,просто имам горчив опит с жените АГ и предпочитам мъжете.

Защо не погледнеш д-р Иван Вецев в Шейново? Чета все хубави неща за него. Аз в четвъртък ще ходя на преглед при него, но в друг МЦ, че там намерих часове през супердок.
За МД напоследък се начетох на страхотии, та аз не бих рискувала там.

# 229
  • София/Севлиево
И аз мисля за Вецев.През супердок обаче ми дава час след 20.03...

# 230
Момичета,влизам да ви кажа,че бях на док при Дойчиновски пак във Вита,моята Аг днес не работи,но ме пратиха там и всичко е ок бебето е 9 г.с мин пон беше 7+5 което си е ок,пулса му е 185 малко ме притесни ама пък моя винаги е около 90..
Нямам скъсяване, всичко е наред опъва си явно док каза,че ми е тесен таза ама ми изписа ако искам 5 дни 2х2 утрогестан вагинално и после по 2 само,някоя мама която ги е слагала може ли да ми каже какъв им е ефекта нямам кървене?

# 231
  • София/Севлиево
Хариом,спокойно,на бебетата пулса трябва да е висок докато са в коремчета ни.На малките деца също е по-висок от на възрастните.
Аз днес си правих изследвания.Прогестетонът ми е станал 50,все още нисичък,но като за около 7 г.с. е ок.До 13 г.с.трябва да го добутам до 80 поне,но мисля че с инжекциите ще стане.Освен това цял ден ям през час и половина-я плод,я ядки,все нещо предъвквам,ама се чувствам гладна...

# 232
Успях да се свържа с АГ, която ме изражда. Направо се успокоиха! Викаме утре да ме прегледа. Промени ми терапията, увеличи ми утрогестана.
Надявам се вече да се види пулса. В 6+5 все още нямаше, утре ще бъда в 7+1. Минали са 3 дни само, ама пък сега се развиват най- бързо.

# 233
Хариом, аз с втората бременност слагах утрогестан, но ми ставаше много зле от него. Но щом док така е преценил. Само знам, че не се спира изведнъж, а по схема постепенно се намаля дозата.
Аз пък чакам за преглед и колкото повече чакам, толкова повече се притеснявам. Ще пиша пак

# 234
Аз не знам,нямам скъсяване,нямам кървене, вика той отпуска смисъл за придърпванто,ама ще видя дали ще го почна... Пък и щом е по схема не знам как да го спра после

# 235

А направо в Шейново? Не знам там как става записването на часове.

# 236
  • София/Севлиево

А направо в Шейново? Не знам там как става записването на часове.
Ще се обадя първо в медицинския център,пък после и в Шейново и където ми дадат по-ранен час там ще е.А и да чуя къде ще ме прати Станулов...

# 237
  • Bарна, морето, сините вълни
Предното АГ беше Цветомира Великова, работи в медицинския център зад АГ болница. Из темите във форума могат да се прочетат доста негативни мнения за нея, но тогава нито бях проучвала, нито нищо. А сега преди да отида не преглед при нов доктор си направих едно проучване из форуми и сайтове и едно лошо мнение не прочетох за д-р Мурад. Предния път я попитах дали ще ме вземе, но не можа да даде отговор и днес ме зарадва.

# 238
Хариом, утрогестана си е прогестерон. За мен, ако се колебаеш, пусни си един хормон и ще видиш, ако е нисък, почвай.
Момичета, аз да се похваля. Днес вече се успокоих. На прегледа видяхме жълтъчно мехурче с пулсации, 5 гс.

# 239
Днес минах и аз на преглед в точно 7г.с. Ембриончето е добре, отговаря си развитието. Има сърдечна дейност. 💜
Обаче, видя огромна 10см киста между матката и пикочния мехур, явно образувана от жълтото тяло, защото ме гледа ден преди овулацията и нямаше и помен от такова нещо.
Каза внимателно, без резки движения, обръщания, подрусвания, полови контакти поне до 10та седмица, когато е следващия ми преглед. Внимаваме да не се пукне, че следвало операция и стискаме палци да изчезне от само себе си. 😕

И аз миналата седмица бях на преглед в 6 г.с и 2 дни всичко се видя, даже и пулс видяхме, доктора каза, че е мъничко, най-вероятно оплождането е станало по-късно, това бяха думите му. И в левия яйчник и при мен има киста със горе долу същите размери като при теб. На 18 пак съм на преглед и се надявам всичко да бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт