Октомврийчетата в нас растат - мами с термин ОКТОМВРИ 2021 (тема 2)

• 30 635
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Много благодаря на всички момичета за куража! Определено имах нужда! Просто много се притеснявам, защото сега съм в болничен и се скъсаха да ми пишат и да ми задават въпроси.... И сега и в понеделник като им съобщя благата вест съвсем ще им призлее, ама какво да се прави.

# 301
Cutie, къде ще ходиш на преглед с таткото, пускат ли вече. Аз много се надявам за ФМ да пуснат таткото да гледа. Медицинския център е малък и си мисля че няма да е проблем, даже докторката си ходи без маска. Много ще съм щастлива ако мога да споделя този миг с ММ.
Аз правих вчера изследвания ии си имам антитела срещу Ковид, не знам кога съм го карала, но съм по-спокойна сега. КЗ е добре, но ТХС е 5... чух се с едното и коригирахме дозата, дано бързо се повлияя. Не знам дали ви се бях оплаквала, че съм на преглед чак на 30.03 и има много време до тогава, бях се притеснила, че симтомите ми изчезнаха и тн... Реших да си запазя час за другата седмица в моя град, дано не остана разочарована и да няма никакъв проблем...
Лека вечер!

# 302
И аз се очудих за преглед с таткото. В Бургас последните дни има голям ръст на болни и починали и са затегнали някои мерки. Не че и таткото е тук де, надявам се като се върне да успее да влезе с мен, ако не ще гледа записа от феталната. Поне предния път ми бяха дали запис, дано и сега да дават Simple Smile
И аз бях пускала тест за антитела, че имах съмнения, но за съжаление нямам😄 До сега не го мислех, но сега ми е една идея по-притеснено.

# 303
И на мен ми се иска по някое време да позволят влизането на таткото на преглед, че и баткото искам да вкарам, мисля че ще бъде впечатлен.
Аз също си бях пуснала тест за антитела, излязох някаква гранична стойност нещо като 0.9 при референтна 1. Та имам си го притеснението. Мъжа ми го изкара ноември, с детето не се заразихме, въпреки че не се отделихме, беше зле и не можеше да се обслужва.

# 304
Cutie, къде ще ходиш на преглед с таткото, пускат ли вече. Аз много се надявам за ФМ да пуснат таткото да гледа. Медицинския център е малък и си мисля че няма да е проблем, даже докторката си ходи без маска. Много ще съм щастлива ако мога да споделя този миг с ММ.
Аз правих вчера изследвания ии си имам антитела срещу Ковид, не знам кога съм го карала, но съм по-спокойна сега. КЗ е добре, но ТХС е 5... чух се с едното и коригирахме дозата, дано бързо се повлияя. Не знам дали ви се бях оплаквала, че съм на преглед чак на 30.03 и има много време до тогава, бях се притеснила, че симтомите ми изчезнаха и тн... Реших да си запазя час за другата седмица в моя град, дано не остана разочарована и да няма никакъв проблем...
Лека вечер!
В МЦ Гея Мед при Лилия Колева , сама ми предложи да идва и таткото. На първия преглед направих и клипче с пулса на бебчо. TSH и аз следя при Гоцева в Сифиямед заради базедова болест ( вече излекувана), но бебо няма жлеза и TSH падна на 0.79. Но засега имам проблем само с витамин Д. 🙂

# 305
За мое огромно съжаление и аз ви оставям. Сака се е деформирал, отговаря на 5 седмица, а съм в 7. И е празен. Общо взето кухо яйце е диагнозата. Ще правя медикаментозен аборт. Много ми е мъчно, но явно така е трябвало да стане. Надявам се да можем скоро да подновим опитите и този път да е успешно.
Желая на всички успешна бременност и леко раждане.

# 306
За мое огромно съжаление и аз ви оставям. Сака се е деформирал, отговаря на 5 седмица, а съм в 7. И е празен. Общо взето кухо яйце е диагнозата. Ще правя медикаментозен аборт. Много ми е мъчно, но явно така е трябвало да стане. Надявам се да можем скоро да подновим опитите и този път да е успешно.
Бъги, много съжалявам! Пожелавам ти в най-скоро време успешна бременност и едно здраво бебче 🙏 Повтаряй си, че всяко зло е за добро! Аз съм правила такъв аборт, запаси се с доста дебели превръзки и си осигури престой вкъщи. При мен мина за 2 дни голямото течение и се възстанових без никакви усложнения! Успех в процедурата и успех следващия път 🍀❤️

# 307
Bugi, много съжалявам. Пожелавам ти скоро отново да имаш две чертички и щастлив финал.

# 308
  • София
Bugi_, голямо гуш! ❤ Пожелавам ти скоро хубава новина отново и щастлив финал!

# 309
Бъги, много съжелявам,надявам се скоро отново да си с добри новини ❤️

# 310
Съжалявам, Бъги!
И на мен ми се е налагало да правя такъв аборт, голямото кървене беше точно един час, болките си бяха контракции, силни като при много болезнен цикъл. Бързо мина. Най-гадното беше усещането през нощта след първото хапче, което блокира прогестерона - страшно втрисане (без температура), почти не спах и се притеснявах.
Дано мине леко и скоро да си с нова бременност Simple Smile

# 311
Bugi_, съжалявам! Дано скоро нещата се получат и се развият по най-добрия начин. Сигурно е трудно да мислиш положително в такъв момент, но просто това е било добро за теб в този момент, няма да разбереш защо докато не се появи щастието и го гушнеш в ръцете си. Прегръщам те!

# 312
Здравейте, мами! За момичетата, които загубиха бебчетата си - искрено съжалявам и стискам страшно много палци за скорошно възстановяване! Бъдете силни!
Аз вчера бях на преглед и чухме сърчице в 7+5, много се вълнувам, защото за сега нямам никакви симптоми освен леки болки в корема и гърдите чак ме притесняваше това, че не усещам нищо. Също ползвам утрогестан заради нисък прогестерон още преди да разбера, че съм бременна изследвах прогестерона и се оказа супер нисък, на това отдавам предишните си ранни загуби, много ме е яд, че тогава никой не ми и каза, че трябва да се пусне... Понеже работя на смени ми се налага ту вагинално, ту орално да го прилагам и някой път ми става дооста замаяно от него, но няма как. Имам въпрос за пренаталните тестове - четох, че може от 10та седмица да се направи, но аз искам първо да мина на фетална в 13та седмица и после тест, нали няма да е късно тогава за пренатален?

# 313
Bugi, съжалявам за случилото се, дано всичко мине по- бързо и с нови сили и в най- скоро време да се завърнеш към бременните мами.

# 314
  • омъжена
Бъги и от мен съжалявам. Дано скоро се върнеш силна и уверена горе главата и не го мисли. Всяка бременност е различна следващата ще ти е успешна стискам палци

Общи условия

Активация на акаунт