Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 623
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Аз да попитам някоя вече мама,знае ли при какви болки в корема трябва да търся Аг?

# 196
Всичко е много индивидуално. За твое успокоение ако болките са силни, остри можеш да направиш консултация. Вероятно ще ти кажат да пиеш Но-шпа или нещо от този род и това е. И повечко да почиваш и да не се натоварваш.
По притеснително е кръвотечение ако имаш някакво.

# 197
  • Bарна, морето, сините вълни
sunshine, много тъжно, че майка ти реагира по такъв негативен начин, няма по-прекрасна новина от това, че ще има още един член в семейството! Пък и не се знае колко години ще продължи пандемията, това не означава да не създаваме деца, те са лъч светлина и надежда.
Признавам си, че ние искахме да започнем с опитите още миналата година, но се притесних, не знаех какво ще се случи и т.н. Но се поуспокоихме и двамата, а и сега ще имат малко по-голяма разлика с Мони - 2,10г. Тя с всеки изминал ден разбира все повече и ще ни бъде може би една идея по-лесно.
Само трябва да се пазим.

# 198
  • София/Севлиево
Аз през цялата пандемия не съм спирала с инвитрото.Само за около 2 месеца,когато уж затвориха клиниките.То наистина не се знае колко ще продължи,ама аз по-млада няма да стана...

# 199
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи! ❤
Съжалявам за момичетата със загубите, дано възможно най- скоро отново да бъдат в списъка на бременните, но до финал.
Хариом, с най- добри чувства ти го казвам, но колкото повече се притесняваш и паникьосваш, толкова по- зле за теб, психиката ти и малкото човече. Наслаждавай се на бременността си, тялото със всеки изминал ден се променя и е нормално да изпитваш дискомфорт, а то тепърва все повече ще се променя. И момичетата от другата тема ти казаха да гледаш по- спокойно на нещата, но ти си знаеш твойто си и продължаваш така. Отпусни му малко края, то каквото е писано ще стане, не можем да избягаме от съдбите си.

# 200
Неси,уж гледах да съм спокойна ,и успявах,ама на моменти пак изперквам и си повтарям да мирувам ама не ... Психоложката ми каза,че живот и здраве само да родя и щв направим един добър сеанс може би и с терапия,то не е само към детето и в живота е така за изпити в унито толкова съм се притеснявала,мислела,че от напрежение повръщах и почваха болки в корвма и аз не го искам ....

# 201
Здравейте, момичета 😊
Бих искала да се присъединя към вас.
Днес бях на преглед 5г.+2 дни, видяхме сакче и жълто тяло за сега.
Термин 30.10 😊
Успех на всички!

П. С. Някой може ли да ми помогне с разчитането на снимката, не мога да се ориентирам какви са размерите ☺

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:18 от sss2611

# 202
Честита Баба Марта момичета! Желая ви много здраве, усмивки и най- пухкавия финал.
Аз днес бях на преглед и всичко изглежда добре, видяхме и чухме сърчицето как тупти. Отговаря си на седмицата 6с+3д, видя и изследванията ми - всичко е наред. Записа ми час за 24.03 и тогава ще се уговорим и  за БХС, а междувременно аз в края на седмицата пак съм на преглед при докторката, която ми прави ин витрото. Симптоми нямам никакви, дори и гърдите вече не са толкова напрегнати, но съм спокойна че бебчо е добре Heart
Съжалявам за загубите на момичетата, Оливия важното е че едното бебче е добре
Успех на всички и не се вглъбявайте толкова във всеки симптом.

# 203
Horiom аз бях така притеснителна с първата ми бременност все нещо ми имаше постоянно ходих на прегледи и родих един голям юнак . Сега обаче осъзнавам че имах много лека бременност нито един път не повърнах, не ми ставаше лошо и т.н но сега е различно сега ми се гади , вие ми се свят , едвам хапвам и пийвам нещоо имам и болке в кръста и корема . Мисълта ми е знам че.е.много трудно да се успокойш но опитай не се затормозявай излишно . ( Аз съм и с паник атаки)

# 204
Hariom , зависи много от прога на търпимост и от много други. В тоя период не бш трябвало да те боли корем, а само да имаш неразположение , понеже матката се разширява и расте. Но болки не е нормално

# 205
Виала,точната дума неразположение,придърпване тук там пробоцкване,ама ,вънях на Аг, сигурно не може да говори,чакам да ми върне

# 206
Включвам се и аз на 24 години съм и съм бременна с първата си рожба в 7 г.с и 3 дни. Термина ми е за 15.10 ☺️ Вече чух пулса на бебчето много съм развълнувана, но и не осъзнавам още какво се случва ☺️ . Да попитам нямам никакви симптоми, освен лека болка ниско долу (наподобяваща менструална) и умора. Смятате ли ,че е нормално? Може би защото ми е първа бременност и се плаша като не усещам нищо. 🙂

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:44 от Mariaa.Z

# 207
Добър вечер, момичета.
Пиша ви с такова дълбоко спокойствие, вълнение и радост, че не мога да го опиша с думи. ❤
Ходих на преглед, видяхме бебчо и чухме сърчице. Всичко е наред, отговаря си. 🤗 6+1 ❤
Относно зацапването, каза, че нито отлепване имам, нито нещо притеснително. Каза да спирам утрогестана.
Лека вечер, милички.
П.С.  Mariaa.Z спокойно и аз съм така. Чак се бях притеснила, че нямам симптоми. И да, дори гърдите ми не са така напрегнати. Само леки придърпвания ниско долу. Това е цялото ми неразположение. 😊

# 208
Радвайте се че нямате неразположения.
Аз днес съм повръщала над 10 пъти Sad( чакам да ми пишат от болницата да видя какво ще правя.. нищо не мога да ям и да пия

# 209
Милата... Попринцип да казват ми ,че съм късметлийка. Дано скоро ти отмине 😕

Общи условия

Активация на акаунт